Cum alegem jucăriile bebelușilor – Ce a primit Nicholas de la Moș Nicolae

Anul acesta a fost primul în care Nicholas s-a bucurat de cadourile primite de Moș Nicolae. Anul trecut pe vremea este era atât de mititel, de parcă nici nu îmi vine să cred… Dar, anul acesta, s-a pregătit cu ajutorul Alesiei de sosirea lui Moș Crăciun, iar în dimineața zilei de 6 decembrie a deschis primul cadou.

Am surprins tot momentul și plănuiesc să îi trimit un video și pe adresa de mail cu amintiri pe care i-am creat-o anul trecut.

De ce trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o jucărie pentru bebelușul vostru, să o oferiți în dar unui bebeluș sau când îi scrieți scrisoarea Moșului 😉😉😉:

– Să fie o jucărie sigură

Stați departe de jucăriile ascuțite, la cele prea mici, pe care le poate înghiți sau cu care se poate răni. Un alt lucru la care trebuie să fiți atenți atunci când vine vorba de alegerea jucăriilor este calitatea acestora. Fiți atenți la materialele din care sunt făcute și la vopseaua cu care sunt acoperite pt ca pot fi toxice.

– Să fie potrivite vârstei

FOLLOW ME

În funcție de vârsta bebelușului, aceștia au nevoi diferite chiar și atunci când vine vorba de joacă. Rolul unei jucării este de a îl bucura, de a îl distra și a-l ajuta să își atingă obiectele de dezvoltare. De exemplu, pana la 3 luni au nevoie de niște jucării moi, care stimulează simțurile și le captează atenția. Între 3 – 6 luni, au nevoie de jucării care produc zgomote și care îi fac să ajungă la ele, dar și de jucării de dentiție. Între 6-9 luni bebelușii sunt foarte încântați de jucăriile muzicale și figurine.

– Să fie educative

După 12 luni puteți să vă axați deja pe jucării de dezvoltare, cum sunt cele de la Fisher Price, care îi încurajează să repete ceea ce aud, le dezvolta vocabularul, le îmbogățesc înțelegerea relațiilor de tip efect-cauză, îi ajuta sa înțeleagă conexiunea dintre imagini și cuvinte și oferă cunoștințe primare, folosind teme familiare și obiecte pe care bebelușii le vad în fiecare zi. Nicholas a primit Cățelușul care răspunde la atingerile bebelușului cu fraze vesele și cântecele, se luminează și clipește în ritmul muzicii și o Tabletă educativă cu multe sunete și cântecele.

Atenție! Nu se recomandă să amestecați jucăriile copiilor dacă sunt de vârste diferite, pentru că pot fi nepotrivite pentru siguranță celor mai mici.

Sper că v-au fost utile sfaturile mele și că vor funcționa foarte bine și pentru voi. Nu uitați să îl împărtășiți și cu prietenii voștri printr-un share sau un mesaj privat.

În rubrica Jurnal de bebe veți găsi materiale utile, experiențele mele și informații de la specialiști cu privire la tot ce înseamnă viața unui bebeluș.  Dacă vreți să vedeți cum a fost sarcina, puteți citi articolele din categoria Jurnal de Sarcină.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.