Ce fel de SOȚIE ești în funcție de zodie


Te-ai întrebat vreodată ce fel de soție vei fi? Există un moment în viață în care începi să te gândești din ce în ce mai mult la ziua nunții și mai mult, la persoana cu care urmează să îți petreci restul vieții. Fiecare își imaginează partenerul ideal de viață. Există unele femei care pot deveni soțiile perfecte și altele cărora le trebuie mai mult timp pentru a se acomoda. Iată ce spun astrologii:

Berbec

Nimeni nu se poate plictisi lângă tine. Și mai mult de atât, poți să îți înveselești mereu partenerul datorită stării tale bune și energiei pozitive. Ești deci, un camarad de viață perfect. Te dezavantajează însă egoismul și firea nerăbdătoare.

Taur


Tu ești genul de soție care are nevoie de multe lucruri de la soțul său, atât materiale cât și spirituale. Nu accepți ușor propunerea unei căsătorii pentru că ai nevoie să fii sigură că ai parte de stabilitate și până nu te simți împlinită pe plan profesional. Cariera înaintea vieții de familie.

Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Ești una dintre cele mai bune soții conform astrologiei. Ești o fire comunicativă, deschis și înțelegătoare. Cum comunicarea e baza oricărei relații armonioase, nu ar trebui să îți faci griji. Uneori însă poți fi rece cu partenerul tău.

Rac

Când vine vorba de viața de familie, tu ești persoana care să se încadreze perfect. Ești loială și ești gata să faci orice pentru partenerul tău și familia voastră.

Leu

Femeia Leu nu acceptă jumătăţi de măsură şi se va căsători numai şi numai dacă iubeşte cu tot sufletul şi numai dacă se simte împlinită complet.

Durează până să te căsătorești pentru că ai standarde foarte înalte. Nu te mulțumești cu puțin și vrei ce-i mai bun, chiar și în materie de soți. Nu ești o soție ideală, însă ești cel mai mare sprijin pentru soțul tău. Desigur, trebuie să stăpânești pe cât posibil dorința de a controla.

Fecioară

Ești destul de capricioasă și încăpățânată, așa că viața lângă tine nu ar fi ușoară. Perfecționismul tău s-ar putea să îl deranjeze pe partener, care nu va găsi mereu criticile tale ca fiind constructive.

Balanţă

Ai câteva calități extraordinare pentru o soție. Ești foarte altruistă și vrei să ai grijă de cei pe care iubești, iar atunci când ai o discuție în contardictoriu, preferi să păstrezi mai degrabă pacea decât să se dovedească cine are dreptate.

Scorpion

Ești o soție foarte greu de mulțumit iar cel care îți va sta alături trebuie să se înarmeze cu răbdare. Ești o soție bună și grijulie atâta timp cât partenerul nu te supără. În cazul acela, ai tendința să îți dezvălui firea răzbunătoare.

Săgetător

Ai fi o soție perfectă din perspectiva multor bărbați, mai ales a celora care doresc independență, pentru că și tu prețuiești foarte mult libertatea. În plus, partenerul tău nu s-ar plictisi lângă tine pentru că ești mereu deschisă să încerci lucruri noi.

Capricorn

Ai șanse mari să fii o soție perfectă: iubești din tot sufletul și vrei să ai grijă de partenerul tău. Ai putea însă să îl sufoci pe celălalt cu manifestările afecțiunii tale.

Vărsător

Cu tine ca soție, nu vor exista multe conflicte în familie. Ești matură și empatizezi foarte bine cu partenerul tău. Îți trebuie însă un partener de măsură, care să aprecieze și el libertatea și spațiul personal.

Peşti

Ești foarte romantică și visătoare și acestea pot deveni caracteristici ale unei soții perfecte. Însă, din cauza firii emotive, partenerul nu se poate baza mereu pe tine în cazul unei probleme neprevăzute.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.