Ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă nu ai o pisică, ar trebui să îți iei una. Ele îți umplu viața cu afecțiune, umor și orele de distracție pe care ți le aduc. Pisicile sunt bune pentru sănătatea ta și te fac mai fericit/ă. Dacă te întrebi care este cea mai potrivită rasă de pisică pentru tine, iată ce spun astrele:

1. Berbec – Siameze

Berbecii sunt entuziaști și agitați, așa că au nevoie de o pisică siameză. Se știe că acestea se implică în viața stăpânilor și că sunt foarte comunicative.

2. Taur – Ragdoll

Taurii au multă personalitate și sunt îndrăzneți, dar au și o latură sensibilă și apreciază frumusețea. O pisică Ragdoll ar fi ideală pentru tine. Sunt foarte frumoase și au personalități docile și agreabile.

3. Gemeni – O pisică ce are heterocromie

FOLLOW ME

Nu-ți plac lucrurile normale și plictisitoare. Ai nevoie de o pisică specială, cu un ochi albastru și unul galben, de pildă. Te va fascina și se va potrivi perfect cu dualitatea sa.

4. Rac – Maine Coon

Racii au o dragoste adâncă pentru familie și prieteni. Pisicile Maine Cppn sunt devotate și iubitoare cu cei de care sunt apropiate și rezervate cu străinii. Rasa Maine Coon este una extreme de loială, pe care Racii o apreciază.

5. Leu – Pisică tigru

Leii sunt îndrăzneți și adoră să fie în centrul atenției. Au nevoie de o pisică feroce în aparență, dar dulce pe interior.

6. Fecioară – O pisică fără păr

Fecioarele vor ca totul să fie făcut după cum își doresc ele și nu le-ar plăcea să găsească păr în mâncarea lor sau pe canapea. O pisică fără păr le-ar scuti de această problemă.

7. Balanță – pisică Tuxedo

Tuxedo Balanțele vor să fie corecte, dar le-ar putea lua o veșnicie până să decidă ceva. Pisicile Tuxedo ar fi perfecțiunea întruchipată pentru ele – elegante, sociabile și mereu la patru ace – plus foarte inteligente.

8. Scorpion – Russian Blue

Scorpionii nu sunt oameni pe care să îi trădezi. Ei sunt pasionali și au nevoie de o pisică pe care să o poată alinta ca să se calmeze. Regala pisică Albastru de Rusia este perfectă pentru ei.

9. Săgetător – o pisică portocalie sau roșcată

Săgetătorilor le place să călătorească și să întâlnească oameni noi. Pisicile portocalii sunt amuzante, independente, dar și sociabile, așa că pot să accepte pe cineva care să aibă grijă de ele când ești plecat/ă.

10. Capricorn – pisică neagră

Pisicile negre nu sunt înfricoșătoare și nu aduc ghinion, dar tot sunt evitate. Capricornii sunt însă prea logici ca să creadă în superstiții.

11. Vărsător – pisică persană

Ca și Vărsătorii, pisicile persane sunt cu picioarele pe pământ și afectuoase, dar nu vor sta pe capul tău ca să le dai atenție. Asta le convine Vărsătorilor.

12. Pești – Tortoiseshell

12-1-450x600-9478706

Peștii sunt foarte emotivi, extreme de loiali și creativi. Pisicile Tortoiseshell au personalități foarte puternice, fiind exact ce le trebuie Peștilor pentru a-i scoaate din starea lor visătoare.

 

0 comentarii pe “Ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.