Ce au prezis URSITOARELE pentru fiecare ZODIE

Ursitoarele sunt femeile prezente la nașterea ta și îți stabilesc destinul în funcție de data nașterii tale. Uite care sunt prezicerile lor în funcție de zodia în care ești născut:

Berbec

Ți s-a prezis că nu vei avea un curs al vieții ușor, dar te vei descurca să ieși din situații critice. Sunt si vor fi momente în care norocul se va abate asupra ta și te va ajuta foarte mult, fără să fii nevoit să faci vreun efort.

Taur

Tu ești înzestrat cu forță de muncă, ambiție nemăsurată și mult curaj. Nu îți va pica norocul din cer, dar obții prin propriile forțe tot ceea ce îți dorești.

Gemeni

FOLLOW ME

Ai avut și ai un parcurs liniștit prin viață. Tot ce îți dorești este să fii fericită alături de familia și prietenii tăi și fix de asta ai parte cel mai mult.

Rac

Cele trei femei magice au vrut să te testeze, astfel încât ți-au oferit un drum anevoios pe care trebuie îl ocolești doar dacă ești foarte atent pe unde calci. De asemenea, trebuie să ai mare grijă la starea de sănătate pentru că ești încărcat cu câteva probleme.

Leu

Cu tine au fost foarte darnice. Nu îți lipsește nimic din ce ai vrea să ai. Putere, bani și ambiție ai din plin. Ai trăit și vei trăi în confort mereu.

Fecioară

Ești o persoană respectată, nu ți-au oferit o personalitate slabă. Însă, nu vei foarte extrovertit. Nu ai mulți prieteni și nici cu norocul nu o duci prea bine.

Balanță

Destinul tău este unul cam dificil de suportat. Ești omul extremelor, deci când vei fi presărat cu mult noroc și vești bune, când îți va cădea cerul în cap și vei fi înconjurat de probleme destul de serioase.

Scorpion

Ai primit multă determinare și ambiție să ajungi pe cele mai înalte culmi ale scării profesionale. Dar indiferent de cât de sus ai ajunge, nu te poți bucura de succesul financiar. Nici pe plan amoros nu ești mulțumit în totalitate.

Săgetător

Poate te întrebai care este cea mai norocoasă zodie. Acum afli că tu ești aceea, pentru că ești înzestrat cu tot ce își poate dori un om: stare financiară foarte bună, noroc în iubire, carismă și mult noroc.

Capricorn

Nu îți lipsește aspectul fizic debordant sau inteligența rară. Însă, nu te ajută prea mult deoarece cu greu poți să îți stabilești o situație financiară.

Vărsător

Generozitatea Ursitoarelor te-a lovit și pe tine pentru că ți-au oferit câte puțin, dar suficient din toate. Inteligența îmbinată cu originalitatea și spiritul creativ te ajută să te descurci foarte bine în viață. Dar, pe lângă astea, ți s-a oferit șansa să îți mai cadă norocul din cer din când în când.

Pești

Ești nativul care trebuie să învețe să mențină echilibrul. Într-o parte a balanței sunt banii, iar în cealaltă iubirea. Depinde de tine pe care o alegi să se încline mai mult.

0 comentarii pe “Ce au prezis URSITOARELE pentru fiecare ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.