Cât de GOSPODINĂ ești în funcție de ZODIE


Semnele zodiacale te pot inflența în mod categoric și-ți pot spune ce fel de persoană ești, ce calități și ce defecte ai. Poate că nu te-ai fi gândit până acum, însă horoscopul îți poate spune chiar și ce fel de gospodină ești și cât de mult te implici în treburile casei.

1. Berbec

Berbecul este o zodie destul de activă, care nu ar sta niciodată locului. Astfel, femeia Berbec este o gospodină desăvârșită. Nu îi place să vadă nimic deranjat și dezorganizat. Indiferent de starea de spirit, nu va putea adormi până nu va vedea casa lună.

2. Taur


Femeia Taur este și ea foarte harnică și nimeni nu și-ar dori vreodată să o supere. Își dorește ca cei din jurul său să o felicite pentru munca depusă. Totuși, dacă starea ei de spirit nu este una foarte bună, preferă să-și ocupe timpul cu alte activități și nu cu îngrijirea casei.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Gemenii sunt persoane vesele și dinamice. Deși are aceste calități, nu se prea dau în vânt după curățenie. În schimb, fiind foarte creative, le place să redecoreze foarte des și să facă multe cumpărături pentru casă.

4. Rac

Reprezentanta acestei zodii este o persoană romantică, dupa cum știi. Deși nu este cea mai potrivtă persoană pentru a face casa lună, are înclinații către decorat. De asemenea, nu se sfiește să-i critice pe cei din jurul său.

5. Leu

Despre Leu se spune așa: „Un Leu va fi cu 10 pași în fața ta”. Adoră competiția și va da tot ce are ea mai bun pentru a-i lăsa pe cei din jurul său cu gura căscată. Altfel, nu este chiar pasionată de curățenie.

6. Fecioara

Fecioara este foarte meticuloasă. Această atenție la detalii le face să se descurce destul de bine la curățenia casei lor. Pe de cealaltă parte, au și destule momente în care ar dori să facă orice altceva. În acele situații, nu vei vrea să fii în preajma lor.

7. Balanța

Balanței îi place foarte mult să experimenteze cât mai mult. Adoră lucrurile cu bun gust și preferă să se simtă confortabil în propria locuință. Nu e chiar cea mai harnică sau cea mai atentă la detalii, însă dacă este cu adevărat nevoie, nu va da înapoi.

8. Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali, astfel că iubirea poate fi un stimulent foarte puternic. Le place să-i facă pe ceilalți să se simtă bine și să îi surprindă cu o cină gustoasă sau cu un aspect al casei cât mai aranjat.

9. Săgetător

Trăsătura principală a femeii Săgetător este ambiția. Totuși, această ambiție nu se prea regăsește și în privința gospodăriei. Ar accepta mereu ajutor din partea membrilor familiei. Sunt mai atrase de gătit decât de curățenie.

10. Capricorn

Femeia Capricorn este și ea destul de atentă la detalii, așa că va observa imediat dacă ceva nu este pus la locul lui. Cu toate acestea, nu se agită foarte tare și preferă să amâne treburile casei.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt foarte originali și ingenioși. Astfel, femeia Vărsător poate fi foarte creativă atunci când vine vorba de decorat. Curățenia nu se prea numără printre pasiunile sale și uită destul de des ce au de făcut.

12. Pești

Femeia Pești nu este foarte practică. În schimb, este foarte visătoare, așa că nu îi place deloc să se ocupe de ordinea și curățenia din casă. Ar prefera să o pui să face orice altceva, numai asta nu.


0 comentarii pe “Cât de GOSPODINĂ ești în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.