Ce a vrut să-mi spună 2017? Că o să mă apuc de cântat?

Știți cum se zice că așa cum te prinde noaptea de revelion îți merge tot anul? Acesta este și motivul pentru care românii așteaptă fiecare an nou cu bani în buzunare și cu prietenii aproape. Ei bine, oare ce credeți îmi rezervă mie anul 2017 după felul în care a început?

Când au auzit că voi petrece Revelionul cu cele mai tari vedete din show biz-ul autohton, toți prietenii mei au fost invidioși. Aveau și de ce. Cine mai face Revelionul cu Pepe, Delia, Voltaj și Holograf? Pentru mine, seara de Revelion a fost unul dintre acele momente încărcate de o super energie, pentru că mi l-am petrecut alături de 10.000 de bucureșteni, de super vedete și de familia care a acceptat să înghețe din solidaritate cu mine în cortul de transmisiuni în direct al Antenei 3.

Prima oară când am fost anunțată că lucrez de Revelion m-am bucurat foarte tare. A venit ca o soluție la o problemă pe care discutam aprins cu soțul meu de ceva vreme: unde să facem Revelionul? Copiii sunt la bunici, iar prietenii noștri se strâng, ca de obicei, pentru a petrece trecerea dintre ani. Vestea a rezolvat conflictul pentru că a trebuit să transmit, live, din Piața George Enescu, cel mai tare Revelion de până acum. Toată lumea știe că îmi place să fiu în mijlocul acțiunii, iar anul ăsta aveam nevoie de energia unui astfel de eveniment pentru a începe în forță. Așadar, m-am pregătit corespunzător fizic și psihic.

Fizic, am început prin a mă asigura că frigul din Piață nu îmi va fi inamic. Ținutele mele clasice de Revelion au fost înlocuite de pantaloni de ski, UGG-uri, fes și mănuși reușind, astfel, să fiu atât de sexy pentru soțul meu încât era să nu mă mai recunoască. Și el a purtat o ținută de gală, formată din blugi, bocanci și șosete groase, pentru că nu am avut încredere când mi-a spus că prezența mea îl va încălzi, ca de fiecare dată. Între noi fie vorba, cred că am luat decizia corectă, căci pe la jumătatea transmisiunii mă întreba dacă se poate duce să caute vin fiert.

Revenind la aventura mea din noaptea de Revelion, la ora 8 si jumătate seara eram live din Piața George Enescu, alături de Mihai Morar și Diana Dumitrescu, prezentatorii show-ului. Abia când credeam că lucrurile vor merge ca pe roate, am început să alerg după artiștii care nu reușeau să se sincronizeze cu timpul meu de emisie. Uite așa am reușit să fac o poză cu Delia dar, când a venit momentul să transmit din cortul artistei, pe Antena 3 era pauză de publicitate.

Însuflețită de frigul de afară care îmi dicta să mă mișc ca să nu îngheț, am început să alerg pe lângă scenă, pe după scenă și prin corturile artiștilor pentru a lua primele impresii ale artiștilor despre 2017.  Așa am reușit să vorbesc cu băieții de la Voltaj. Aș fi stat de vorbă cu Călin Goia mai mult despre alimentație și educația copilului, pentru că știu că tocmai a devenit tătic de fetiță, dar timpul nu a fost de partea noastră. A trebuit să alerg după Holograf care tocmai plecase spre scenă când colegii mei mi-au spus în cască să intru live. Cu sufletul la gură și scoțând aburi precum un dragon nervos, am intrat live cu Holograf. Din când în când, mă întorceam în cortul Antenei 3 unde soțul meu făcuse deja o gașcă de suporteri formată din sora mea și câțiva prieteni păcăliți că au bilete VIP la concert.

La ora 12, când au început focurile de artificii, m-am simțit luată în brațe de toți și abia atunci am realizat că noul an venise, cu bune și cu rele, cu noi lucruri pe care încă nu le știu dar pot doar să sper să vor fi blânde cu mine. Mai presus de orice, m-am simțit înconjurată de veselie, iubire și energie. Pentru că prietenii mei mă cunosc cel mai bine, au avut grijă să încep anul cu tort și nu oricare tort, ci preferatul meu de la Coferăria Ana Beller.

Am plecat imediat după aceea către casa unor prieteni unde am petrecut, bătrânește, până la ora 4 de dimineață. Pe 1 m-am trezit cu un sentiment de nou și de optimism, rapid atenuat de foamea care promitea să îmi distrugă și rezoluția de a intra la cură de slăbire în prima zi a anului. Din fericire pentru mine, frigiderul gol mi-a dat o undă de speranță că voi reuși să încep anul cu fructe. Dar iubirea familiei mele s-a materializat în aripioare prăjite și salată de boeuf, deci am început cu o derogare… și o bucată de tort. Și ce dacă nu voi atinge cerul anul asta sau nu voi slăbi cele 4 kg în prima lună? Încă mai aștept ca râsul să slăbească, pentru că atunci aș fi, în sfârșit, fotomodel.

Pentru cei care aspiră la perfecțiune, vă spun că nimic nu se compară cu o familie care să îți distrugă cura de slăbire cu tortul tău preferat. Bucurați-vă de ea și renunțați la perfecțiune, așa cum și eu am renunțat la tocuri și confortul unui restaurant în favoarea frigului din Piața George Enescu. A fost unui dintre cele mai frumoase Revelioane din câte am petrecut până acum. 18 la număr, desigur…

Simt că anul 2017 va fi la fel de energic așa cum au fost și primele ore ale sale și vă urez și vouă să zâmbiți când vă gândiți la următoare 12 luni!

La multi ani, 2017! Sa fii un AN BUN! ❤

A video posted by Ela Craciun (@elacraciun) on

PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.