O singură culoare, trei rochii în care poți străluci de Ziua Îndrăgostiților

 

  Sedinta Sf Valentin-102 semn (427x640)Iată că am ajuns și în acea perioadă a lunii februarie, când dragostea…e peste tot. Fie că ia formă de ciocolată, flori sau inimioare de pluș, luna aceasta, oricât de sceptici am fi, devenim romantici și ne lăsăm purtați de val. 

Nu vă ascund că, personal, apreciez varianta românească și îmi place să pregătesc o cină specială de Dragobete. Însă ma bucură, în egală măsură, toată rumoarea creată în jurul zilei de Valentine`s Day, efervescența pregătirilor atât a domnilor, cât și a doamnelor. 

Astăzi, însă, o să mă concentrez asupra doamnelor, domnișoarelor, femeilor, fetelor, care vor să arate Sedinta Sf Valentin-103 semn (640x427)răvășitor în seara în care vor primi florile de la cel drag. Și, pentru că nu există nimic mai feminin decât rochia, tot așa, cum nu există o culoare mai puternică, mai seducătoare și mai reprezentativă pentru această zi decât roșul, vă propun pentru cina de Valentine’s, trei variante de rochii. 

Le-am îmbrăcat și mi s-a schimbat starea de spirit instantaneu. Roșul are, într-adevăr, un efect hipnotic atât asupra celei care o poartă, cât și asupra…celui care o vede purtând-o. Este culoarea dragostei, este o culoarea asertivă, energică, puternică și incitantă. 

Sedinta Sf Valentin-105 semn (427x640)Surpriza mea pentru voi, însă, de-abia acum vine. V-am mărturisit deja că apreciez Dragobetele, așa că voi profita de acest prilej și voi da startul unui concurs, alături de Lo Spaccio. Scrieți-mi pe pagina de facebook (comentarii la postul ce conține brandul Lo Spaccio) care este rochia voastră preferată din cele trei variante și o veți câștiga! Nu uitați sa dați like&share. Rochia va fi creată special pentru câștigătoare pe măsura acesteia, iar numele acesteia il vom afla pe 20 februarie. 

Mult succes și…multă dragoste! 🙂

FOLLOW ME

2 comentarii pe “O singură culoare, trei rochii în care poți străluci de Ziua Îndrăgostiților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.