Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie


Avem la dispoziție întregul spectru al culorilor, deci te-ai întrebat vreodată de ce preferăm anumite culori și nu le putem suporta pe altele? Alegerile noastre sunt influențate de astre. Iată care sunt culorile norocoase ale fiecărei zodii:

1. Berbec

Cu Berbecul neînfricat și îndrăzneț, guvernat de agresiva planetă Marte este asociată culoarea roșu. Aceasta este culoarea energiei, a acțiunii, a agresivității și a purității.

2. Taur


Planeta conducătoare a Taurilor este Venus, iar cele mai potrivite culori pentru ei sunt albul și rozul, care se potrivesc de minune nativilor timizi și introvertiți. Roșul ar putea să le strice calmul, iar negrul le va da o dispoziție mai rezervată.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Gemenii sunt schimbători și capricioși, guvenați de Mercur. Verdele este culoarea lor norocoasă, simbolizând creștere, reîntinerire, creativitate.

4. Rac

Zodie guvernată de Lună, Racii sunt timizi și retrași, iar cele mai potrivite culori pentru ei sunt albastrul, albul și verdele marin, dar și galbenul le-ar aduce succes.

5. Leu

Leilor, guvernați de Soare, le place să se îmbrace în culori îndrăznețe, iar cea mai bună pentru ei este portocaliul, deoarece îi face și mai carismatici.

6. Fecioară

Aceasta este a doua zodie guvernată de Mercur. Nativilor li se potrivesc nuanțele pastelate, de la piersică și lila până la albastru sau roz deschis.

7. Balanță

Cea mai potrivită nuanță pentru Balanțe este albastrul, deoarece simbolizează echilibrul și armonia în toate sferele vieții.

8. Scorpion

Scorpionilor le plac toate culorile care sugerează mister și magie – iar cel mai bine face asta stacojiul. Movul închis, maroul, roșul închis, toate culorile nopții îi atrag pe Scopioni.

9. Săgetător

Culoarea preferată a Săgetătorilor, care sunt acuzați uneori că sunt superficiali, este galbenul – ce simbolizează optimismul și fericirea. Ei au o afinitate spirituală și pentru culoarea șofranului.

10. Capricorn

Capricornii preferă culorile simple, pure, precum albul sau negru și sunt atrași de bleu marin, indigo, verde.

11. Vărsător

Vărsătorilor le plac culorile halucinogene, precum violetul, dar și toate nuanțele și culorile care se schimbă în funcție de lumină și umbră.

12. Pești

O zodie mistică guvernată de Jupiter, Peștii sunt sensibili și retrași și își exprimă stările prin intermediul culorilor.


0 comentarii pe “Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.