Ce floare te reprezintă în funcție de ZODIE

Poate fi greu să alegi dintr-o mulțime de tipuri de flori – vestea bună e că există niște flori potrivite pentru fiecare zodie:

Berbec

Berbecii sunt afectuoși, motivați și bine organizați. Florile potrivite pentru ei sunt trandafirii. Trandafirii sunt adesea folosiți la buchete, combinându-se frumos cu niște culori clasice sau chiar și cu unele strălucitoare.

Taur

Principala caracteristică a celor născuți în această zodie este încăpâțânarea, dar Taurii sunt și foarte sensibili și senzuali. Florile potrivite pentru ei sunt crinii  – buchetele frumos mirositoare sunt perfecte pentru ei.

Gemeni

FOLLOW ME

Gemenii au o personalitate duală, sunt foarte expresivi și introspectivi. Adesea excelează în profesii artistice și sunt cunoscuți pentru firea lor creativă și imaginația bogată. Atunci când îi trimiți flori cuiva din această zodie, ai grijă să alegi culori strălucitoare și forme neobișnuite – buchete exotice cu flori tropicale.

Rac

Racii sunt amuzanți, simpatici și înțelegători. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt cele albe – mai ales trandafirii albi. Poate că asta are vreo legătură cu puritatea spiritului lor. Alege pentru ei un buchet cu flori albe și puțină verdeață și poate și un strop de culoare.

Leu

Leii sunt foarte creativi și iubesc dansul, muzica, arta. Lor li se potrivește floarea soarelui, care sunt, desigur, strălucitoare și vesele ca ei. Un buchet imens de floarea soarelui ar fi darul perfect pentru o Leoaică.

Fecioară

Fecioarele sunt prietenoase și perfecționiste, fiind foarte atente la detalii. Florile potrivite pentru ele sunt cele micuțe și curate, precum narcisele și crizantemele. Acestea arată minunat combinate cu plante verzi.

Balanță

Multe flori sunt associate cu Balanțele: hortensiile, margaretele sau trandafiri mari. Darul perfect pentru o Balanță ar fi un buchet frumos aranjat cu flori albastre, trandafiri mari și multă verdeață.

Scorpion

Unii ar putea spune că Scorpionii sunt foarte misterioși. Au o înclinație naturală spre partea academică, sunt inteligenți și foarte intuitivi. Florile perfecte pentru ei sunt bujorii.

Săgetător

Săgetătorii sunt atrăgători și amuzanți, iar florile potrivite pentru ei sunt garoafele. Aceste flori pot avea o varietate de culori. Săgetătorii par să prefere garoafele roz și albe, care arată fabulous atunci când sunt combinate în aranjamente.

Capricorn

Se spune că cei din zodia Capricorn devin mai buni pe măsură ce înaintează în vârstă – mai buni în sensul de mai înțelepți sau mai neastâmpărați, oare? Ei apreciază câștigurile material și viața bună. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt panseluțele și margaretele.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt deloc niște persoane convenționale. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt orhideele, care sunt foarte frumoase și pot avea diverse culori, arătând uimitor oricum le-ai aranja.

Pești

Peștii sunt intuitivi au un bun simț al umorului, fiind și foarte spirituali. Florile potrivite pentru ei sunt macii, liliacul, orhideele, și nuferii . Acestea arată fabulous într-un aranjament normal sau mai extravagant.

 

0 comentarii pe “Ce floare te reprezintă în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.