Ce cizme ți se potrivesc în funcție de zodie

Se apropie iarna și nu știi ce tip de cizme să îți alegi pentru sezonul rece? Iată ce ți s-ar potrivi în funcție de zodie:

1. Berbec

Nativele Berbec sunt atletice, active și întotdeauna gata de aventură, așa că au nevoie de o pereche de cizme care să corespundă stilului lor de viață și care să fie perfecte atât pentru exterior, cât și pentru interior.

2. Taur

Nativele Taur sunt persoane care știu când să fie serioase, iar acest lucru e valabil și pentru încălțăminte. Niște cizme roșii din piele, lungi până la genunchi ar putea fi perfecte pentru ele.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Nativele Gemeni sunt adaptabile și învață încontinuu, așa că e logic ca cizmele lor să fie la fel de versatile ca și ele. Niște ghetuțe cu blăniță ar fi perfecte pentru a fi purtate afară, dar și în interior.

 

4. Rac

Racilor le place să stea acasă, așa că pentru nativele acestei zodii cel mai important este confortul. Ele țin cont de asta atunci când aleg orice pereche de încălțăminte. Aceste ghetuțe scurte se încadrează perfect în cerințele lor.

5. Leu

Leoaicele sunt foarte atente la detalii, așa că vor aprecia aceste cizme supebe, cu monogramă.

6. Fecioară

Fecioarele sunt persoane incredibil de creative care își doresc ca toată lumea să le vadă această latură. De aceea li s-ar potrivi o pereche de ghetuțe până la gleznă artistice, cu tocul în culorile curcubeului.

7. Balanță

Nativele Berbec sunt romantice și au o fire de artist, așa că o pereche de cizme frumoase, cu elemente din dantelă, ar fi perfectă pentru ele.

8. Scorpion

Nativelor Scorpion le place să se implice în orice situație, fie că e vorba de un proiect la serviciu, fie că e vorba de o drumeție. Cizmele din imagine sunt practice, bune pentru orice situație – deci perfecte pentru o nativă Scorpion.

9. Săgetător

Nativele Săgetător au spirit de aventură și au nevoie de niște încălțări care să le permit să facă orice. Cizmele din imagine sunt perfecte pentru acest scop, făcându-te să pari o Indiana Jones feminină.

10. Capricorn

Capricornii apreciază lucrurile fine în viață – la fel și când vine vorba de încălțăminte. Nativele acestei zodii au nevoie de niște cizme care să se potrivească cu stilul lor sofisticat dde viață.

11. Vărsător

Nativele Vărsător sunt excentrice și unice și le-ar trebui niște cizme care să reflecte cât mai bine originalitatea lor. De aceea, li s-ar potrivi niște ghetuțe până la gleznă cu motive florale.

12. Pești

Nativele Pești sunt creaturi foarte sociale, așa că au nevoie de un tip de încălțăminte care să se potrivească în orice situație socială, fie că e vorba de o petrecere, fie că e vorba de o seară la teatru. Prin urmare, nu ar strica să aleagă niște ghetuțe negre, lungi până la gleznă.

0 comentarii pe “Ce cizme ți se potrivesc în funcție de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.