Care sunt zodiile blestemate să rămână fără partener. Vor fi mereu singure

Primul pe lista celor mai ghinioniste zodii când vine vorba de dragoste este racul. Reprezentanții acestei zodii reușesc forte greu să-și găsească jumătatea chiar dacă ei sunt firi sensibile și dornice să aibă parte de iubire.

O altă zodie căreia dragostea nu îi surâde prea des este berbecul. Când vine vorba de iubire, chiar dacă acesta face toate eforturile pentru a-și ține partenerul aproape, parcă este blestemat să nu aibă relații de lungă durată.

Nici balanțele nu excelează la capitolul dragoste. Ele sunt adesea firi visătoare și suferă mult. Din cauza orgoliului care le împiedică să ierte până la capăt sau să își ceară scuze acestea sunt condamnate să aibă ghinion în dragoste.

Peștii sunt firi dedicate și se implică foarte mult într-o relație, dar niciodată nu sunt precauți. Le este foarte greu să aibă liniște într-o relație pe termen lung.

Citește și: Cele mai ghinioniste ZODII – Ce GHINION mare ai în viață în funcție de ZODIE

Descoperă cele mai ghinioniste semne ale zodiacului și vezi dacă te regăsești:

FOLLOW ME

1. Berbec

Puncte tari: Curajos, hotărât, încrezător, entuziast, optimist, cinstit, pasionat

Puncte slabe: Nerăbdător, calm, impulsiv, agresiv

Îți plac: hainele confortabile, rolurile de conducere, provocările fizice, sporturi individuale

Nu îți plac: Inactivitatea, întârzierile, să nu își folosească talentele

Ca primul semn al zodiacului, prezența Berbecului marchează întotdeauna începutul unui lucru energic și turbulent. Cauți continuu dinamism, viteză și concurență, dorind întotdeauna să fii primul în toate – de la muncă la adunări sociale. Datorită planetei dominante Marte și faptului că aparții elementului Focului ești unul dintre cele mai active semne zodiacale. Este în natura ta să iei măsuri, uneori înainte să te gândești bine la ele.

Soarele îți oferă abilități organizaționale excelente, așa că rareori nu ești capabil să termini mai multe lucruri simultan.
Ca Berbec, ești foarte norocos pe plan sentimental, dar mai puțin pec el profesional. Dovadă că trebuie să muncești mult pentru a obține ceea ce îți dorești, însă nu duci lipsă de ambiție.

2. Balanţă

Puncte forte: Cooperativ, diplomatic, plin de grație, corect, sociabil

Punctele slabe: Indecis, eviți confruntările, încredere de sine scăzută

Îți plac: Armoniea, blândețea, să împarți cu ceilalți, activitățile în aer liber

Nu-ți plac: violența, nedreptatea, zgomotele, conformitatea

Ești pașnic, echitabil și urăști singurătatea. Parteneriatul este foarte important pentru tine. Ești fascinat de echilibru și simetrie, căutând constant dreptatea și egalitate, și crezi că în viață cel mai important este propriul tău nucleu interior al personalității. Ești gata să faci aproape orice pentru a evita conflictul, menținând pacea ori de câte ori este posibil

Norocul îți surâde însă destul de greu, așa că nu îți face planuri că o să câștigi vreodată la loterie. Poate pentru că iubești pacea atât de mult, pe plan sentimental stai destul de bine.

3. Rac

Puncte forte: creativitatea, loialitatea, sensibilitatea, carisma, insistența

Deficiențe: irascibil, pesimist, suspicios, manipulativ, nesigur

Îți place: Arta, hobby-uri de acasă, să te relaxezi în apă sau lână, mâncarea gustoasă

Nu îți plac: Străinii, orice critică a mamei, dezvăluirea vieții personale

Adânc intuitiv și sentimental, poți fi unul dintre cele mai interesante semne zodiacale . Ești foarte emoțional și sensibili și te preocupă problemele familiei și ale casei tale. Ești carismatic și atașat de oamenii pe care îi ții aproape. Ești foarte loial și empatic.

Ghinionul tău constă în mici incidente care îți pot strica ziua și care pot fi deseori stânjenitoare. Deci, dacă ai simțit vreodată că viața ta pare un film de comedie, acum știi de ce.

4. Scorpioni

Puncte tari: isteț, curajos, pasionat, încăpățânat, un prieten adevărat

Puncte slabe: Neîncrezător, gelos, secretos, violent

Îți place: Adevărul, dreptatea, prieteni vechi, călătoriile

Nu îți place: Nemulțumirea, dezvăluirea secretelor, pasivitatea

Ești o persoană pasională și asertivă. Ești hotărât și decisive și vvei cerceta până vei afla adevărul. Ești un lider excelent, mereu conștient de situație și, de asemenea, ești foarte inventiv, iar așa poți scăpa ușor de probleme.

Nu ești însă deloc norocos în dragoste. Este foarte greu pentru tine să îți găsești un partener potrivit, și până atunci ai foarte multe dezamăgiri.

5 comentarii pe “Care sunt zodiile blestemate să rămână fără partener. Vor fi mereu singure

  1. mihai says:

    este un foarte mare adevar,ceea ce scrie aici despre Raci,si eu sint unul dintre cei care ma regasesc,numai ce trec printr-o despartire dupa ce am incercat 7 ani sa fac orice posibil ca relatia sa mearga,am ajuns sa fiu inselat,de cea care credeam ca este totul pentru mine,din pacate trist dar adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.