Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la o anumită oră. Asta spune multe despre tine

Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la o anumită oră. Asta spune multe despre tine

Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la o anumită oră. Asta spune multe despre tine. În medicina chineză, corpul nostru dedică diferite energii diferitelor organe în cadrul ciclului de 24 de ore. Așadar, dacă te trezești noaptea la o anumită oră, iar acest obicei se repetă devenind enervant ar trebui să consulți lista de mai jos pentru a înțelege ce se petrece în organismul tău.

Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la o anumită oră. Asta spune multe despre tine

1. Dacă te trezești în intervalul orar 21.00 – 23.00

Corpul tău îți dă semne că trebuie să ai grijă la alimentație și stres. În acest interval de timp sistemul endocrin își restabilește echilibrul și enzimele se reumplu. Funcția principală a acestuia este de a controla metabolismul și hormonii. Dacă te trezești din somn la aceste ore înseamnă că ai consumat o masă prea grea, te simți anxios sau ești îngrijorat pentru ziua ce urmează.

2. Dacă te trezești în intervalul orar 23.00 – 1.00

Energia Yin se transformă în energia Yang. Dacă vă treziți în acest timp înseamnă că sunteți blocat de un anumit resentiment. Pentru a elimina această problemă este necesar să vă relaxați seara înainte de a adormi cu o carte bună sau o muzică relaxantă. Trebuie să fii pozitiv, calm, plin de iubire și să păstrezi energia pentru a doua zi.

3. Dacă te trezești în intervalul orar 1.00 – 3.00

Înseamnă că ai niște probleme cu ficatul. În această perioadă toxinele sunt eliminate din figat, iar sângele rămână curat și proaspăt. Dacă te trezești este din cauza unor formațiuni negative precum furia sau frustrarea sau alte probleme legate de ficat.

Pentru a scăpa de acest obicei frustrant trebuie să adopți un regim alimentar mai sănătos, să mănânci mai ușor la cină și nu mai târziu de ora 19.

4. Dacă te trezești în intervalul orar 3.00 – 5.00

Trebuie să adormi îmbrăcată în haine de bumbac ca să nu transpiri și totodată să te învelești cu o pilotă care lasă pielea să respire. Înainte de culcare poți face exerciții yoga, să vezi un film de comedie sau să citește o carte veselă. Te ajută să lași și fereastra puțin deschisă pentru a se aerisi camera. Toate acestea deoarece plămânii tăi sunt în curs de reparații și inundă corpul cu oxigen. Asta înseamnă că organismului tău trebuie să îi fie suficient de cald încât să accelereze funcția corpului.

FOLLOW ME

5. Dacă te trezești în intervalul orar 5.00 – 7.00

Trebuie să alegi cu grijă ce mănânci seara. În acest timp intestinul gros este extrem de activ. Asta înseamnă că descompune toxinele și le îndepărtează din organism. Așadar, fără dulciuri concentrate în zahăr, băuturi care fermentează sau carne rasă. Poți mânca în schimb nuci sau fructe care îți oferă energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.