#TIPS&TRICKS

Ce BĂUTURĂ ți se potrivește în funcție de ZODIE

Scris de Laura P la 04 aprilie 2019

Te-ai întrebat vreodată ce băutură se potrivește cel mai bine cu zodia ta? Fiecare zodie preferă un anumit tip de băutură – și anume:

1. Berbec

Publicitate

Vodka este băutura perfectă pentru Berbecii cei lipsiți de răbdare. Ei sunt mereu sufletul petrecerii și îi poți vedea la bar cu un grup de prieteni comandând cocktailuri Vodka+energizant toată noaptea, până dimineața.


2. Taur

Toarnă-le Taurilor un pahar de vin roșu și vor fi cei mai fericiți. Asigură-te că îi spui prietenului Taur și despre originile și aroma vinului. Cu cât e mai sofisticat, cu atât va fi mai bine pentru Tauri. Aceștia nu se vor îmbăta niciodată totuși – un pahar sau două e de ajusn pentru ei.

Publicitate

3. Gemeni

Băutura potrivită pentru Gemeni este berea. Ei sunt băutori sociali, consumând alcool la baruri, la petreceri sau în club. Ei preferă de obicei berile ușoare, dar și cocktailurile.

4. Rac

Publicitate

Pentru Raci, cea mai potrivită băutură e margarita. Racii iubesc să bea acasă, cu familia și prietenii și probabil și margarita e pregătită în casă – dar nu va fi cu nimic mai prejos din această cauză.

5. Leu

Leilor le plac evenimentele sociale luxoase unde se servește șampanie. Ei adoră să le spună celorlalți despre cât de rar și scump e tipul lor preferat de vin spumant. Ei vor numai ce e mai bun pentru sine și prieteni, iar șampania se încadrează aici.

6. Balanță

Și Balanțele sunt o zodie foarte socială, iar femeilor le plac cel mai mult Cosmopolitan. Ele consumă această băutură înconjurate de prieteni, precum Carrey din Sex and the City.

7. Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiștii zodiacului, așa că nu fi surprins atunci când comandă un tip precis de vin alb Chardonnay. Ele vor vrea ca băutura lor să fie însoțită de o cină fabuloasă, cu un gust perfect. Nu vor întrece măsura cu băutura.

8. Scorpion

Scorpionilor le place să-i amețească pe oameni pentru a afla mai multe despre ei. Poți bea cu ei Tequila, dar ai grijă – știu cum să se descurce cu alcoolul. Totuși, poți avea unele dintre cele mai bune conversații când ieși la ceva de băut cu un Scorpion.

9. Săgetător

 

Celor mai mulți Săgetători le place să călătorească, așa că vor comanda probabil o sticlă de Sake și vor vorbi despre aventurile lor din excursiile prin lume. Săgetătorii adoră băuturile exotice și conversațiile minunate.

10. Capricorn

Se întâmplă destul de rar să vezi un Capricorn lăsându-și garda jos și consumând alcool – probabil că e o cină de afaceri sau un eveniment formal. Capricornilor le place să dețină controlul și vor comanda probabil o băutură respectabilă, precum martini.

11. Vărsător

Vărsătorilor le place să-și arate inteligența comandând băuturi în alte limbi – precum Jagermeister. Vărsătorii se distrează ieșind la ceva de băut și discutțnd cu prietenii, iar aroma dulce și puternică de Jager e perfectă pentru ei.

12. Pești

Peștilor le place să evadeze în imaginație. Ar bea oricând Jack și Cola, dar sunt dispuși să accepte orice altceva, fiind una dintre cele mai nepretențioase zodii.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--