Ce LENJERIE intimă ți se potrivește în funcție de ZODIE


Astrologii au pus la dispoziția populației ghiduri pentru zodiac în legătură cu aproape tot ce te înconjoară și îți afectează stilul de viață. Există ghidul zodiacal pentru uleiurile esențiale, există unul despre florile preferate în funcție de zodie, nu uita și de „machiajul potrivit pentru semnul tău zodiacal” sau despre „manichiura perfectă pentru semnul zodiacal”. De cele mai multe ori, astfel de ghiduri ți se potrivesc perfect, pentru că sunt strâns legate de trăsăturile personalității tale.

Astrologii au reușit să descopere și legătura dintre zodii și lenjeria intimă, corelație ce va fi prezentată în acest articol.

Pentru că se merită să porți lenjeria care ți se potrivește, e confortabilă și te face să te simți încrezătoare, poți urma sfaturile astrologilor.În cele din urmă, o lenjerie intimă nu este numai o necessitate. Multe femei tind să vadă alegerea lenjeriei ca pe un process mecanic și nu se străduiesc prea mult. Deși nu este la vedere, lenjeria potrivită te poate ajuta să îți schimbi atitudinea. Multe femei au declarat că au mai multă încredere în ele dacă poartă o lenjerie calitativă, sexi sau amuzantă.

Berbec


Ca nativ Berbec, ești energică și aventuroasă, dar și foarte îndrăzneață și pasională. Pentru tine, lenjeria din dantelă neagră sau roșie ar fi cea mai potrivită. Acest tip de lenjerie îți exprimă perfect pasiunea de care dai dovadă.

 
Taur

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Deși pari o femeie puternică și rece uneori, ești de fapt o fire extrem de romantică. De aceea, o lenjerie delicată, cu un print romantic, sau cu broderie ar fi perfecte pentru tine. De asemenea, satinul este un material foarte fin, iar tu iubești confortul, dar și foarte sexi, deci un material potrivit pentru a-ți intensifica senzualitatea.
 
Gemeni

Ca nativ Gemeni, ești o fire energică și îți plac lucrurile ieșite din comun. Ai putea alege o lenjerie cât mai extravagantă, foarte colorată și cu diferite detalii cum ar fi panglicile sau mărgelele.

Rac

Ca și femeii Taur și ție îți place confortul. Dar, în același timp, vrei să fii și sexi și să te simți cât mai feminină. O dantelă fină și calitativă ți s-ar potrivi.

Leu

Ca Leoaică, vrei să ai ce este mai bun. Așa că vei căuta mereu ceva fin și luxos când vine vorba de lenjerie. Cel mai bine ți se potrivește lenjeria calitativă, scumpă, sau chiar lucrată manual.

Fecioară

Ești o persoană foarte practică. Și ce poate fi mai practic decât o lenjerie din bumbac, însă una cât mai delicată și simplă.

Balanță

Nu ești genul de femeie care îi dă o importanță prea mare lenjeriei intime. Așa că te simți cel mai bine în lenjeria fără aplicații, dar îți plac printurile florale.

Scorpion

Ca nativ Scorpion, ai o fire foarte puternică și îți place să gândești neconvențional. Aceasta se regăsește și în alegerea lenjeriei, pe care o preferi cât mai excentrică și sofisticată și cât mai colorată.

Săgetător

Îți place să te simți sexi și să emani feminitate. O lenjerie din dantelă te-ar putea ajuta.

 
Capricorn

Nu îți place să exagerezi în alegerea lenjeriei și preferi stilul clasic. Așa că de cele mai multe ori când vine vorba de achiziționarea lenjeriei, preferi seturile monocrome.

Vărsător

Ești o persoană idependentă, te încântă aventura, dar când vine vorba de lenjerie, nu ai vrea ceva foarte sofisticat. Preferi o lenjerie cât mai plină, iar ca print, ți s-ar potrivi cel floral.

Pești

Ești o persoană destul de sensibilă și romantică. Stilul tău boem se regăsește și în alegerea lenjeriei, potrivindu-ți-se cea cu dantelă, imprimeu floral sau diferite detalii.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i SHARE să-l vadă și PRIETENII tăi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.