Cât de GELOS e un bărbat în funcție de ZODIE

Deși gelozia poate părea uneori constructivă pentru o relație solidă, atunci când unul dintre parteneri are prea multe manifestări de gelozie, majoritatea nejustificată, poate fi o problemă. Fiecare om este gelos în felul său, pentru propriile motive și se exprimă diferit. Iată cei mai geloși bărbați, în funcție de zodie:

Bărbatul Berbec

Pentru bărbatul Berbec, viața este o competiție. Astfel și în relație vede lucrurile la fel. Nu suportă gândul că cineva l-ar putea “detrona”. Această atitudine are totuși și un aspect pozitiv întrucât va încerca mereu să te mulțumească ca să nu te piardă.

Bărbatul Taur

Taurii pot fi ori o furtună atunci când sunt geloși, aruncând cuvinte grele, ori o apă liniștită, discutând deschis și cu tact despre problemă.

Bărbatul Gemeni

FOLLOW ME

Gelozia nu este în dicționarul nativului Gemeni. Dacă un bărbat Gemeni se va îndrăgosti de tine nu va avea timp pentru manifestări de gelozie pentru că va fi ocupat să găsească noi modalități pentru a-i atrage atenția și a o menține.

Bărbatul Rac

Deși la prima vedere nu ar părea, bărbatul Rac e foarte Gelos. Manifestările agresive nu sunt însă în natura sa. Va încerca mereu să fie omul bun în ochii tăi.

Bărbatul Leu

Așa cum era de așteptat, bărbatul Leu este destul de gelos. Principalul motiv este că Leul e foarte posesiv și nu ar vrea ca altcineva să se apropie de “prada” sa.

Bărbatul Fecioară

În situațiile în care este extrem de gelos bărbatul Fecioară poate ajunge chiar și la acțiuni autodistructive, cum ar fi tatuajele. În rest, micile manifestări de gelozie ale nativului Fecioară sunt exprimate prin cuvinte dure.

Bărbatul Balanță

Cum altfel să reacționeze un nativ Balanță când este gelos decât cu diplomație și eleganță? Bărbatul Balanță nu pierde timpul certându-se cu tine ci își concentrează atenția asupra sa, pentru a deveni cea mai bună versiune a lui și a te face să nu găsești o opțiune mai bună.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion nu pierde timpul cu discuții, nici infantile, nici eficiente. El trece direct la amenințări. Acele amenințări pot fi chiar și la adresa propriei vieți.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător găsește oricând un motiv de a fi gelos. Ba chiar se gândește la asta prea mult. Pentru a avea o relație armonioasă cu el, trebuie să îi reamintești mereu că îl iubești.

Bărbatul Capricorn

Dacă ți se părea că nativul Săgetător era prea gelos, trebuie să știi că un Capricorn poate fi mai rău. Capricornul nu stă doar și se gândește la asta, ci poate acționa la fel ca un detectiv, atunci când e gelos, nu vei scăpa de sub ochii săi.

Bărbatul Vărsător

Nu te aștepta să încerce să te recupereze sau să pornească o ceartă. Nativul Vărsător va pleca dacă simte că ești interesată de altcineva.

Bărbatul Pești

Nativul Pești rămâne fără poftă de viață dacă e gelos. Începe să fumeze mult, să bea mult, să nu doarmă și să facă lucruri periculoase. Autodistrugerea îl caracterizează pe nativul Pești atunci când se simte amenințat.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.