Ce fel de COPIL e în funcție de ZODIE

Vrei să știi dacă copilul tău va fi încăpățânat sau mai degrabă timid? Iată ce spune horoscopul despre personalitatea lui:

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE): Spontan

Vei fi mereu surprins de cât de spontan e și care sunt lucrurile care îl fac să râdă. Încurajează-l întotdeauna să-și dezvolte personalitatea. Dacă vor să se joace cu o jucărie care pare o alegere surprinzătoare, permite-i asta, atâta timp cât e în siguranță.

PEȘTI (19 FEBRUARIE-20 MARTIE): Visător

Copiilor din zodia Pești le place mult muzica și să li se citească povești. Sunt copiii extrem de blânzi și visători și au nevoie de multă afecțiune. Se bazează mai mult pe intuiție și fantezie decât pe logică. Ai grijă pe cine lași în preajma lui pentru că este destul de sensibil.

BERBEC (21 MARTIE-19 APRILIE): Aventuros

FOLLOW ME

Vei avea nevoie de multă putere pentru a ține pasul cu el pentru că e foarte energic. E destul de încăpățânat și oricât de mult te-ai ruga de e sau ai încerca să îl păcălești, va face tot cum vrea el. Asigură-te că e întotdeauna în siguranță pentru că acest spirit de aventură poate duce și la accidentări.

TAUR (20 APRILIE-20 MAI): Încăpățânat

E în general un copil liniștit, însă dacă s-a declanșat greu se mai poate opri. Iubește mult natura și animalele. Are o voință foarte puternică și rămâne fixat mult timp pe anumite lucruri. Vei avea nevoie de multă răbdare.

GEMENI (21 MAI-20 IUNIE): Ager

Gemenii învață foarte repede și absorb informația ca niște bureți. Asigurați-vă că le pregătiți mereu jocuri care să le stimuleze inteligența și gândirea critică.

RAC (21 IUNIE – 22 IULIE): Sensibil

Copiii în zodia rac sunt foarte sensibili și se atașează foarte mult de mamă. Au nevoie de mai mult timp pentru a se adapta la un mediu nou și pot fi foarte tăcuți la început. Se atașează ușor de obiecte și îi place să facă colecții.

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST): Adorabil

Pregătește-te pentru multe zâmbete. Copiii în zodia leu sunt iubiți de toată lumea, emanând foarte multă căldură și gingășie. Au tendința să fie aroganți pentru a-și demonstra puterea, dar fac tot ce se poate ca să păstreze aprecierile celor din jur.

FECIOARA (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE): Perfecționist

Copiilor din zodia Fecioară le place rutina și vor ca lucrurile să fie făcute într-un anumit mod și să fie mereu pregătiți pentru ce urmează să se întâmple. Sunt foarte modești și își doresc să-i ajute pe ceilalți.

BALANȚA (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE): Prietenos

Balanțele sunt cele mai sociabile semne zodiacale. Lasă-l pe copil să-și testeze aceste abilități de la o vârstă cât mai fragedă. Nu se descurcă prea bine să ia decizii și are nevoie de ajutor pentru a-și crește încrederea de sine.

SCORPION (23 OCTOMBRIE-21 NOIEMBRIE): Puternic

Copiii din zodia Scorpion sunt foarte direcți. Dacă nu le place ceva devin foarte agitați. Au o fire puternică și o voință solidă pe care îți va fi greu să le deslușești și să le controlezi.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE): Curios

Copiii din această zodie sunt foarte curioși și nu pot sta prea mult timp liniștiți. Sunt dornici de aventură și noi descoperiri așa că nu o să poți să-i ții în casă prea mult timp. Intră în tot felul de încurcături, dar le vor rezolva singuri.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE): Hotărât

Sunt foarte pragmatici și orientați către recompensă. Dacă știu ce trebuie să facă, vor face lucrurile așa cum trebuie pentru a primi ceea ce li s-a promis. Au un simț al responsabilității dezvoltat.

0 comentarii pe “Ce fel de COPIL e în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.