FOTO / Testul mămicilor. Alege un bebeluș și află ce fel de părinte ești

Te-ai gândit vreodată cum te percepe copilul tău? Dacă nu, află chiar acum! Alege un copilaș și află ce fel de părinte ești.

Deciziile de zi cu zi ne afectează mai mult sau mai puțin relația cu persoanele apropiate. De aceea, alegerea unui singur bebeluș îți poate spune ce fel de părinte ești.

1. Bebelușul numărul 1. Ești un părinte rațional, care știe când și cum să se impună în mod eficient. Copilul tău te vede ca pe un model.

2. Bebelușul numărul 2. Firea ta este de artist și de muză. Îți inspiri copilul în tot ceea ce face, întrucât reprezinți acel gen de părinte pe care îl vor toți micuții.

3. Bebelușul numărul 3. Îți este cam greu să formezi o legătură puternică cu copilul tău. De ce? Răspunsul este simplu: îți place ca totul să fie respectat ca la carte. Încearcă să nu-l îndepărtezi de tine.

4. Bebelușul numărul 4. Ai grijă să nu te transformi într-o marionetă în mâinile copilului tău. Ești genul de mămică care omite scăpările copilului. Mare atenție!

FOLLOW ME

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3702060246685788

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.