Familia noastră se mărește! Sunt însărcinată!

Curajul nebunesc pe care ți-l dă dragostea te face să ai sentimentul că știi și poți, că trebuie să poți, pentru că viața lui fragilă depinde de tine. De 12 ani învăț să fiu mamă lângă Alex, apoi lână Alesia. Acum mă pregătesc pentru o noua lecție a vieții mele, o minune pe cale să se întâmple. Am aflat ca voi aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei noastre. 🙂

Prinsă într-un carusel de sentimente încă îmi este greu să spun care este cel mai pregnant. Să fie șansa de a mai privi o dată în ochii unui bebeluș, de a-l privi noaptea cum doarme sau cum va fi să cresc încă o data la pieptul meu o ființă mică și fragilă. De mai bine de o lună gândurile mi se adună și mi se risipesc făcându-mi planuri pentru această toamnă. Bebelușul nostru va veni pe lume în luna octombrie și este așteptat cu iubire de toată familia.

Bucuria de a avea al treilea copil este mai mare cu cât ea este împărtășită de viitorii lui frățiori și de întreaga familie. Da, în familia noastră vine oficial, barza!

În mod tradițional am anunțat mai întâi familia și prietenii, imediat după ce testul Barza a confirmat suspiciunile mele. Cred că dintre toate sentimentele… să vezi testul de sarcină pozitiv nu se compară cu nimic altceva. La fel a fost și la Alex și Alesia fără să aibă vreo legătură că am folosit același test de sarcină. Eu zic că îmi poarta noroc pentru că de 12 ani îmi tot dă vești bune…

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.