Care e ziua ta NOROCOASĂ în funcție de ZODIE

Norocul poate fi asemănat într-un fel cu legea atracției. Dacă te simți norocos, așteaptă-te să ai noroc. Dacă vrei să ai noroc, așteaptă-te să apară. Se spune și că „norocul este ceea ce apare atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea”. Iată care sunt zilele în care nativii diverselor zodii pot să aibă cel mai mult noroc:

1. Luni – ziua norocoasă a Racilor

Nu lăsa zilele ploioase de luni să te demoralizeze. Sigur, nu poți să fii prea entuziasmat dacă trebuie să te întorci la un loc de muncă care nu îți face plăcere, dar zilele de luni au mult potențial. Ele simbolizează noile începuturi. Zilele de luni sunt guvernate de Lună, care le împrumută un caracter oniric. Luna simbolizează și umbre și secrete – fie ascunse, fie dezvăluite. Intuiția și instinctul Racilor funcționează foarte bine luni.

2. Marți – ziua norocoasă a Berbecilor și Scorpionilor

Această zi e guvernată de planeta Marte, care simbolizează asertivitatea, perseverența și agresivitatea sănătoasă. Nativii zodiilor Berbec și Scorpion ar putea acum să înceapă un nou proiect, să-și organizeze casa ori biroul sau să-și expună punctul de vedere,

3. Miercuri – ziua norocoasă a Gemenilor, Fecioarelor și Vărsătorilor

FOLLOW ME

Miercurea este o zi pentru echilibru, moderație și stabilitate. Fiind la mijlocul săptămânii, o zi bună pentru a reflecta la realizările din trecut și pentru a ne gândi la viitor. Este guvernată de planeta Mercur, simbolizând comunicarea, inteligența și agilitatea, fiind o zi bună pentru socializare, călătorii sau gândit.

4. Joi – ziua norocoasă a Săgetătorilor și Peștilor

Joia este o zi de anticipare și optimism. Aproape că s-a terminat săptămâna de muncă și mai e puțin până la weekend. Joia este guvernată de Jupiter, care simbolizează expansiunea, generozitatea și dezvoltarea personală, dar și abundența, protecția și prosperitatea. Săgetătorii vor aprecia că pot să își lărgească orizonturile, iar Peștii stabilitatea, armonia și receptivitatea.

5. Vineri – ziua norocoasă a Taurilor și Balanțelor

Slavă Domnului că e vineri! Aceasta este o zi de sărbătoare și dragoste. Pentru mulți oameni e sfârșitul săptămânii de muncă, iar acesta este un motiv suficient pentru a sărbători. Zilele de vineri sunt guvernate de Venus, care simbolizează pasiunea, agitația, satisfacția, plăcerea și bucuria. Taurii apreciază că se simt bine și acceptați în aceste zile, iar Balanțele se bucură de armonie, frumusețe și imaginație.

6. Sâmbătă – ziua norocoasă pentru Capricorni

Sâmbăta este o zi grozavă pentru începerea sau terminarea proiectelor din jurul casei. Ar trebui să fie proiecte mici, care să poată fi îndeplinite într-o zi. Sâmbăta este guvernată de Saturn, care este o energie structurată.

7. Duminică – ziua norocoasă a Leilor

Se spune că duminica este o zi de odihnă, dar este guvernată de Soare, care simbolizează energia și viața. Zilele de duminică stimulează simțurile, iar Leii vor aprecia șansa de a se exprima și de a se bucura de plăceri vinovate.

0 comentarii pe “Care e ziua ta NOROCOASĂ în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.