#TIPS&TRICKS

Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie

Scris de Laura P la 23 decembrie 2018

Avem la dispoziție întregul spectru al culorilor, deci te-ai întrebat vreodată de ce preferăm anumite culori și nu le putem suporta pe altele? Alegerile noastre sunt influențate de astre. Iată care sunt culorile norocoase ale fiecărei zodii:

1. Berbec

Publicitate

Cu Berbecul neînfricat și îndrăzneț, guvernat de agresiva planetă Marte este asociată culoarea roșu. Aceasta este culoarea energiei, a acțiunii, a agresivității și a purității.


2. Taur

Planeta conducătoare a Taurilor este Venus, iar cele mai potrivite culori pentru ei sunt albul și rozul, care se potrivesc de minune nativilor timizi și introvertiți. Roșul ar putea să le strice calmul, iar negrul le va da o dispoziție mai rezervată.

Publicitate

3. Gemeni

Gemenii sunt schimbători și capricioși, guvenați de Mercur. Verdele este culoarea lor norocoasă, simbolizând creștere, reîntinerire, creativitate.

4. Rac

Publicitate

Zodie guvernată de Lună, Racii sunt timizi și retrași, iar cele mai potrivite culori pentru ei sunt albastrul, albul și verdele marin, dar și galbenul le-ar aduce succes.

5. Leu

Leilor, guvernați de Soare, le place să se îmbrace în culori îndrăznețe, iar cea mai bună pentru ei este portocaliul, deoarece îi face și mai carismatici.

6. Fecioară

Aceasta este a doua zodie guvernată de Mercur. Nativilor li se potrivesc nuanțele pastelate, de la piersică și lila până la albastru sau roz deschis.

7. Balanță

Cea mai potrivită nuanță pentru Balanțe este albastrul, deoarece simbolizează echilibrul și armonia în toate sferele vieții.

8. Scorpion

Scorpionilor le plac toate culorile care sugerează mister și magie – iar cel mai bine face asta stacojiul. Movul închis, maroul, roșul închis, toate culorile nopții îi atrag pe Scopioni.

9. Săgetător

Culoarea preferată a Săgetătorilor, care sunt acuzați uneori că sunt superficiali, este galbenul – ce simbolizează optimismul și fericirea. Ei au o afinitate spirituală și pentru culoarea șofranului.

10. Capricorn

Capricornii preferă culorile simple, pure, precum albul sau negru și sunt atrași de bleu marin, indigo, verde.

11. Vărsător

Vărsătorilor le plac culorile halucinogene, precum violetul, dar și toate nuanțele și culorile care se schimbă în funcție de lumină și umbră.

12. Pești

O zodie mistică guvernată de Jupiter, Peștii sunt sensibili și retrași și își exprimă stările prin intermediul culorilor.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie"

  1. Hortensia Stefan spune:

    In verde ma simt cel mai bine, confoem si zodiacului.

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Chiar asa e, nu stiam asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--