MĂNÂNCĂ, ALEARGĂ, SLĂBEȘTE!

Gata! Nu mai avem nicio scuză! Sărbătorile s-au sfârşit de aproape 2 săptămîni, la fel şi vacanţa de iarnă. Iar noi ne-am întors la obiceiurile şi la viaţa noastră normală. Unii dintre noi mai grei cu câteva kilograme, că de, cine nu a mâncat şi nu a băut în această perioadă?

Am auzit mai multe păreri ale oamenilor alarmaţi de greutatea la care au ajuns. Unii par foarte hotărâţi să treacă la slăbit, ca întotdeauna, „de luni”, mai ales că aceasta decurge și ca o consecință directă a celebrelor rezoluții pentru noul an. Să intre la dietă, să bea doar apă plată cu lămâie, să meargă la sală.

Însă răspunsul la această situaţie nu este acela de a face toate acestea o perioadă de timp până vor ajunge la o anumită greutate sau la anumite dimensiuni. Important este ca fiecare dintre noi să adopte un stil de viaţă sănătos. Pentru că sportul face casă bună cu alimentaţia sănătoasă şi are rezultate excepţionale cu condiţia să reprezinte un stil de viaţă.

A face mişcare este cu mult mai mult decât să ajungi să arăţi într-un fel sau să te încapă o rochie sau o cămaşă. Şi asta pentru că atunci când depui efort şi te mişti, în organism şi în creier se instalează o stare de relaxare, de bine, datorită creşterii secreţiei de serotonină şi endorfină, hormonii care ne ajută să ne relaxăm.

Cine face sport în mod constant poate fi sigur că va avea o sănătate bună, iar inima îi este sănătoasă. S-a demonstrat că la oamenii care au o viaţă activă, riscurile afecţiunilor cardiovasculare sunt mult mai mici faţă de cei care au o viaţă sedentară. Şi tot cei care frecventează sala de fitness sunt mult mai atenţi la ceea ce mănâncă.

Iar beneficiile sunt mult mai multe. De la aspectul plăcut al pielii la tonusul muscular şi până la sănătatea psihică, SPORTUL ÎNSEAMNĂ VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

FOLLOW ME

Așadar, pentru că întotdeauna am susținut și am aplicat pe cât posibil în „programul meu zilnic de viață” toate cele de mai sus, m-am gândit, ce-i drept, cu cele câteva kilograme în plus aferente ritmului culinar intens al sărbătorilor, să vă propun aici, în spațiul blogului meu, o acțiune care sper să marcheze măcar pentru câțiva dintre voi începutul unei noi atitudini vizavi de sport, alimentație, viață sănătoasă, ca parte a campaniei „MĂNÂNCĂ, ALEARGĂ, SLĂBEȘTE”. Nu din dorința unică de a arată mai bine, ci pentru a ne simți mai bine, mai energici, mai sănătoși, mai în comuniune cu noi înșine. O campanie în care voi beneficia de sprijinul Pescariu Sports & Spa, cu ajutorul antrenorului de fitness, Alexandru Ceobanu, dar și de sfatul și recomandările unui nutriționist, ale psihologului Dana Dumitrache și ale food blogger-ului Laura Adamache, pasionată de gătit sănătos.

În 6 săptămâni de dietă echilibrată și mers la sală, vă voi arata ce putem face cu corpul și mintea noastră și câte beneficii ne poate aduce acest aspect pe toate planurile vieții noastre. În esență, totul ține de voință, control și disciplină. Rezultatele, însă, se întind pe parcursul unei vieți. Vă invit, așadar, să fiți alături de mine și, de ce nu, să trecem la acțiune împreună. La treabă, deci! Pentru un 2014 plin de rezoluții îndeplinite!

O oază de relaxare pe malul Lacului Tei, clubul de sport și wellness Pescariu Sports&SPA include o sală de fitness performantă, săli dedicate cursurilor de aerobic , cycling și box, o piscină interioară și una exterioară, ambele semi-olimpice și o zonă de wellness cu SPA și masaj. Iubitorii de sport mai au la dispozitie 8 terenuri de tenis practicabile 12 luni pe an, 2 terenuri de squash și un teren de fotbal cu instalație de nocturnă. Pentru copii, clubul oferă clase speciale de șah, tenis, squash, înot, gimnastică, dans, karate, scrimă și yoga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.