Care sunt cei mai buni soți din zodiac. Ei îți pot pune lumea la picioare

Care sunt cei mai buni soți din zodiac. Ei îți pot pune lumea la picioare

Care sunt cei mai buni soți din zodiac. Ei îți pot pune lumea la picioare. Astrologii au descoperit câteva categorii de bărbați: cei pe care îi vrei lângă tine pentru a-ți construi o familie și cei cu care nu ești foarte sigură de alegerea făcută. Fiecare om e unic, însă astrele ne-au înzestrat pe toți cu câteva caracteristici comune. Hai să vedem care sunt zodiile de bărbați care nasc cei mai buni soți și cele mai îți oferă șansa să te răzgândești.

Care sunt cei mai buni soți din zodiac. Ei îți pot pune lumea la picioare

Racul este considerat nr 1 în acest top. Romantici, răbdători și afectuoși fericirea soției lor este pe primul loc. Pentru acești nativi familia este foarte importantă și niciun eveniment din familie, oricât de mic ar fi el, nu va fi lăsat în urmă. Sensibilitatea lor aparte poate naște mici conflicte în cuplu.

Leul este genul de soț pe care te poți baza întotdeauna. Deși umblă vorba că sunt egoiști și posesivi, atunci când iubesc sincer leii vor face surpize plăcute, cadouri și gesturi romantice. Dacă femeia de lângă el știe cum șă-ți păstreze iubirea vie, aceste lucruri nu vor dispărea după primii ani de căsnicie, ci le va avea toată viața ei.

Capricornul este bărbatul serios, dar în același timp amuzant. Deși nu sunt atât de romantici precum racii și nici la fel de șarmanții precum leii, capricornii sunt amuzanți, loiali și … puțin cam exigenți. Acești nativi oferă totul în dragoste.

Cei mai neportiviți nativi pentru viața de familie

Săgetătorii încearcă din răsputeri să-și satisfacă soția, însă unele lucruri obișnuite pentru el devin obligații. Vrea să fie mai ordonat, mai responsabil, mai afectuos dar nu-i prea reușește. Nici nu știe cum să facă toate astea. Însă, dacă a simțit că aceste lucruri atârnă greu în spatele său dă bir cu fugiții.

Bărbatul Fecioară este prea delăsător. Deși este dedicat familiei nu va face niciodată mai mult decât crede el că poate. Femeia trebuie să se zbată pentru a rezolva lucrurile importante. Cine are un bărbat fecioară, poate și-a dat seama până acum că toată viața o să-l țină-n spate.

FOLLOW ME

Berbecul este dominat însă nu îi place când femeia se lasă. Dacă femeia nu cedează începe scandalul. Cum o dai, n-o nimerești. Nu îi place când cineva i-a deciziile fără el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.