Cât de GELOS e un bărbat în funcție de ZODIE

Deși gelozia poate părea uneori constructivă pentru o relație solidă, atunci când unul dintre parteneri are prea multe manifestări de gelozie, majoritatea nejustificată, poate fi o problemă. Fiecare om este gelos în felul său, pentru propriile motive și se exprimă diferit. Iată cei mai geloși bărbați, în funcție de zodie:

Bărbatul Berbec

Pentru bărbatul Berbec, viața este o competiție. Astfel și în relație vede lucrurile la fel. Nu suportă gândul că cineva l-ar putea “detrona”. Această atitudine are totuși și un aspect pozitiv întrucât va încerca mereu să te mulțumească ca să nu te piardă.

Bărbatul Taur

Taurii pot fi ori o furtună atunci când sunt geloși, aruncând cuvinte grele, ori o apă liniștită, discutând deschis și cu tact despre problemă.

Bărbatul Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Gelozia nu este în dicționarul nativului Gemeni. Dacă un bărbat Gemeni se va îndrăgosti de tine nu va avea timp pentru manifestări de gelozie pentru că va fi ocupat să găsească noi modalități pentru a-i atrage atenția și a o menține.

Bărbatul Rac

Deși la prima vedere nu ar părea, bărbatul Rac e foarte Gelos. Manifestările agresive nu sunt însă în natura sa. Va încerca mereu să fie omul bun în ochii tăi.

Bărbatul Leu

Așa cum era de așteptat, bărbatul Leu este destul de gelos. Principalul motiv este că Leul e foarte posesiv și nu ar vrea ca altcineva să se apropie de “prada” sa.

Bărbatul Fecioară

În situațiile în care este extrem de gelos bărbatul Fecioară poate ajunge chiar și la acțiuni autodistructive, cum ar fi tatuajele. În rest, micile manifestări de gelozie ale nativului Fecioară sunt exprimate prin cuvinte dure.

Bărbatul Balanță

Cum altfel să reacționeze un nativ Balanță când este gelos decât cu diplomație și eleganță? Bărbatul Balanță nu pierde timpul certându-se cu tine ci își concentrează atenția asupra sa, pentru a deveni cea mai bună versiune a lui și a te face să nu găsești o opțiune mai bună.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion nu pierde timpul cu discuții, nici infantile, nici eficiente. El trece direct la amenințări. Acele amenințări pot fi chiar și la adresa propriei vieți.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător găsește oricând un motiv de a fi gelos. Ba chiar se gândește la asta prea mult. Pentru a avea o relație armonioasă cu el, trebuie să îi reamintești mereu că îl iubești.

Bărbatul Capricorn

Dacă ți se părea că nativul Săgetător era prea gelos, trebuie să știi că un Capricorn poate fi mai rău. Capricornul nu stă doar și se gândește la asta, ci poate acționa la fel ca un detectiv, atunci când e gelos, nu vei scăpa de sub ochii săi.

Bărbatul Vărsător

Nu te aștepta să încerce să te recupereze sau să pornească o ceartă. Nativul Vărsător va pleca dacă simte că ești interesată de altcineva.

Bărbatul Pești

Nativul Pești rămâne fără poftă de viață dacă e gelos. Începe să fumeze mult, să bea mult, să nu doarmă și să facă lucruri periculoase. Autodistrugerea îl caracterizează pe nativul Pești atunci când se simte amenințat.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.