Ce fel de FEMEIE ești în funcție de ZODIE: care sunt trăsăturile care te fac SPECIALĂ

Te-ai gândit vreodată că cât de mult poate dezvălui semnul zodiacal despre personalitatea ta? Ei bine, este adevărat că zodiacul poate dezvălui multe despre tine. Poate să fie vorba despre trăsăturile tale de personalitate, preferințele tale sau nu, cariera, partenerul de viață, viața de familie și viața profesională etc. Aici este o scurtă perspectivă despre ce fel de femeie ești, pe baza semnului zodiacal:

BERBEC

Dacă ești Berbec, atunci poți să te mândrești cu curajul și fermitatea ta. Îți plac aventurile și te încântă ideea de noi provocări. Ești o fată pasională și entuziastă, dar câteodată ai putea să reacționezi impulsiv. Dacă simți să pierzi controlul, ai putea deveni agresivă verbal.

TAUR

Ești sinceră și loială și nu intri în conflicte prea des. Însă atunci când te supără cineva, te transformi într-o furtună. Ai o inteligență emoțională foarte dezvoltată și reziști destul de bine la stres. Îți place să simți că există mereu un echilibru în viața ta. Ai însă tendința de a lenevi și acesta este cel mai mare obstacol între tine și visurile tale.

GEMENI

FOLLOW ME

Așa cum sugerează și semnul zodiacal, ai o personalitate duală și ești foarte schimbătoare. Ai un talent foarte mare în ceea ce privește abilitățile oratorice. Indiferent dacă ai mai multe sau mai puține informații pe o anumită temă, tu poți să discuți despre orice iar acesta este farmecul tău.

RAC

Iubești pacea și armonia și crezi în valorile tradiționale. Cu toate acestea, nu reușești mereu să le menții din cauza încăpățânării tale. Personalitatea ta este un paradox pentru că pe cât de gentilă și afectuoasă, pe atât de agitată poți fi. Ai tendința să le spui celorlalți ce trebuie să facă și asta îi poate enerva pe apropiații tăi. Totuși, ești un prieten foarte bun pentru că dai dovadă de sensibilitate și empatie.

LEU

Ca să te simți bine ai nevoie de atenție și admirație, de aceea aștepți mereu complimente de la cei din jur. Poți chiar să treci într-o extremă și să dai dovadă de mândrie și chiar și aroganță. Nu trebuie însă să cauți mult atenția celorlalți pentru că ești genul de persoană care se face remarcată într-o mulțime.Urăști rutina și te afli mereu în căutarea unor noi aventuri și de aceea nici ceilalți nu te percep ca pe o persoană plictisitoare.

FECIOARĂ

Ești o femeie foarte seducătoare, inteligentă, dar și perfecționistă și asta poate fi în dezavantajul tău câteodată. Cu greu te mulțumește ceva sau cineva și ai tendința de a analiza tot. Ai un simț practic dezvoltat și de aceea îți e teamă să îți asumi riscuri, mai ales pe plan financiar. Îți setei obiective înalte în viață și le urmezi întocmai.

BALANȚĂ

Personalitatea femeii din zodia Balanță este fascinantă. Afla care sunt cele 10 trăsături care o definesc cel mai bine: Ești o persoană foarte complexă și ai o personalitate foarte interesantă. Ai o abilitate extraordinară de a-i fascina pe ceilalți cu naturalețea și simplitatea ta. Ești foarte diplomată și o maestră în arta comunicării. Ești însă deseori foarte nehotărâtă și îți este greu să iei o decizie importantă.

SCORPION

Dintre toate semnele zodiacale, tu emani cel mai mult mister iar acesta este farmecul tău. Ești curajoasă și ai încredere în forțele proprii, așa că cu greu te poate întoarce cineva din drum. Pentru tine secretele chiar au o mare importanță și pe lângă faptul că nu îți împărtășești secretele cu oricine, nici nu le divulgi pe cele pe care le știi.

SĂGETĂTOR

Ești o persoană idealistă, cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Multă lume caută compania ta pentru că le lași impresia că au mereu ceva de învățat de la tine. Și chiar au. Extrem de curioasă din fire, cauți mereu noi moduri prin care să te dezvolți și să te informezi.

CAPRICORN

Aparent o femeie simplă, ești foarte pragmatică și îți impui țeluri înalte și bine definite. O calitate a ta este că îți cunoști foarte bine punctele forte și cele slabe. De aceea, lucrezi mereu pentru dezvoltarea ta. Însă atunci când lucrurile nu merg bine, ai tendința să renunți ușor și să îți strici starea de spirit.

VĂRSĂTOR

Idependența te caracterizează foarte bine. Îți place să simți că ești diferită de celelalte femei și faci lucruri neconvenționale. Nu îți e teamă de sinceritate și spui mereu lucrurilor pe nume. Ești o enigmă pentru toți oamenii din jurul tău, nu poate ghici nimeni care este următoarea ta mișcare.

PEȘTI

Romantică și spirituală, vizezi mereu cu ochii deschiși. Deși ești foarte blândă și bună la suflet, ceilalți nu se pot apropia ușor de tine și trebuie să dovedească că merită asta înainte. O calitate a ta stă în faptul că ești capabilă să te reinventezi și să o iei de la zero atunci când lucrurile merg prost.

0 comentarii pe “Ce fel de FEMEIE ești în funcție de ZODIE: care sunt trăsăturile care te fac SPECIALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.