Cât de FIDEL ești în funcție de ZODIE

Nimeni nu este pregătit pentru momentul în care ar putea fi înșelat și toată lumea speră ca acest lucru să nu li se întâmple tocmai lor.

Horoscopul are și el un cuvânt de spus în această privință. Semnul zodiacal poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Așadar, ar trebui să acorzi atenție zodiilor!

1. Berbec
Femeile- Berbecul este o persoană iubitoare. Adoră călătoria, aventura și implicarea în cât mai multe lucruri noi. Femeia Berbec este predispusă schimbărilor. Când vine vorba de relații, nu îi este teamă să înșele și să o ia de la capăt, dacă nu se simte confortabil în relație.
Bărbații– Bărbatul Berbec este foarte greu de iubit, dar când încep să iubească, o fac cu intensitate. Sunt atractivi și tocmai de aceea au mare încredere în ei. Dacă ai o relație cu un bărbat Berbec, ar trebui să fii foarte atentă, deoarece sunt șanse să te dezamăgească.

2. Taur
Femeile- Spre deosebire de alte semne, femeia Taur crede în dragostea profundă. Astfel, depune toate eforturile pentru a fi loiale. Tind să aibă o viață ușoară. Potrivit femeilor Taur, înșelatul este un lucru inacceptabil.
Bărbații- Bărbatul Taur este o persoană capabilă și fidelă. Este cât se poate de simplu, această simplitate făcându-l special. Poți avea încredere în el!

3. Gemeni
Femeile- Femeia Gemeni are mai multe personalități, astfel că este destul de greu de înțeles. Nu poți ști niciodată cu exactitate ce își dorește.
Bărbații– Gemenii sunt foarte confuzi în alegerile lor. Probabil nu te va înșela, însă te va pierde din cauza personalității sale.

4. Rac
Femeile– Acestea sunt cele mai de încredere. Singura lor problemă este că își pot irita partenerul, deoarece nu își pot controla instinctele materne.
Bărbații- Ei nu sunt prea atrași de nimeni și pot iubi mai multe persoane în același timp. Sunt mereu atenți la propriile interese, care li se par mai importante decât dragostea.

FOLLOW ME

5. Leu
Femeile- Leoaicele sunt foarte bune la manipulat. În general nu își înșeală partenerii, dar sunt geloase, așa că vor fi foarte atente la detalii. Suspectează mereu.
Bărbații- La fel ca și femeile, aceștia sunt demni de încredere. În plus, mereu caută pe cineva cu standarde sociale bune. Vor face mereu tot ceea ce pot pentru a avea relația perfectă.

6. Fecioară
Femeile- Fecioarele nu înșeală niciodată. Chiar dacă nu vor avea parte de cea mai frumoasă relație, vor face tot ce pot ca să repare problemele. Consideră că înșelatul este negativ și că produce prea mult rău.
Bărbații– Și ei sunt foarte dornici de păstrarea relațiilor. Nu le place să-și schimbe partenerele, fiind foarte loiali.

7. Balanță
Femeile- Acestea sunt cele mai loiale și nu înșeală niciodată(asta cred ele). În realitate, deși nu cred că fac ceva rău, au tendința de a trișa și de a face lucruri minore, dar importante.
Bărbații- Pentru ei, relația pe care o au este precum un simbol al statutului. Nu înșeală pentru că nu vor să fie arătați cu degetul, nu pentru că țin cu adevărat la partenere.

8. Scorpion
Femeile– Acestea sunt cunoscute pentru faptul că mai calcă strâmb. Asta nu pentru că sunt rău intenționate, ci pentru instabilitatea emoțională. Ele consideră că înșelatul este cea mai ușoară cale de a scăpa de probleme.
Bărbații- Știu cum să-și facă partenerele să se simtă special. În timp ce ele se simt cele mai iubite, Scorpionul se mai plimbă și prin alte părți.

9. Săgetător
Femeile- Acestea sunt dornice de a încerca lucruri noi. De aceea, nu se pot stabili într-o singură relație. Se plictisesc imediat și aleg să înșele
Bărbații- Și ei sunt destul de atrași de relațiile pasagere, nefiind capabili de una stabilă, de lungă durată.

10. Capricorn
Femeile– Femeia Capricorn știe cum să ducă o viață fericită. Se ocupă de partea profesională mai mult, dar și când încep o relație, aceasta se bazează pe onestitate. Chiar dacă ceva nu merge, ele nu înșeală.
Bărbații- Aceștia se nasc pentru a avea succes. Sunt determinați și atrag astfel oamenii din jur. Niciodată nu vor înșela. Relația s-au putea încheia din cauza obiectivelor sale.

11. Vărsător
Femeile- Sunt cunoscute pentru calitatea lor de iubite perfecte. Vor face compromisuri uriașe pentru a-și salva relația și nu vor însela niciodată.
Bărbații- Au tendința de a privi alte femei, însă nu vor înșela niciodată.

12. Pești
Femeile- Acestea sunt visătoare convinse. Relațiile se bazează cel mai mult pe romantism. Dacă va găsi pe cineva mai pasional decât tine, este posibil să nu ezite.
Bărbații- Tot din cauza faptului că nu sunt persoane raționale, au tendința de a călca strâmb. Din păcate, nu regretă niciodată pierderea celor dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.