Care e PROVERBUL zodiei tale

În funcție de semnul zodiacal, am ales câte un proverb care ți-ar putea descrie cel mai bine personalitatea.

Berbec – „Omu’ încăpățânat n-ascultă de niciun sfat”

E un fapt bine cunoscut că ești foarte încăpățânat ca Berbec. Este ceva împotriva principiilor și convingerilor tale să asculți de cei din jur. Ești foarte sigur pe tine și chiar și când nu ești convins de anumite decizii, preferi să faci așa cum îți dictează mintea și impulsul decât să accepți părerile altora.

Taur – „Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard”

Ca Taur, ai nevoie de stabilitate. Dacă intervine vreo schimbare în viața ta, toată lumea ta e dată peste cap, inclusiv starea ta de spirit. Așa că nu ai renunța la viața ta pentru a încerca lucruri noi.

Gemeni – „Când de multe te apuci, mai pe toate le încurci”

FOLLOW ME

Ca nativ Gemeni, tinzi să te implici în foarte multe lucruri fără să te gândești prea mult înainte. Tratezi viața cu umorul tău bine cunoscut, fapt care îți poate face atât o favoare, cât și un deserviciu. Uneori, ar trebui să fii mai serios și mai implicat.

Rac – „Fiecare pasare își iubește cuibul”

Ca Rac, e bine știut că ești foarte familist. Pentru tine familia e cea mai importantă și ești dispus să faci totul pentru ei.

Leu – „Omul de onoare, doar o vorba are”

Ca Leu, ești foarte hotărât și încrezător în forțele proprii. Atunci când iei o decizie, nu te poate face nimeni să te răzgândești. Chiar dacă și tu simți că ceva nu e în regulă, din cauza orgoliului, nu ai putea accepta că este greșit.

Fecioară – „Omul harnic, muncitor, de pâine nu duce dor”

Ca Fecioară, ești foarte apreciat pentru abilitățile tale casnice. Ești preocupat de căminul tău și îți setezi mereu țeluri înalte pentru care muncești din greu.

Balanță – „Haina îl face pe om”

Te pasionează tot ceea ce ține de frumos și estetică. Pentru tine aspectul este foarte important și te străduiești din greu pentru a fi cât mai elegant și a arăta cât mai bine.

Scorpion – „Cine iubește mult, pedepsește rău”

Ca Scorpion, atunci când cineva pe care îl iubești te trădează sau te dezamăgește, faci totul pentru a te răzbuna. Nu este neapărat ceva plănuit, ci este în natura ta să îi faci rău omului care te-a făcut să suferi.

Săgetător – „Cugetul bun e cea mai moale pernă”

Nu te implici în nimic până nu te gândești și te răzgândești de zeci de ori înainte. De asemenea, nu te simți sigur și confortabil dacă ești nevoit iei o decizie pripită.

Capricorn – „Prudența este mama înțelepciunii”

Ești o persoană de încredere și dai mereu dovadă de tact. Atunci când îți setezi un obiectiv, îl urmezi cu grijă și preferi să nu te grăbești pentru a nu lua decizii pripite.

Vărsător – „Libertatea e mai de preț decât tot aurul din lume”

Ca Văsător, te implici cu greu într-o relație. Ești o fire spontană și aventuroasă și apeciezi libertate. Dacă te simți constrâns, ai tendința să fii speriat și să te retragi.

Pești – „Ușa deschisa pe oricine primește”

Ești o persoană foarte sensibilă și plină de compasiune. Apreciezi prieteniile sincere și altruismul, așa că ești gata să îți oferi ajutorul oricând.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.