O singură culoare, trei rochii în care poți străluci de Ziua Îndrăgostiților

 

  Sedinta Sf Valentin-102 semn (427x640)Iată că am ajuns și în acea perioadă a lunii februarie, când dragostea…e peste tot. Fie că ia formă de ciocolată, flori sau inimioare de pluș, luna aceasta, oricât de sceptici am fi, devenim romantici și ne lăsăm purtați de val. 

Nu vă ascund că, personal, apreciez varianta românească și îmi place să pregătesc o cină specială de Dragobete. Însă ma bucură, în egală măsură, toată rumoarea creată în jurul zilei de Valentine`s Day, efervescența pregătirilor atât a domnilor, cât și a doamnelor. 

Astăzi, însă, o să mă concentrez asupra doamnelor, domnișoarelor, femeilor, fetelor, care vor să arate Sedinta Sf Valentin-103 semn (640x427)răvășitor în seara în care vor primi florile de la cel drag. Și, pentru că nu există nimic mai feminin decât rochia, tot așa, cum nu există o culoare mai puternică, mai seducătoare și mai reprezentativă pentru această zi decât roșul, vă propun pentru cina de Valentine’s, trei variante de rochii. 

Le-am îmbrăcat și mi s-a schimbat starea de spirit instantaneu. Roșul are, într-adevăr, un efect hipnotic atât asupra celei care o poartă, cât și asupra…celui care o vede purtând-o. Este culoarea dragostei, este o culoarea asertivă, energică, puternică și incitantă. 

Sedinta Sf Valentin-105 semn (427x640)Surpriza mea pentru voi, însă, de-abia acum vine. V-am mărturisit deja că apreciez Dragobetele, așa că voi profita de acest prilej și voi da startul unui concurs, alături de Lo Spaccio. Scrieți-mi pe pagina de facebook (comentarii la postul ce conține brandul Lo Spaccio) care este rochia voastră preferată din cele trei variante și o veți câștiga! Nu uitați sa dați like&share. Rochia va fi creată special pentru câștigătoare pe măsura acesteia, iar numele acesteia il vom afla pe 20 februarie. 

Mult succes și…multă dragoste! 🙂

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

2 comentarii pe “O singură culoare, trei rochii în care poți străluci de Ziua Îndrăgostiților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.