Ce DEPENDENȚĂ ascunsă ai în funcție de ZODIE

Deși aceste lucruri nu țin tocmai de zodie, ci de propiile alegeri, se pare că unele semne zodiacale sunt mai predispuse decât altele să facă anumite alegeri. Iată Ce DEPENDENȚĂ ascunsă ai în funcție de ZODIE:

1. Berbec – cafea / ceai

Având în vedere că sunt unii dintre cei mai activi oameni, Berbecii au tendința să fie dependenți de cafea, ca să poată să rămână în formă 24/7. Ei vor goli câteva cești de cafea la muncă și acasă.

2. Taur – mâncare

Taurii sunt mari mâncăcioși. Ei știu cum să se bucure de mâncare, atât singuri, cât și în compania cuiva. Ei asociază mâncarea cu sentimentele și dispozițiile lor.

3. Gemeni – țigări

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Gemenii iubesc să fumeze în pauzele de la muncă, deoarece le place să se mai distanțeze de probleme.

4. Rac – calmantele

Racii sunt un semn de apă și absorb lucrurile și sentimentele din jurul lor, fiind foarte sensibili. De aceea ei încearcă mereu să-și calmeze durerea – fie că au nevoie de un umăr pe care să plângă, fie că au nevoie de niște medicamente ușoare.

5. Leu – cumpărăturile

Se știe că Leii sunt egoiști și că le place să aibă grijă de ei. Asta înseamnă că ies să se distreze sau își cumpără niște lucruri frumoase. Își vor cheltui chiar și ultimul bănuț, dacă nimeni nu intervine să îi oprească.

6. Fecioară – relații toxice

Fecioarele au o inimă mare și adesea primesc mult mai puțin decât oferă. Ei cad cu ușurință pradă relațiilor toxice care îi distrug din punct de vedere emoțional. Fac tot ce pot pentru a-și dovedi dragostea, dar uită că sentimentele nu sunt mereu reciproce.

7. Balanță – social media

Balanțele sunt persoane extreme de sociabile, așa că sunt dependente de social media. Își verifică telefoanele de o mie de ori, le pasă câte aprecieri primesc și nu pot să stea o secundă fără Internet.

8. Scorpion – intimitate

Scorpionii sunt cunoscuți pentru firea lor intense. Aici intră și intimitatea. Pentru ei performanțele sexuale sunt ceva foarte serios și investesc foarte mult în intimitate, iar uneori acest lucru se poate transforma într-un viciu.

9. Săgetător – aventură

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru firea lor aventuroasă. Ei o listă întreagă de locuri de văzut și lucruri de făcut. Nu ar refuza niciodată planurile spontane și excursiile lungi.

10. Capricorn – munca

Munca este cea mai importantă pentru un native al zodiei Capricorn. Ei nu vor să își piardă vremea pe lucruri mărunte și muncesc din greu pentru a-și atinge scopurile. În cazul lor, munca le definește personalitatea și existența. Sunt atât de dependenți de muncă încât ajung să uite de ei înșiși și de oamenii și lumea din jurul lor.

11. Vărsător – jocuri video / cărți

Vărsătorilor le place să se piardă în lumi fantastice, așa că e probabil să fie pasionați de jocuri video sau cărți care îi fac să uite cine sunt. E greu să îi mai aduci cu picioarele pe pământ.

12. Pești – romantism

Peștii sunt foarte sensibili și pot fi răniți cu ușurință, dar sunt dependenți de romantism și de lucrurile care îi fac să se topească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.