Ce greșeli faci în DRAGOSTE în funcție de ZODIE


Dacă ai fost deseori dezamăgit în dragoste și nu găsești o explicație. Dacă te întrebi deseori de ce ți se întâmplă ție asta, ar trebui să fii atent și la eventualele greșeli pe care tu le faci. Astrologii au desemnat cele mai frecvente greșeli în dragoste pe care le fac toți nativii.

1. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Orgoliul exacerbat e singurul impediment în calea fericirii tale. De asemenea, trebuie să renunți la dorința de a domina mereu persoanele din jurul tău. Lasă partenerul să se manifeste liber și nu îi mai spune mereu ce să facă.

2. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)


În primul rând, tu ai tendința de a-ți alege parteneri nepotriviți pentru tine. Ar trebui să fii mai rațională atunci când decizi să te implici într-o relație cu cineva. Impulsivitatea nu te va duce departe … în relație.

3. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Spre deosebire de nativul Săgetător, tu te lași prea mult ghidat de simțul practic și prea puțin de sentimente. Într-o relație trebuie să știi să te lași purtat de val.

4. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Gelozia exagerată îți poate distruge relația. De multe ori, ai manifestări de gelozia chiar și atunci când nu ai nici cel mai mic motiv.

5. Peşti (19 februarie – 20 martie)

Greșeala ta în dragoste e că ai tendința să te complaci în situații care te fac nefericit. Dacă nu îți place ceva în comportamentul partenerului, nu ai curajul să pui piciorul în prag și continui să suferi în tăcere.

6. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Îți place să simți că ai controlul într-o relație și că știi tot. Și la început poate că nu este așa de rău, dar partenerul va deveni din ce în ce mai delăsător iar pe tine te va face să suferi.

7. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Greșeala ta în relații e că dai o importanță prea mare cuvintelor. Astfel riști să fii sedus de oricine folosește niște cuvinte mari, vorbește cu tact și dă dovadă de inteligență, dar de fapt poate fi cineva superficial care după ce te cucerește te va face să suferi.

8. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Greșeala ta este că nu știi să faci compromisuri într-o relație. Astfel, ori de câte ori are loc o neînțelegere, ai tendința să fugi din relație. În cele din urmă, simplul fapt că încerci să ai o relație cu diferite persoane și nimeni nu te mulțumește te face nefericit.

9. Rac (22 iunie-21 august)

Faci ce faci și tot la dezamăgire ajungi. Încă de la începutul unei relații tu ai tendința să îți plănuiești tot viitorul de basm lângă acel partener și, bineînțeles, în viață nu este mereu ca în filme.

10. Leu (22 iulie – 22 august)

Ești foarte încăpățânat și deseori orgolios și de aceea între tine și partenerul tău nu poate exista armonia pe care ți-o dorești. Trebuie să fii mai deschis și mai diplomat.

11. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ești cunoscut ca fiind perfecționist, dar și în cazul relațiilor, așteptările tale prea mari îți pot ruina fericirea. Ar trebui să înveți să le accepți și defectele celorlalți.

12. Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Deși pacea e mai importantă pentru tine decât dreptatea, din dorința de a menține liniștea în cuplu, treci cu vederea anumite lucruri importante și te sacrifici pe tine pentru bunăstarea cuplului.


0 comentarii pe “Ce greșeli faci în DRAGOSTE în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.