Ce o să îi lipsească fostului iubit cel mai tare la tine în funcție de zodie

De ce nu te poate uita în funcție de zodie

 

Berbec

Eşti ferm convins de abilităţile tale de cuceritor. Nu te laşi până nu o convingi că meriţi să-ţi mai dea o şansă.

Taur

Eşti una dintre zodiile care ataşează foarte repede şi cu uşurinţă. Ţii foarte mult la conexiunea fizică şi emoţională care s-a format pe parcursul relaţiei. Te afectează să vezi că ai fost foarte repede înlocuit.

Gemeni

FOLLOW ME

Abilităţile tale dezvoltate de comunicare îţi permit să menţii încă o legătură cu femeia care ţi-a intrat la inima. Încerci din răsputeri să o aduci înapoi, iar dacă nu reuşeşti, sigur vei intra într-o altă relaţie. Nu-ţi place să te simţi singur.

Rac

Detaliile mici din viaţa voastră de cuplu sunt amintirile tale cele mai de preţ şi nu te poţi despărţi de ele. Ai o sensibilitate aparte care nu îţi permite să accepţi despărţirea. Te ataşezi din orice punct de vedere, iar o relaţie cu o altă persoană nici nu intră în discuţie.

Leu

Când nu reuşeşti să uiţi pe cineva, este pentru simplu fapt că nu ai dat tot ce ai avut mai bun ca să o convingi că meriţi încă o şansă. Nu este potrivit dacă eşti respins, pentru că mai rău vei insista. Trebuie să dovedeşti că eşti cel mai bun.

Fecioară

Nu eşti genul de bărbat care să se dea bătut cu uşurinţă. Mai degrabă analizezi situaţia foartemult chiar dacă v-aţi despărţit. Vrei să te asiguri că poţi să-ţi îndrepţi greşeala.

Balanţă

Nu îţi place despărţirea, pentru că eşti convins că nu este mereu cu un scop întemeiat. Dacă încă te gândeşti la fosta iubită şi îţi doreşti împăcarea, înseamnă că sentimentele tale pentru ea sunt pure şi adevărate.

Scorpion

Nu vei recunoaşte niciodată că ai sentimente şi vrei împăcarea. Preferi să vorbească faptele în locul tău. Vei demonstra mereu că eşti bărbatul pe care se poate baza.

Săgetător

După o despărţire, ai o problemă personală cu tine. Te lupţi cu ego-ul tău şi ai vrea din răsputeri împăcarea.

Capricorn

Îţi place să fii stabil, să ai o relaţie serioasă. Despărţirea doar îţi provoacă un mic dezechilibru pe care îţi este imposibil să-l recunoşti. Este treabă serioasă când încă recunoşti că mai ai sentimente după o desărţire.

Vărsător

Pentru tine, contează foarte mult onestitatea. Când nu se ţine de cuvânt femeia de lângă tine, este o problemă şi chiar un motiv de despărţire. Sentimentul de singurătate te-ar putea face să te întorci la persoana respectivă.

Peşti

Pui suflet, dar ai şi nevoie de spaţiul tău pentru a te menţine în echilibru. Despărţirea îţi activează intuiţia care îţi spune dacă mai are sens să lupţi pentru ea sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.