Ce fel de SOȚIE ești în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce fel de soție vei fi? Există un moment în viață în care începi să te gândești din ce în ce mai mult la ziua nunții și mai mult, la persoana cu care urmează să îți petreci restul vieții. Fiecare își imaginează partenerul ideal de viață. Există unele femei care pot deveni soțiile perfecte și altele cărora le trebuie mai mult timp pentru a se acomoda. Iată ce spun astrologii:

Berbec

Nimeni nu se poate plictisi lângă tine. Și mai mult de atât, poți să îți înveselești mereu partenerul datorită stării tale bune și energiei pozitive. Ești deci, un camarad de viață perfect. Te dezavantajează însă egoismul și firea nerăbdătoare.

Taur

Tu ești genul de soție care are nevoie de multe lucruri de la soțul său, atât materiale cât și spirituale. Nu accepți ușor propunerea unei căsătorii pentru că ai nevoie să fii sigură că ai parte de stabilitate și până nu te simți împlinită pe plan profesional. Cariera înaintea vieții de familie.

Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Ești una dintre cele mai bune soții conform astrologiei. Ești o fire comunicativă, deschis și înțelegătoare. Cum comunicarea e baza oricărei relații armonioase, nu ar trebui să îți faci griji. Uneori însă poți fi rece cu partenerul tău.

Rac

Când vine vorba de viața de familie, tu ești persoana care să se încadreze perfect. Ești loială și ești gata să faci orice pentru partenerul tău și familia voastră.

Leu

Femeia Leu nu acceptă jumătăţi de măsură şi se va căsători numai şi numai dacă iubeşte cu tot sufletul şi numai dacă se simte împlinită complet.

Durează până să te căsătorești pentru că ai standarde foarte înalte. Nu te mulțumești cu puțin și vrei ce-i mai bun, chiar și în materie de soți. Nu ești o soție ideală, însă ești cel mai mare sprijin pentru soțul tău. Desigur, trebuie să stăpânești pe cât posibil dorința de a controla.

Fecioară

Ești destul de capricioasă și încăpățânată, așa că viața lângă tine nu ar fi ușoară. Perfecționismul tău s-ar putea să îl deranjeze pe partener, care nu va găsi mereu criticile tale ca fiind constructive.

Balanţă

Ai câteva calități extraordinare pentru o soție. Ești foarte altruistă și vrei să ai grijă de cei pe care iubești, iar atunci când ai o discuție în contardictoriu, preferi să păstrezi mai degrabă pacea decât să se dovedească cine are dreptate.

Scorpion

Ești o soție foarte greu de mulțumit iar cel care îți va sta alături trebuie să se înarmeze cu răbdare. Ești o soție bună și grijulie atâta timp cât partenerul nu te supără. În cazul acela, ai tendința să îți dezvălui firea răzbunătoare.

Săgetător

Ai fi o soție perfectă din perspectiva multor bărbați, mai ales a celora care doresc independență, pentru că și tu prețuiești foarte mult libertatea. În plus, partenerul tău nu s-ar plictisi lângă tine pentru că ești mereu deschisă să încerci lucruri noi.

Capricorn

Ai șanse mari să fii o soție perfectă: iubești din tot sufletul și vrei să ai grijă de partenerul tău. Ai putea însă să îl sufoci pe celălalt cu manifestările afecțiunii tale.

Vărsător

Cu tine ca soție, nu vor exista multe conflicte în familie. Ești matură și empatizezi foarte bine cu partenerul tău. Îți trebuie însă un partener de măsură, care să aprecieze și el libertatea și spațiul personal.

Peşti

Ești foarte romantică și visătoare și acestea pot deveni caracteristici ale unei soții perfecte. Însă, din cauza firii emotive, partenerul nu se poate baza mereu pe tine în cazul unei probleme neprevăzute.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.