Ce înseamnă cu adevărat dacă te mănâncă palma stânngă

Ce înseamnă cu adevărat dacă te mănâncă palma stânngă

Dai sau iei? Uite ce înseamnă când te mănâncă palma stângă. Nu trebuie să te mai stresezi să-ți amintești mereu dacă trebuie să te pregătești să cheltui o sumă mare de bani sau să-i primești. Explicațiile acestor senzații de mâncărime ale palmelor sunt explicate de specialiști în chiromantie. Însă tradițiile noastre, nu prea sunt de acord cu ceea ce spune știința. Iată de ce.

În chiromatie, mâncărimea palmelor este un semn că noi energii trec prin brațe și mâini. Mâna stângă este cea pasivă, în timp ce mâna dreaptă este activă.

Tradiția spune că dacă te mănânca palma dreaptă vei primi vești bune, ba chiar o sumă de bani neașteptată. În timp ce palma stângă aduce… ghinion. Vei pierde o sumă mare de bani. Dacă nu Vrei să izgonești norocul pe care palma dreaptă ți-l aduce, ar fi bine să nu încerci să atenuezi mâncărimile în niciun fel, ci pur și simplu trebuie să aștepți să treacă de la sine.

În schimb, dacă vrei să scapi de ghinionul pe care palma stângă îl prevestește ar trebui să îți freci palma de o bucată de lemn. Doar nu se spune degeaba să bați în lemn atunci când discuți despre un lucru rău care nu vrei să ți se întâmple. Așadar, lemnul și scărpinatul în același timp alungă cu siguranță ghinionul.

Dacă te mănâncă și palma dreaptă și palma stangă în același timp trebuie să te bucuri, căci ghinionul te va ocoli în acea zi și există și o mare posibilitate să primești o sumă de bani.

Irlandezii au și ei o tradiție foarte interesantă. Sunt recunoscuți pentru poveștile cu zâne și spiriduși, iar ei cred cu tărie că dacă te mănâncă palma dreaptă vei cunoște în curând o persoană care te va impresiona în mod plăcut.

Fiecare popor cu ceea ce urmărește: Irlandezii dragoste, românii bani!

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.