Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie

Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie

Cunoașterea semnului zodiacal îți poate oferi o perspectivă asupra caracteristicilor și trăsăturilor tale personale, dar știai că poate face același lucru pentru animalul tău de companie? Astrologia animalelor de companie poate fi o modalitate distractivă de a afla ce îl face pe animalul tău de companie să fie așa cum este. Găsiți mai jos horoscopul pentru animalul de companie al prietenului dvs. blănos.

♈ BERBEC

Atât la oameni, cât și la animale, Berbecul este un semn de foc asociat adesea cu curajul, energia și nerăbdarea – în parte pentru că este guvernat de Marte, zeul roman al războiului. Un animal de companie Berbec este obligat să fie sigur pe sine și extrem de independent. Acest lucru nu este întotdeauna un lucru bun. Sunt șanse ca animalul dvs. de companie Berbec să iubească să exploreze și se consideră adesea animalul alfa în multe situații, ceea ce poate duce la intoleranță față de (și lupte cu) alte animale. Acest animal de companie devine competitiv, așa că are nevoie să fie stimulat cu jocuri, jucării și medii noi. De asemenea, urăște să se simtă legat, așa că încercați să îi oferiți cățelului sau pisicuței dvs. mult spațiu pentru a hoinări.

♉ TAUR

Taurul Taur este un semn de pământ guvernat de planeta Venus. Potrivit astrologiei animalelor, animalele de companie născute sub acest semn sunt susceptibile de a fi puternice, ușoare și pline de compasiune – poate și puțin leneșe. Uitați de joaca în curtea din spate; pentru aceste animale de companie, nu se poate obține nimic mai bun decât un somn lung pe un pat moale, un bol de mâncare proaspătă și cărnoasă și un masaj lung și plăcut din partea stăpânului lor iubitor. Natura blândă și docilă a animalului de companie Taur îl face un companion excelent și pentru copii.

♊ GEMENI

Guvernat de planeta Mercur, Gemenii este un semn de aer. Animalele de companie născute sub acest semn au tendința de a fi jucăușe, creative și căutătoare de atenție. Le place să se dea mari și sunt excelenți comunicatori. S-ar putea să observați că pisica dvs. din Gemeni vă „răspunde” atunci când îi vorbiți sau că câinele dvs. din Gemeni este mereu în stare să trăncănească despre ceva. Aceste creaturi sociale urăsc rutina și adesea devin nerăbdători atunci când ceilalți nu pot ține pasul cu energia lor. Fă-ți timp pentru a-ți prezenta animalul de companie la trucuri, medii și experiențe noi. Cu atitudinea sa dornică de mulțumire și inteligența ridicată, va fi sigur că se va prinde repede.

♋ RAC

Animalele de companie născute sub semnul Racului (un semn de apă guvernat de Lună) au tendința de a fi foarte sensibile și capricioase. Horoscoapele pentru animale de companie indică faptul că animalele de companie din Rac au nevoie constantă de afecțiune. Le place să știe că sunt o parte valoroasă a familiei. De fapt, animalul tău de companie poate crede că este doar un alt copil de-al tău. În consecință, orice schimbare de rutină (cum ar fi să rămână singur acasă în timp ce sunteți plecat în vacanță sau să rămâneți accidental încuiat afară din casă noaptea) tinde să îi supere. De asemenea, sunt predispuși la stomacuri și tracturi digestive deranjante, astfel încât aceste animale de companie pot avea nevoie de hrană special formulată pentru sistemele sensibile.

♌ LEU

Ca și semnul lor, leul (un semn de foc guvernat de Soare), animalele de companie Leu sunt încrezătoare, neînfricate și puțin vanitoase. Adoră să fie răsfățate și răsfățate și sunt mereu în competiție pentru a fi în centrul atenției. Destul de populare printre alte animale și oameni, animalele de companie Leu sunt de fapt extrem de loiale stăpânilor lor. Astrologia animalelor de companie avertizează că Leii pot prezenta și trăsături mai puțin dezirabile, cum ar fi lenea și o dispoziție de divă. Cu toate acestea, datorită curajului și loialității lor, multe animale de companie Leu și-ar apăra stăpânii până la moarte.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Animalele de companie care se încadrează în semnul zodiacal al Fecioarei (un semn de pământ guvernat de planeta Mercur) sunt pretențioase, pretențioase și muncitoare. Ei prosperă în fața ordinii și a rutinei, așa că încercați să le păstrați orele de masă și plimbările punctuale.Animalele de companie care se încadrează sub semnul Fecioarei sunt, de asemenea, cele mai curate dintre toate animalele de companie, cheltuind mult timp și energie pentru obiceiurile lor de îngrijire personală. Aceste animale de companie au nevoie ca mediul lor de acasă să fie menținut la fel de curat ca și ei înșiși (în special litiera, dacă aveți o pisică Fecioară).

♎ BALANȚĂ

Astrologia animală etichetează Balanțele ca fiind animale de companie extrem de sociabile. Balanța este un semn de aer guvernat de planeta Venus, iar majoritatea Balanțelor au nevoie constantă de companie. Le place să fie în preajma altor animale, să meargă în excursii și să fie aranjate și îngrijite pentru a arăta cât mai bine. De fapt, dacă animalul tău de companie Balanță se simte vreodată singur sau lăsat pe dinafară, este posibil să devină plângăcios, morocănos și foarte, foarte vocal în legătură cu nefericirea sa. Animalele de companie Balanță sunt, de asemenea, destul de atente la sentimentele stăpânului lor. Ele pot simți vibrațiile rele dintre oameni, în special cu membrii familiei lor.

♏ SCORPION

Scorpionul, un semn de apă, este guvernat de Pluton. Animalele de companie din Scorpion sunt un pic paradoxale, în sensul că sunt în același timp extrem de independente și extrem de loiale față de stăpânii lor. Nu ar fi neobișnuit ca o pisică sau un câine Scorpion să se rătăcească de unul singur pentru câteva zile într-un fel de aventură solitară; dar fiți siguri că se va întoarce întotdeauna acasă, chiar și împotriva unor șanse aparent imposibile. Vă amintiți filmele Homeward Bound? Un animal de companie Scorpion va călători peste județ și chiar va trece granițele de stat doar pentru a se întoarce la stăpânul său.

♐ SĂGETĂTOR

Săgetătorul (un semn de foc guvernat de planeta Jupiter) este semnul zodiacal al libertății, iar libertatea este ceva la care tânjesc toate animalele de companie Săgetător. Horoscopul animalelor de companie arată clar că aceste animale urăsc să fie închise sau ținute în lesă. Deși rareori vor fugi, le place să fie singure și să iasă în aer liber. De asemenea, au o rezervă nesfârșită de energie, mai ales când sunt tineri; așa că, dacă aveți un animal de companie Săgetător, fiți atenți.

♑ CAPRICORN

Animalele de companie Capricorn sunt calme, serioase și muncitoare. Capricornul, semnul caprei, este un semn de pământ guvernat de planeta Saturn. Animalul tău de companie Capricorn este probabil să fie lent și plictisitor, dar dacă are o treabă de făcut, o va duce întotdeauna la bun sfârșit. Animalele Capricornului sunt cele mai bune pentru persoanele care nu au energia sau răbdarea necesară pentru un animal de companie foarte agitat sau exigent. Ele sunt autonome, stabile și senine.

♒ VĂRSĂTOR

Excentric, excentric, excentric, haotic și ciudat – acestea sunt doar câteva dintre cuvintele folosite în mod obișnuit pentru a descrie animalele de companie Vărsător. Dacă animalul tău de companie este Vărsător (un semn de aer guvernat de planeta Uranus), sunt șanse ca acesta să se comporte puțin… ciudat. Animalele de companie Vărsător par adesea să fie pierdute în propriile lor mici lumi. Sunt extrem de independente, dar sociale prin natura lor, deși este posibil ca alte animale să nu știe ce să facă cu ele. Deși s-ar putea să nu fie cele mai drăgălașe animale de companie, Vărsătorii sunt extrem de distractive.

♓ PEȘTI

Peștii (un semn de apă guvernat de planeta Neptun) conține aspecte ale tuturor celorlalte unsprezece semne zodiacale. În mod similar, un animal de companie din Pești va prezenta caracteristici ale multor alte semne zodiacale. Drept urmare, animalele de companie din Pești au tendința de a se comporta uneori confuz. Ele se plimbă înainte și înapoi într-o cameră, trecând brusc de la o activitate la alta sau vă urmăresc prin casă. Animalele de companie din Pești sunt, de asemenea, extrem de intuitive și vă pot simți stările proaste; ele vor încerca adesea să vă înveselească. Animalele de companie din Pești sunt, de asemenea, visătorii zodiacului. S-ar putea să vi se pară ceva obișnuit să vă auziți animalul de companie „vorbind” sau să-l vedeți cum se zbate în timpul unui vis deosebit de viu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.