Cât de RĂU ești cu ceilalți în funcție de ZODIE

Cât de rău ești cu ceilalți în funcție de zodie:

Berbec

Îţi plac schimbările şi urăşti monotonia. Nu empatizezi deloc cu cei din jurul tău.

Taur

Tu empatizezi şi ajuţi de câte ori ai ocazia. Singura pretenţie este să ai parte de înţelegere din partea celorlaţi. Altfel, nu vei reacţiona tocmai potrivit.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Curiozitatea te cuprinde şi vrei să cunoşti totul în jurul tău. Exagerezi uneori şi devii capricios.

Rac

Eşti foarte preocupat de progresul în viaţă, deşi eşti o fire firavă.Însă, iei foc atunci când ceva îţi lipseşte.

Leu

Crezi foarte mult în forţele tale, iar asta te face să devii arogant şi egoist. Crezi că mereu ai dreptate şi nu îţi pasă de nimic altceva.

Fecioară

Cauţi perfecţiunea şi cu greu vezi ceva potrivit la o persoană. Dacă ai ceva de criticat, o faci fără să ai pic de jenă sau ruşine.

Balanţă

Nu eşti deloc persoana care să intre în conflicte. Totuşi, reacţionezi urât dacă cineva îndrăzneşte să te atace în vreun fel.

Săgetător

Nu ai niciodată stare şi asta te face să cauţi mereu aventură şi distracţie. Când viaţa ta este invadată de monotonie, starea de nervozitate te cuprinde şi îţi schimbi total comportamentul.

Scorpion

Orice sentiment este la cote maxime la tine. Iubeşti mult, dar când este vorba de răzbunare, o plănuieşti cu mare mare atenţie.

Capricorn

Ţie nu îţi place aventura, ci preferi să stai liniştit la tine acasă. Nu îţi plac schimbările. Când încearcă cineva să schimbe ceva la stilul tău de viaţă sau îţi invadează teritoriul, începi să-l vezi cu multă nemulţumire.

Vărsător

Deţii multe calităţi care nu se găsesc oriunde. Însă, nehotărârea îţi poate face rău în anumite situaţii.

Peşti

Dezamăgirea ţi se citeşte pe chip instant. Nu îţi poţi ţine sub control emoţiile, aşa că orice sentiment de nemulţumire se observă instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.