Ce har divin ai în funcție de ZODIE

Regele tuturor zeilor şi zeiţelor, Zeus a iubit atât de mult omenirea încât i-a dăruit fiecărei persoane câte un har unic. Zeus a găsit întotdeauna o modalitate de a ajuta muritorii, aşa că fiecărei zodii i-a dăruit un har care o va deosebi de toate celelalte.

Berbecul a primit onoarea

Mitul spune că Iason şi Argonauții au călătorit foarte şi s-au confruntat cu o grămadă de dificultăţi ca să poată recupera lâna de aur care era ascunsă într-un loc misterios. Chiar dacă Iason s-a confruntat cu multe dificultăţi, nu a renunţat niciodată. Drept urmare, Zeus a transformat lâna de aur într-o constelaţie.

Taurul este puternic

Mitul ne arată că Tezeu s-a oferit să se sacrifice pentru zei. A găsit o modalitate să ucidă minotaurul, un monstru care omora o persoană tânără din oraşul său, o dată pe an. El a salvat oraşul.

Gemenii au darul comunicării

FOLLOW ME

Iason şi Argonauții au fost însoţiţi de doi fraţi gemeni în călătoria pentru lâna de aur, dar Castor a fost omorât şi Pollux a fost lăsat cu inima frântă. Zeus a vrut să-l ajute şi l-a invitat la Olimp. Pollux a refuzat oferta, drept urmare Zeus i-a transformat pe el şi pe fratele său în două stele strălucitoare. Ei pot trăi împreună pentru totdeauna.

Racul este loial

În mitologia greacă, Hercule a reuşit să omoare şarpele cu mai multe capete, Hidra din Lerna. Hercule s-a născut pentru că Zeus a înşelat-o. Hera a fost aşa de geloasă şi a vrut să-l omoare pe Hercule, încât a ajutat-o pe Hydra să-l invoce pe Regele Crabilor. Hercule l-a omorât şi Hera l-a transformat în constelaţie.

Leul a primit mândria

Leul din Nemeea teroriza oamenii şi Hercule a reuşit să-l omoare. După ce l-a omorât, l-a jupuit şi i-a folosit pielea drept scut. Oamenii cu intenţii rele nu vor avea cum să-i rănească pe nativii leu.

Fecioara are capacitatea de adaptibilitate

Hades, zeul Infernului, a răpit-o pe Persefona, fiica Demetrei. Aceasta din urmă era aşa neputincioasă încât i-a cerut lui Zeus s-o aducă înapoi. Fecioarele se adaptează şi mereu vor găsi o cale să treacă prin orice.

Balanţa este cu dreptatea

Themis, zeul dreptăţii, a suferit o sperietură foarte mare ceea ce a l-a ajutat să vadă binele şi răul în oameni. Balanţelor li s-a dat darul dreptăţii şi măsoară partea bună şi partea rea în orice.

Scorpionii sunt pasionali

Orion, un vânător foarte bun, a văzut 7 nimfe frumoase şi a început să le vâneze. Ele le-au cerut zeului Pământului, Gaia, să le ajute şiel a trimis un scorpion. L-a înţepat şi a murit. Scorpionul obţine tot ceea ce îşi doreşte.

Săgetătorul este norocos

Mitul este despre regele Centaurilor, fiul lui Poseidon.Grecii nu vedeau moartea ca pe un lucru rău pentru că ei credeau în viaţa de după moarte. Se crede că zodia este binecuvântată cu norocul de a obţine tot ce-şi doreşte.

Capricornul are darul succesului

Mitul este inspirat din povestea zeiţei Amalteia care avea grijă de Zeus. Pentru că l-a îngrijit foarte bine, a transformat-o într-o constelaţie şi le-a arătat tuturor că sacrifciile pot duce la lucruri bune.

Unicitatea este darul Vărsătorului

Mitul este despre un prinţ foarte chipeş, Ganymede. Până şi Zeus era încântat de frumuseţea lui. L-a adus pe Ganymede la Olimp şi i-a cerul să-i toarne în pahar nectarul tinereţii eterne, dar şi celorlalţi zei. Vărsătorii simt deseori că nu fac parte din lumea aceasta şi se izolează.

Peştii sunt fantastici

Peştii au fost inspiraţi de demonul Typhon, care urmărea oamenii din Olimp şi îi transforma în animale. Peştii sunt înzestraţi cu imaginaţie pentru a trece cu bine peste zilele grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.