Care este BLESTEMUL fiecărei zodii

Care este BLESTEMUL fiecărei zodii

Berbec

Nu îţi place că niciodată nu ţi se apreciază munca şi eforturile. Blestemul tău este că oamenii sunt foarte invidioşi şi vor căuta mereu să îţi pună beţe-n roată.

Taur

Te caracterizează bunătatea, deşi eşti foarte dificil uneori. De multe ori, faci atât de mult bine încât nu îţi este recunoscut şi începi să regreţi că ai pus suflet.

Gemeni

FOLLOW ME

Eşti o persoană foarte comunicativă şi nu ai avut niciodată probleme de relaţionare cu cei din jurul tău. Problema este că îţi găseşti mai greu omul cu care îţi vei petrece tot restul vieţii, pentru că te caracterizează singurătatea.

Rac

Ce ascunde sufletul tău, doar tu ştii. Atâta sensibilitate şi iubire de la un singur om nu mai există. Dar şi asta poate fi o problemă, pentru că eşti dezamăgit foarte uşor din cauza aşteptărilor pe care le ai.

Leu

Îţiplace să stai mereu pe un piedestal şi schimbi partenerii ca pe şosete. Acest ritm nu îţi va aduce nimic bun. Ba mai mult, pe cine vei iubi, nu te va iubi.

Fecioară

Cauţi perfecţiunea în orice şi asta te strică foarte mult. Este o piedică în calea fericirii tale. Nu vei accepta niciodată că oamenii vor fi mereu în contradicţie cu tine şi nu vor să fie la nivelul tău.

Balanţă

Te echilibrezi foarte mult pentru că asta face parte din personalitatea ta. Analizezi şi apoi iei decizii. Partea proastă este că vei ţine de principii, de partea devărului şi a dreptăţii chiar dacă vei fi nevoit să-ţi învinovăţeşti familia.

Scorpion

Defectul tău suprem este că ai mereu în vedere varianta răzbunării. Sunt caracteristici mai puternice decât tine care te fac să vrei să te răzbuni pentru tot ce ţi-a făcut.

Săgetător

Îţi place aventura şi eşti spontan. Această plăcere pentru aventură îţi va aduce mereu o teamă, iar mai apoi un regret.

Capricorn

Iubeşti să ai un ban strâns în caz de zile negre. Vei strânge mereu şi niciodată nu ţi se vor părea suficienţi, deşi ajuţi cu tot dragul atunci când cineva îţi cere cu împrumut.

Vărsător

Îţi faci foarte repede prieteni, pentru că eşti comunicativ. Pe plan sentimental, eşti băgat în zona de confort din care nu vrei să ieşi.Trebuie să înveţi să faci un pas înainte. Altfel, nu te vei simţi niciodată bine alături de o persoană.

Peşti

Stilul tău de a te duce cu gândurile departe, în nori, te fac să visezi foarte mult. Este în regulă să visezi, însă nu exagerat pentru că vei îndepărta oamenii de pe lângă tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.