Ce înseamnă când visezi că ÎNȘELI sau ești ÎNȘELAT

Visul este o formă de imaginație involuntară cu conținut de material inconștient și experiență subconștientă care constă într-o succesiune de imagini, sunete, idei, emoții și alte senzații care apar, de obicei, în timpul somnului.

De cele mai multe ori vezi lucruri care nu au legătură cu realitatea neapărat, dar care îți pot sugera ceva despre situația ta actuală.Un vis intens te poate ține pe gânduri o zi întreagă, chiar dacă ești perfect conștient că a fost doar produsul imaginației tale. Imaginează-ți următorul scenariu: visezi toată noaptea că că îți manifești afecțiunea alături de o altă persoană, total diferită de persoana care stă lângă tine- partenerul tău de viață.

Te trezești confuz, rușinat și n-ai nicio idee de la ce a pornit acest vis și de ce. Probabil ți s-a întâmplat deja de mai multe ori.De cele mai multe ori, aceste vise sunt semne ale nesiguranței, dar desigur, diferă de la vis la vis, și de la persoană la persoană. Sunt mai multe ipostaze în care poți visa că înșeli sau ești înșelat.

1. Visul în care îți înșeli partenerul

Visele în care tu ești trișorul adesea semnalează că ai sentimente de vină sau trădare personală. Și nu e vorba doar de sex sau relații-deseori astfel de vise semnalizează faptul că te simți vinovat pentru o greșeală de-a ta.

2. Visul în care îți înșeli partenerul cu o persoană cunoscută

FOLLOW ME

Un vis în care ai momente intime cu un fost partener, o persoană apropiată sau șeful/ șefa tău/ ta te poate face să te simți chiar mai rău decât un vis romantic cu un străin – în plus, poate fi chiar stânjenitor când întâlnești persoana din vis în realitate. Dar înveselește-te – aceste vise cu siguranță nu înseamnă că vrei să te cuplezi cu vreuna dintre persoanele respective.În schimb, aceste tipuri de vise adesea reprezintă faptul că acorzi prea mult timp și atenție unui lucru în viața ta, în detrimentul relației tale.

3. Visul în care persoana iubită te înșală

Expertul în vise, Delphi Ellis, a declarat pentru The Mirror UK că „visul acesta este cel mai comun, ironic, atunci când relația merge bine.” (Pentru că toți suntem paranoici.)Dar visul în care ești înșelat ar putea să indice unele aspecte ale relației tale care au nevoie de îmbunătățire – cele mai multe dintre acestea provin din nesiguranța ta și teama de abandonat. Pe de altă parte, poți simți că nu te ridici la așteptările partenerului.

4. Visul în care ești prins înșelând

Ai visat deja că ai fost prins cu altcineva ? Loewenburg crede că vinovăția pe care o simți în vis va fi direct legată de ceva de care te simți vinovat din trecut. Așa că rezolvă-ți problemele nerezolvate.5. Visele în care tu ești amantul/amantaCe înseamnă visele în care tu ești persoana care intervine în relația altcuiva? De cele mai multe ori, conform lui Loewenburg, asta poate însemna că nu te simți suficient de apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.