Cât de FIDEL ești în funcție de ZODIE


Nimeni nu este pregătit pentru momentul în care ar putea fi înșelat și toată lumea speră ca acest lucru să nu li se întâmple tocmai lor.

Horoscopul are și el un cuvânt de spus în această privință. Semnul zodiacal poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Așadar, ar trebui să acorzi atenție zodiilor!

1. Berbec
Femeile- Berbecul este o persoană iubitoare. Adoră călătoria, aventura și implicarea în cât mai multe lucruri noi. Femeia Berbec este predispusă schimbărilor. Când vine vorba de relații, nu îi este teamă să înșele și să o ia de la capăt, dacă nu se simte confortabil în relație.
Bărbații– Bărbatul Berbec este foarte greu de iubit, dar când încep să iubească, o fac cu intensitate. Sunt atractivi și tocmai de aceea au mare încredere în ei. Dacă ai o relație cu un bărbat Berbec, ar trebui să fii foarte atentă, deoarece sunt șanse să te dezamăgească.

2. Taur
Femeile- Spre deosebire de alte semne, femeia Taur crede în dragostea profundă. Astfel, depune toate eforturile pentru a fi loiale. Tind să aibă o viață ușoară. Potrivit femeilor Taur, înșelatul este un lucru inacceptabil.
Bărbații- Bărbatul Taur este o persoană capabilă și fidelă. Este cât se poate de simplu, această simplitate făcându-l special. Poți avea încredere în el!


3. Gemeni
Femeile- Femeia Gemeni are mai multe personalități, astfel că este destul de greu de înțeles. Nu poți ști niciodată cu exactitate ce își dorește.
Bărbații– Gemenii sunt foarte confuzi în alegerile lor. Probabil nu te va înșela, însă te va pierde din cauza personalității sale.

4. Rac
Femeile– Acestea sunt cele mai de încredere. Singura lor problemă este că își pot irita partenerul, deoarece nu își pot controla instinctele materne.
Bărbații- Ei nu sunt prea atrași de nimeni și pot iubi mai multe persoane în același timp. Sunt mereu atenți la propriile interese, care li se par mai importante decât dragostea.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

5. Leu
Femeile- Leoaicele sunt foarte bune la manipulat. În general nu își înșeală partenerii, dar sunt geloase, așa că vor fi foarte atente la detalii. Suspectează mereu.
Bărbații- La fel ca și femeile, aceștia sunt demni de încredere. În plus, mereu caută pe cineva cu standarde sociale bune. Vor face mereu tot ceea ce pot pentru a avea relația perfectă.

6. Fecioară
Femeile- Fecioarele nu înșeală niciodată. Chiar dacă nu vor avea parte de cea mai frumoasă relație, vor face tot ce pot ca să repare problemele. Consideră că înșelatul este negativ și că produce prea mult rău.
Bărbații– Și ei sunt foarte dornici de păstrarea relațiilor. Nu le place să-și schimbe partenerele, fiind foarte loiali.

7. Balanță
Femeile- Acestea sunt cele mai loiale și nu înșeală niciodată(asta cred ele). În realitate, deși nu cred că fac ceva rău, au tendința de a trișa și de a face lucruri minore, dar importante.
Bărbații- Pentru ei, relația pe care o au este precum un simbol al statutului. Nu înșeală pentru că nu vor să fie arătați cu degetul, nu pentru că țin cu adevărat la partenere.

8. Scorpion
Femeile– Acestea sunt cunoscute pentru faptul că mai calcă strâmb. Asta nu pentru că sunt rău intenționate, ci pentru instabilitatea emoțională. Ele consideră că înșelatul este cea mai ușoară cale de a scăpa de probleme.
Bărbații- Știu cum să-și facă partenerele să se simtă special. În timp ce ele se simt cele mai iubite, Scorpionul se mai plimbă și prin alte părți.

9. Săgetător
Femeile- Acestea sunt dornice de a încerca lucruri noi. De aceea, nu se pot stabili într-o singură relație. Se plictisesc imediat și aleg să înșele
Bărbații- Și ei sunt destul de atrași de relațiile pasagere, nefiind capabili de una stabilă, de lungă durată.

10. Capricorn
Femeile– Femeia Capricorn știe cum să ducă o viață fericită. Se ocupă de partea profesională mai mult, dar și când încep o relație, aceasta se bazează pe onestitate. Chiar dacă ceva nu merge, ele nu înșeală.
Bărbații- Aceștia se nasc pentru a avea succes. Sunt determinați și atrag astfel oamenii din jur. Niciodată nu vor înșela. Relația s-au putea încheia din cauza obiectivelor sale.

11. Vărsător
Femeile- Sunt cunoscute pentru calitatea lor de iubite perfecte. Vor face compromisuri uriașe pentru a-și salva relația și nu vor însela niciodată.
Bărbații- Au tendința de a privi alte femei, însă nu vor înșela niciodată.

12. Pești
Femeile- Acestea sunt visătoare convinse. Relațiile se bazează cel mai mult pe romantism. Dacă va găsi pe cineva mai pasional decât tine, este posibil să nu ezite.
Bărbații- Tot din cauza faptului că nu sunt persoane raționale, au tendința de a călca strâmb. Din păcate, nu regretă niciodată pierderea celor dragi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.