Ce DEPENDENȚĂ ascunsă ai în funcție de ZODIE

Deși aceste lucruri nu țin tocmai de zodie, ci de propiile alegeri, se pare că unele semne zodiacale sunt mai predispuse decât altele să facă anumite alegeri. Iată Ce DEPENDENȚĂ ascunsă ai în funcție de ZODIE:

1. Berbec – cafea / ceai

Având în vedere că sunt unii dintre cei mai activi oameni, Berbecii au tendința să fie dependenți de cafea, ca să poată să rămână în formă 24/7. Ei vor goli câteva cești de cafea la muncă și acasă.

2. Taur – mâncare

Taurii sunt mari mâncăcioși. Ei știu cum să se bucure de mâncare, atât singuri, cât și în compania cuiva. Ei asociază mâncarea cu sentimentele și dispozițiile lor.

3. Gemeni – țigări

FOLLOW ME

Gemenii iubesc să fumeze în pauzele de la muncă, deoarece le place să se mai distanțeze de probleme.

4. Rac – calmantele

Racii sunt un semn de apă și absorb lucrurile și sentimentele din jurul lor, fiind foarte sensibili. De aceea ei încearcă mereu să-și calmeze durerea – fie că au nevoie de un umăr pe care să plângă, fie că au nevoie de niște medicamente ușoare.

5. Leu – cumpărăturile

Se știe că Leii sunt egoiști și că le place să aibă grijă de ei. Asta înseamnă că ies să se distreze sau își cumpără niște lucruri frumoase. Își vor cheltui chiar și ultimul bănuț, dacă nimeni nu intervine să îi oprească.

6. Fecioară – relații toxice

Fecioarele au o inimă mare și adesea primesc mult mai puțin decât oferă. Ei cad cu ușurință pradă relațiilor toxice care îi distrug din punct de vedere emoțional. Fac tot ce pot pentru a-și dovedi dragostea, dar uită că sentimentele nu sunt mereu reciproce.

7. Balanță – social media

Balanțele sunt persoane extreme de sociabile, așa că sunt dependente de social media. Își verifică telefoanele de o mie de ori, le pasă câte aprecieri primesc și nu pot să stea o secundă fără Internet.

8. Scorpion – intimitate

Scorpionii sunt cunoscuți pentru firea lor intense. Aici intră și intimitatea. Pentru ei performanțele sexuale sunt ceva foarte serios și investesc foarte mult în intimitate, iar uneori acest lucru se poate transforma într-un viciu.

9. Săgetător – aventură

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru firea lor aventuroasă. Ei o listă întreagă de locuri de văzut și lucruri de făcut. Nu ar refuza niciodată planurile spontane și excursiile lungi.

10. Capricorn – munca

Munca este cea mai importantă pentru un native al zodiei Capricorn. Ei nu vor să își piardă vremea pe lucruri mărunte și muncesc din greu pentru a-și atinge scopurile. În cazul lor, munca le definește personalitatea și existența. Sunt atât de dependenți de muncă încât ajung să uite de ei înșiși și de oamenii și lumea din jurul lor.

11. Vărsător – jocuri video / cărți

Vărsătorilor le place să se piardă în lumi fantastice, așa că e probabil să fie pasionați de jocuri video sau cărți care îi fac să uite cine sunt. E greu să îi mai aduci cu picioarele pe pământ.

12. Pești – romantism

Peștii sunt foarte sensibili și pot fi răniți cu ușurință, dar sunt dependenți de romantism și de lucrurile care îi fac să se topească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.