Ce e bine să faci de Echinocțiul de toamnă, ca să atragi bunăstarea în viața ta

Echinocțiul de toamnă este momentul perfect pentru a-ți manifesta restul anului
Sezonul marcat de frunze cu nuanțe aprinse și de îmbrăcarea în cel mai confortabil hanorac începe anual la echinocțiul de toamnă, când soarele este poziționat exact deasupra ecuatorului, iar ziua este la fel de lungă ca și noaptea. Fiind un moment de tranziție sezonieră și astrologică, care se întâmplă să meargă mână în mână cu începutul sezonului Balanței, echinocțiul de toamnă în emisfera nordică este, de asemenea, un moment de auto-reflecție și de întărire a conștiinței spirituale.

Iată ce trebuie să știi despre echinocțiul de toamnă din 2022, semnificația sa spirituală.

Care este semnificația spirituală a echinocțiului de toamnă?

Începutul fiecărui anotimp ne oferă o tablă albă pe care ne putem proiecta viziunea pentru următoarele trei luni – iar toamna, cu zilele sale mai reci și mai întunecate și ca perioadă premergătoare sfârșitului de an, pare a fi un moment deosebit de propice pentru a face acest lucru. Este, de asemenea, din punct de vedere istoric, o perioadă asociată cu recolta, ceea ce nu poate să nu se reflecte și în plan cultural. Este o perioadă a anului în care culegem roadele muncii noastre din lunile trecute, dobândim claritate în ceea ce privește păstrarea lucrurilor pe care dorim să le păstrăm aproape și permitem ca aspectele vieții care nu ne mai servesc – fie că este vorba de obiceiuri nesănătoase sau de legături problematice – să cadă înainte de a încheia anul.

Din punct de vedere astrologic, echinocțiul de toamnă marchează tranziția de la sezonul cerebral și preocupat de sănătate al Fecioarei (care te îndeamnă să pui capul în jos și să te concentrezi asupra detaliilor pentru a fi în slujba celorlalți și a ta) la cel al Balanței în căutare de armonie (care îți amplifică apetitul pentru socializare și dorința de a evita conflictele și de a aduce mai multă frumusețe și echilibru în viața ta de zi cu zi). Este logic că toamna duce, în general, la dorința de a petrece mai mult timp cu cei dragi, de a intensifica atractivitatea estetică a spațiilor noastre și de a ne simți inspirați să începem să planificăm mai multe întâlniri și sărbători, pe măsură ce ne îndreptăm spre restul anului.

Curățarea minții, a caselor și a trupurilor noastre

FOLLOW ME

Cum putem intra în contact cu latura noastră spirituală în epoca modernă? Meditația este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a ne conecta cu momentul prezent. O meditație de 15 minute poate fi suficientă pentru a vă calma mintea și a vă conecta la simțuri. Pur și simplu stați în poziție verticală sau într-o poziție confortabilă, relaxați-vă corpul și îndreptați-vă atenția către scopul ales. Deoarece echinocțiul de toamnă este legat de echilibru și schimbare, orientați-vă meditația spre găsirea echilibrului personal și a obiectivelor pentru noul sezon.

Și cum energia noastră este atrasă spre interior pe măsură ce vremea se răcește și vom petrece mai mult timp în casă, ritualurile de curățenie sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a pregăti energia din casele noastre. ”

Ne-am „curățat” mintea și casa, dar cum rămâne cu corpul nostru? Septembrie este luna ideală pentru a ne ajuta organismul să scape de toxine, mai ales după lunile de vară. Așadar, este momentul perfect pentru a lua în considerare o detoxifiere sau pentru a ne regândi dieta. Nu este nevoie să fim radicali, putem încorpora obiceiuri mai sănătoase, cum ar fi să bem mai multă apă, să mâncăm mai multe fructe și legume sau putem, de asemenea, să urmăm un plan de detoxifiere (o mulțime de ele online) pentru a ne curăța organismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.