Care e PROVERBUL zodiei tale


În funcție de semnul zodiacal, am ales câte un proverb care ți-ar putea descrie cel mai bine personalitatea.

Berbec – „Omu’ încăpățânat n-ascultă de niciun sfat”

E un fapt bine cunoscut că ești foarte încăpățânat ca Berbec. Este ceva împotriva principiilor și convingerilor tale să asculți de cei din jur. Ești foarte sigur pe tine și chiar și când nu ești convins de anumite decizii, preferi să faci așa cum îți dictează mintea și impulsul decât să accepți părerile altora.

Taur – „Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard”


Ca Taur, ai nevoie de stabilitate. Dacă intervine vreo schimbare în viața ta, toată lumea ta e dată peste cap, inclusiv starea ta de spirit. Așa că nu ai renunța la viața ta pentru a încerca lucruri noi.

Gemeni – „Când de multe te apuci, mai pe toate le încurci”

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Ca nativ Gemeni, tinzi să te implici în foarte multe lucruri fără să te gândești prea mult înainte. Tratezi viața cu umorul tău bine cunoscut, fapt care îți poate face atât o favoare, cât și un deserviciu. Uneori, ar trebui să fii mai serios și mai implicat.

Rac – „Fiecare pasare își iubește cuibul”

Ca Rac, e bine știut că ești foarte familist. Pentru tine familia e cea mai importantă și ești dispus să faci totul pentru ei.

Leu – „Omul de onoare, doar o vorba are”

Ca Leu, ești foarte hotărât și încrezător în forțele proprii. Atunci când iei o decizie, nu te poate face nimeni să te răzgândești. Chiar dacă și tu simți că ceva nu e în regulă, din cauza orgoliului, nu ai putea accepta că este greșit.

Fecioară – „Omul harnic, muncitor, de pâine nu duce dor”

Ca Fecioară, ești foarte apreciat pentru abilitățile tale casnice. Ești preocupat de căminul tău și îți setezi mereu țeluri înalte pentru care muncești din greu.

Balanță – „Haina îl face pe om”

Te pasionează tot ceea ce ține de frumos și estetică. Pentru tine aspectul este foarte important și te străduiești din greu pentru a fi cât mai elegant și a arăta cât mai bine.

Scorpion – „Cine iubește mult, pedepsește rău”

Ca Scorpion, atunci când cineva pe care îl iubești te trădează sau te dezamăgește, faci totul pentru a te răzbuna. Nu este neapărat ceva plănuit, ci este în natura ta să îi faci rău omului care te-a făcut să suferi.

Săgetător – „Cugetul bun e cea mai moale pernă”

Nu te implici în nimic până nu te gândești și te răzgândești de zeci de ori înainte. De asemenea, nu te simți sigur și confortabil dacă ești nevoit iei o decizie pripită.

Capricorn – „Prudența este mama înțelepciunii”

Ești o persoană de încredere și dai mereu dovadă de tact. Atunci când îți setezi un obiectiv, îl urmezi cu grijă și preferi să nu te grăbești pentru a nu lua decizii pripite.

Vărsător – „Libertatea e mai de preț decât tot aurul din lume”

Ca Văsător, te implici cu greu într-o relație. Ești o fire spontană și aventuroasă și apeciezi libertate. Dacă te simți constrâns, ai tendința să fii speriat și să te retragi.

Pești – „Ușa deschisa pe oricine primește”

Ești o persoană foarte sensibilă și plină de compasiune. Apreciezi prieteniile sincere și altruismul, așa că ești gata să îți oferi ajutorul oricând.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.