Cât de GELOS e un bărbat în funcție de ZODIE


Deși gelozia poate părea uneori constructivă pentru o relație solidă, atunci când unul dintre parteneri are prea multe manifestări de gelozie, majoritatea nejustificată, poate fi o problemă. Fiecare om este gelos în felul său, pentru propriile motive și se exprimă diferit. Iată cei mai geloși bărbați, în funcție de zodie:

Bărbatul Berbec

Pentru bărbatul Berbec, viața este o competiție. Astfel și în relație vede lucrurile la fel. Nu suportă gândul că cineva l-ar putea “detrona”. Această atitudine are totuși și un aspect pozitiv întrucât va încerca mereu să te mulțumească ca să nu te piardă.

Bărbatul Taur


Taurii pot fi ori o furtună atunci când sunt geloși, aruncând cuvinte grele, ori o apă liniștită, discutând deschis și cu tact despre problemă.

Bărbatul Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Gelozia nu este în dicționarul nativului Gemeni. Dacă un bărbat Gemeni se va îndrăgosti de tine nu va avea timp pentru manifestări de gelozie pentru că va fi ocupat să găsească noi modalități pentru a-i atrage atenția și a o menține.

Bărbatul Rac

Deși la prima vedere nu ar părea, bărbatul Rac e foarte Gelos. Manifestările agresive nu sunt însă în natura sa. Va încerca mereu să fie omul bun în ochii tăi.

Bărbatul Leu

Așa cum era de așteptat, bărbatul Leu este destul de gelos. Principalul motiv este că Leul e foarte posesiv și nu ar vrea ca altcineva să se apropie de “prada” sa.

Bărbatul Fecioară

În situațiile în care este extrem de gelos bărbatul Fecioară poate ajunge chiar și la acțiuni autodistructive, cum ar fi tatuajele. În rest, micile manifestări de gelozie ale nativului Fecioară sunt exprimate prin cuvinte dure.

Bărbatul Balanță

Cum altfel să reacționeze un nativ Balanță când este gelos decât cu diplomație și eleganță? Bărbatul Balanță nu pierde timpul certându-se cu tine ci își concentrează atenția asupra sa, pentru a deveni cea mai bună versiune a lui și a te face să nu găsești o opțiune mai bună.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion nu pierde timpul cu discuții, nici infantile, nici eficiente. El trece direct la amenințări. Acele amenințări pot fi chiar și la adresa propriei vieți.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător găsește oricând un motiv de a fi gelos. Ba chiar se gândește la asta prea mult. Pentru a avea o relație armonioasă cu el, trebuie să îi reamintești mereu că îl iubești.

Bărbatul Capricorn

Dacă ți se părea că nativul Săgetător era prea gelos, trebuie să știi că un Capricorn poate fi mai rău. Capricornul nu stă doar și se gândește la asta, ci poate acționa la fel ca un detectiv, atunci când e gelos, nu vei scăpa de sub ochii săi.

Bărbatul Vărsător

Nu te aștepta să încerce să te recupereze sau să pornească o ceartă. Nativul Vărsător va pleca dacă simte că ești interesată de altcineva.

Bărbatul Pești

Nativul Pești rămâne fără poftă de viață dacă e gelos. Începe să fumeze mult, să bea mult, să nu doarmă și să facă lucruri periculoase. Autodistrugerea îl caracterizează pe nativul Pești atunci când se simte amenințat.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.