Ce mă enervează la un bărbat (varianta abreviată)

Ce mă enervează la un bărbat (varianta abreviată)

Bărbaţii ar trebui sa fie minunaţi, adorabili, sensibili, generoşi, buni şi frumoşi. Dar nu sunt 😀 De ce să nu recunoaştem că au şi ei minusurile lor, cu care ne supără şi, uneori, ne scot atât de tare din fire, încât e mai bine să nu ne stea în cale, până nu ne calmăm. E un sfat prietenesc :))

img_5087-1349876Ei bine, sunt 10 lucruri care mă enervează la un bărbat şi pe care, dacă aş putea să le schimb, aş face-o în secunda asta.

  • Când nu e atent şi uită de ziua noastră. Când nu cumpără cadouri de Crăciun sau de Paşti. E atât de frumos să dăruieşti şi să primeşti cadouri. Nici nu contează atât de mult valoarea lor materială, cel mai important este ca el să îşi amintească şi să depună acel minim efort să îţi facă un cadou. Se presupune că tu nu uiţi şi faci asta pentru el.
  • Când nu îmi aduce flori de ziua mea. Nici nu vreau să mă gândesc cât de aiurea te simţi de ziua ta când iubitul sau soţul tău vine la tine fără un buchet de flori. Poate fi şi o singură floare, dar important este gestul lui. Pe mine florile mă trezesc la viaţă şi cred că pe orice femeie. Să le vezi, să le simţi mireasma, să te bucuri privindu-le în glastră, este un mod infailibil de a fi fericită.
  • Când îşi petrece mai mult timp în oglindă decât mine. Mi se pare important să aibă grijă de el, dar nu mi se pare normal să stea în faţa oglinzii mai mult decât stau eu. Mai ales că eu, dacă nu am filmări sau şedinţe foto, nu petrec mai mult de câteva minute să mă aranjez. Timpul este foarte preţios.
  • Întârzie şi trebuie să stau după el, să îl aştept. Nu este deloc ok să aştepţi o femeie, dar dacă nu vă sincronizaţi, mai bine este să aştepte el, nu ea.
  • Când este misogin. Dacă detest ceva foarte mult, atunci sunt bărbaţii misogini. Nu înţeleg de ce trebuie să fie aşa. Pur şi simplu, cred că acei bărbaţi nu sunt bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului şi au probleme.
  • Când promite ceva şi uită sau nu se ţine de cuvânt. Cu toţii mai uităm să facem lucruri, dar parcă atunci când se întâmplă constant acest lucru şi nu mai este un accident, ci o stare de fapt, lucrurile se complică. Şi e tare greu şi urât să aştepţi ceva de la un bărbat, iar el să nu facă.
  • Când vorbesc cu el şi e atent la altceva sau nu mă ascultă. Mi se mai întâmplă uneori şi mie să vorbesc cu soţul meu şi el să fie „plecat” cu gândurile departe.
  • Când se umflă în pene şi când el are mereu dreptate. Am întâlnit şi astfel de oameni. Eu cred că nimeni nu poate avea dreptate de fiecare dată. Cum nimeni nu este perfect, nici bărbaţii nu pot avea dreptate de fiecare dată. Din păcate, nu toţi bărbaţii sunt conştienţi de acest lucru.
  • Le ştie pe toate, se pricepe la toate. Cum spuneam, nu le putem şti pe toate, şi nici nu trebuie să pretindem aşa ceva.
  • Se comportă ca un copil şi aşteaptă să fie mereu (cel mai) răsfăţat. E frumos să ne păstrăm o urmă de inocenţă, o firimitură de copilărie, dar să nu ne manifestăm aşa prea mult sau prea des, că nu ne ajută deloc, mai ales dacă suntem adulţi. Am întâlnit bărbaţi care se răsfaţă peste măsură şi aşteapta asta (şi) de la femeile de lângă ei. Dragii mei domni, voi trebuie să le răsfăţaţi pe partenerele voastre.

Ştiu că nu e nimeni perfect, nici femeile şi nici bărbaţii. Nimeni! Tocmai de aceea, cu toate că jumătăţile noastre fac tot felul de greşeli, de multe nici nu sunt conştienţi, e bine să nu ne „împiedicăm” de acestea şi să le trecem cu vederea. Cum putem face asta, vă spun într-o postare viitoare. Atunci vă voi dezvălui cum să îi înţelegem pe iubiţii/soţii/bărbaţii de lângă noi. Până atunci, iubiţi-i şi arătaţi-le sprijinul şi preţuirea voastră; chiar dacă nu vă spun sau nu vă arată, şi ei au mare nevoie să simtă că le sunteţi sprijin. E atât de simplu, frumos şi bun să fii alături de el 🙂 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.