Ce CALITĂȚI și DEFECTE ai în funcție de ZODIE

Cu siguranță ai auzit expresia „totul are două laturi”. Lumina este incompletă fără întuneric. Viața nu are valoare în absența morții. Chiar și o monedă are două laturi! Ei bine, acesta este și cazul oamenilor. Fiecare individ are două aspecte diferite, toți avem atât unul pozitiv cât și negativ în noi. Citește despre latura ta bună și cea rea, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Ești o ființă și spirituală cu mare entuziasm și energie pentru viață. Te simți foarte motivat, înflăcărat și pasionat și, prin urmare, poți să-ți umpli mediul cu o mare pozitivitate. Nu îți place să renunți și nu faci niciodată un pas înapoi când accepți o provocare. Cu toate acestea, ai o parte agresivă și dominantă a naturii tale. Te deranjează cele mai mici lucruri și, de asemenea, ai probleme de furie.

Taur

Tu crezi în stabilitate și relațiile pe termen lung. Astfel, te străduiești să trăiești   o viață într-un mediu stabil și muncești din greu pentru a câștiga suficient pentru a te stabili într-un mod confortabil.  Pe de altă parte, totul este bine până când începi să te comporți ca semnul zodiacal. Când te comporți ca un taur, devii încăpățânat apar probleme reale în jurul tău. Deseori tinzi să exagerezi și să fii posesiv.

Gemeni

FOLLOW ME

În general, ești considerat extrovertit, sociabil și cu o lungă listă de prieteni. Ești întotdeauna gata să mergi în aventuri și nu te sperii niciodată în compania unor străini. Cu toate acestea, ești și foarte impulsiv și neliniștit de la natură.

Rac

Ești un om credincios, evlavios și profund devotat.  Deși este adevărat că nu te deschizi cu ușurință, știi să asculți perfect. Ești foarte bun și autentic, dar tinzi să cazi pradă numeroaselor tulburări de anxietate și depresie destul de ușor.

Leu

Ești născut pentru a fi lider. Ești ambițios, energic și încrezător. Pe de altă parte, ai, de asemenea, o față diferită de ceea ce am menționat deja. De fapt, ai tendința să fii foarte autoabsorbit și, deși ești foarte prietenos prin natura ta, uneori dai sentimentul de a fi foarte artificial.

Fecioară

Ești foarte inteligent, analitic și logic. Ești capabil să rezolvi chiar și cele mai dificile probleme și îi ajuți mereu pe ceilalți. Cu toate acestea, problema reală apare atunci când tinzi să iei totul prea în serios și să fii prea critic și dramatic.

Balanță

Ești cunoscut pentru a fi amabil și iubitor, militezi pentru pace și ești un mare iubitor a tot ceea ce înseamnă frumos.  Deși evitarea certurilor este un lucru bun, confruntările sunt necesare în anumite momente, și de aici ajungi să devii o victimă a naturii tale.

Scorpion

Ești foarte inteligent și plin de umor, capabil să mențină totul ușor și fericit. Deși ești un camarad bun pe viață, atunci când cineva te supără, devii nemilos și ești foarte răzbunător.

Săgetător

Toată lumea știe că ești înflăcărat, aventuros și că, de cele mai multe ori, ești o companie distractivă pentru oricine. Cu toate acestea, nu ești deloc bun atunci când vine vorba de concentrarea pe o singură sarcină, deoarece suferi de probleme temperamentale și ești enervat ușor de cele mai banale detalii.

Capricorn

Crezi în bogăție și succes și ai tendința de a poseda o mare inteligență și minte logică. De asemenea, ești un vizionar și te dovedești a fi un bun conducător, deoarece acorzi o mare importanță muncii. Pe de altă parte, poți fi să exagerezi deseori cu laudele de sine.

Vărsător

Ești un om interesant și autentic. Îți place să călătorești în locuri frumoase și nu te temi când interacționezi cu oameni noi. Orice lucru nou și provocator te face ferici. Cu toate că îți place să te distrezi alături de ceilalți, deseori poți fi rece și impertinent.

Pești

Ești foarte sensibil și simți orice la intensitate maximă. De asemenea, altruismul de care dai dovadă îi face pe toți din jur să te placă. Însă deseori ai tendința să exagerezi și să te superi din lucruri mărunte.

0 comentarii pe “Ce CALITĂȚI și DEFECTE ai în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.