Cât de RĂU ești cu ceilalți în funcție de ZODIE

Cât de rău ești cu ceilalți în funcție de zodie:

Berbec

Îţi plac schimbările şi urăşti monotonia. Nu empatizezi deloc cu cei din jurul tău.

Taur

Tu empatizezi şi ajuţi de câte ori ai ocazia. Singura pretenţie este să ai parte de înţelegere din partea celorlaţi. Altfel, nu vei reacţiona tocmai potrivit.

Gemeni

Curiozitatea te cuprinde şi vrei să cunoşti totul în jurul tău. Exagerezi uneori şi devii capricios.

Rac

Eşti foarte preocupat de progresul în viaţă, deşi eşti o fire firavă.Însă, iei foc atunci când ceva îţi lipseşte.

Leu

Crezi foarte mult în forţele tale, iar asta te face să devii arogant şi egoist. Crezi că mereu ai dreptate şi nu îţi pasă de nimic altceva.

Fecioară

Cauţi perfecţiunea şi cu greu vezi ceva potrivit la o persoană. Dacă ai ceva de criticat, o faci fără să ai pic de jenă sau ruşine.

Balanţă

Nu eşti deloc persoana care să intre în conflicte. Totuşi, reacţionezi urât dacă cineva îndrăzneşte să te atace în vreun fel.

Săgetător

Nu ai niciodată stare şi asta te face să cauţi mereu aventură şi distracţie. Când viaţa ta este invadată de monotonie, starea de nervozitate te cuprinde şi îţi schimbi total comportamentul.

Scorpion

Orice sentiment este la cote maxime la tine. Iubeşti mult, dar când este vorba de răzbunare, o plănuieşti cu mare mare atenţie.

Capricorn

Ţie nu îţi place aventura, ci preferi să stai liniştit la tine acasă. Nu îţi plac schimbările. Când încearcă cineva să schimbe ceva la stilul tău de viaţă sau îţi invadează teritoriul, începi să-l vezi cu multă nemulţumire.

Vărsător

Deţii multe calităţi care nu se găsesc oriunde. Însă, nehotărârea îţi poate face rău în anumite situaţii.

Peşti

Dezamăgirea ţi se citeşte pe chip instant. Nu îţi poţi ţine sub control emoţiile, aşa că orice sentiment de nemulţumire se observă instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.