Ce greșeli faci în DRAGOSTE în funcție de ZODIE

Dacă ai fost deseori dezamăgit în dragoste și nu găsești o explicație. Dacă te întrebi deseori de ce ți se întâmplă ție asta, ar trebui să fii atent și la eventualele greșeli pe care tu le faci. Astrologii au desemnat cele mai frecvente greșeli în dragoste pe care le fac toți nativii.

1. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Orgoliul exacerbat e singurul impediment în calea fericirii tale. De asemenea, trebuie să renunți la dorința de a domina mereu persoanele din jurul tău. Lasă partenerul să se manifeste liber și nu îi mai spune mereu ce să facă.

2. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În primul rând, tu ai tendința de a-ți alege parteneri nepotriviți pentru tine. Ar trebui să fii mai rațională atunci când decizi să te implici într-o relație cu cineva. Impulsivitatea nu te va duce departe … în relație.

3. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Spre deosebire de nativul Săgetător, tu te lași prea mult ghidat de simțul practic și prea puțin de sentimente. Într-o relație trebuie să știi să te lași purtat de val.

4. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Gelozia exagerată îți poate distruge relația. De multe ori, ai manifestări de gelozia chiar și atunci când nu ai nici cel mai mic motiv.

5. Peşti (19 februarie – 20 martie)

Greșeala ta în dragoste e că ai tendința să te complaci în situații care te fac nefericit. Dacă nu îți place ceva în comportamentul partenerului, nu ai curajul să pui piciorul în prag și continui să suferi în tăcere.

6. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Îți place să simți că ai controlul într-o relație și că știi tot. Și la început poate că nu este așa de rău, dar partenerul va deveni din ce în ce mai delăsător iar pe tine te va face să suferi.

7. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Greșeala ta în relații e că dai o importanță prea mare cuvintelor. Astfel riști să fii sedus de oricine folosește niște cuvinte mari, vorbește cu tact și dă dovadă de inteligență, dar de fapt poate fi cineva superficial care după ce te cucerește te va face să suferi.

8. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Greșeala ta este că nu știi să faci compromisuri într-o relație. Astfel, ori de câte ori are loc o neînțelegere, ai tendința să fugi din relație. În cele din urmă, simplul fapt că încerci să ai o relație cu diferite persoane și nimeni nu te mulțumește te face nefericit.

9. Rac (22 iunie-21 august)

Faci ce faci și tot la dezamăgire ajungi. Încă de la începutul unei relații tu ai tendința să îți plănuiești tot viitorul de basm lângă acel partener și, bineînțeles, în viață nu este mereu ca în filme.

10. Leu (22 iulie – 22 august)

Ești foarte încăpățânat și deseori orgolios și de aceea între tine și partenerul tău nu poate exista armonia pe care ți-o dorești. Trebuie să fii mai deschis și mai diplomat.

11. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ești cunoscut ca fiind perfecționist, dar și în cazul relațiilor, așteptările tale prea mari îți pot ruina fericirea. Ar trebui să înveți să le accepți și defectele celorlalți.

12. Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Deși pacea e mai importantă pentru tine decât dreptatea, din dorința de a menține liniștea în cuplu, treci cu vederea anumite lucruri importante și te sacrifici pe tine pentru bunăstarea cuplului.

0 comentarii pe “Ce greșeli faci în DRAGOSTE în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.