Ce GREȘELI majore faci în RELAȚIE în funcție de ZODIE

Într-o lume atât de modernă ca a noastră, renunțarea la o relație este ceva obișnuit. De fapt, au existat peste 28 de milioane de divorțuri și despărțiri datorate rețelelor sociale. Acestea au fost luate în considerare într-un studiu recent elaborat de CyberPsychology & Behavior Journal. Cu toate acestea, acesta nu este singurul factor incipient într-o astfel de problemă. Unii oameni cred că semnul zodiacal și personalitatea, probabil, au mai multă putere asupra lor decât aplicațiile mobile. Află influența semnelor zodiacale în acest articol.

Berbec

Nu toate relațiile tale s-au terminat pentru tine, dar adevărul este că au fost deja moarte înainte să aibă șansa să se termine. Un partener trebuie tratat cu afecțiune și considerație, lucru pe care nu l-ai face niciodată, la fel cum nu îl incluzi nici în planurile tale. Pare că ești o fantomă pentru partenerul tău, și apari doar în momentul în care te cheamă. Și adevărul este că nu ai dat niciodată impresia că ai fi implicat în această relație.

Taur

Ai o listă lungă de solicitări pentru a verifica potențialul acelei persoane cu care dorești să îți formalizați relația. Problema ta, totuși, este timpul pe care îl iei pentru a decide. Ai nevoie de mult timp să știi dacă cineva este suficient de bun sau ca să te implici romantic. Din această cauză, poți pierde o mare șansă de a avea o relație ideală. Nu aștepta prea mult!

Gemeni

FOLLOW ME

Pentru tine, cele mai rele sunt remușcările și conștiința. Păstrezi mereu ușa deschisă pentru ceva ce poate fi mai bun. Dar nu este sănătos să continui o relație și să cauți perfecțiunea în altă parte.

Leu

Ești prea ocupat ca să-ți irosești timpul pe lucruri instabile pe care deja le cunoști. Știi că trebuie să accepți tot această persoană cu toate calitățile și defectele sale. Nu trebuie să pierzi zilele din viața ta pentru relații, dacă cealaltă parte nu depune eforturi pentru a face acest lucru. Stima ta de sine este atât de atrăgătoare încât nu trece neobservată de alți oameni. Probabil că nu vei rămâne singuri foarte mult, dar asigură-te că ești într-o relație cu persoana potrivită.

Fecioară

Ați fost prea diferiți, pentru ca relația să funcționeze. Ai trecut prin diferite puncte ale vieții tale și astfel a fost imposibil să ai o uniune de 100% cu cealaltă persoană. Cu siguranță, vei întâlni pe cineva și va fi mai devreme decât crezi. Va fi o persoană ale cărei căi nu sunt predestinate să se despartă de ale tale. Dar amintește-ți că relațiile nu pot fi forțate.

Balanță

Ai grijă să nu îi spui cuvinte greșite partenerului tău. Dar în acest fel, nu ți-ai permis să fii cu adevărat tu. O poveste de dragoste nu poate apărea dacă nu te prezinți și nu te simți într-o relație așa cum ești cu adevărat. Nu îți fie teamă să fii sincer sau vulnerabil.

Scorpion

Tocmai ai început o relație și situația devine serioasă prea repede. De îndată ce se termină, toate îndoielile tale vor dispărea. Ești extrem de atras de el, deși nu este suficient. Dacă știi că nu puteți obține niciodată altceva, nu ar trebui să căutați.

Săgetător

Nu ai nevoie de prea mult timp ca romantismul să te copleșească. Îți consideri libertatea un privilegiu în care a face ceea ce îți place este cea mai mare recompensă. Aceasta este singura modalitate prin care nu poți deveni nefericit. Odată ce te întorci la realitatea aspră, vei fi disperat. Cu toate acestea, totul ar fi putut merge bine, dacă ți-ai lăsat temerile și ți-ai lua un partener și ai începe o relație serioasă.

Capricorn

Tu nu ai avut timp să-l vezi. Erai departe și prea ocupat să te implici și în altceva decât un mesaj trist. Te-ai convins că dacă ar fi vrut să meargă bine, ar fi făcut un efort. Cu toate acestea, o relație este o chestiune de doi. În momentul în care nu sunteți pregătiți sau suficient de gata pentru asta, se va termina. Acum, dedică-te muncii și proiectelor pe care le ai în minte. Cu siguranță, ele sunt mai benefice decât o relație romantică.

Vărsător

Abia apuci să petreci și ceva timp singur. Tu stai cu grupul tău de prieteni și nu găsești niciodată timp să faci lucruri în cuplu, doar voi doi. Probabil că nici măcar nu vă țineți de mâini în timp ce mergeți. Vrei să arăți natural, dar adevărul este că el nu te îndreaptă spre asta. Dar este important să îți dai seama cum te comporți și să nu mai faci asta înainte de a pierde următoarea persoană care ar vrea să îți fie alături.

Pești

S-ar putea să nu fii conștient de faptul că te comporți ca și cum ai fi un telepat care poate intra în capul altora. În al partenerului, mai exact. Ai încercat să-i arăți exact ce ai vrut și când ai vrut, fără să mai spui nimic. Nu așa funcționează lucrurile. L-ai făcut să crezi că nu ai vrut nimic cu el, că era în „zona prieteniei”. Ai precipitat deci totul înainte de a începe ceva. Dacă ai cu adevărat sentimente față de el, dovedește-o. Lasă-l să știe că amândoi aveți un mare potențial ca cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.