Ce prințesă Disney ești în funcție de zodie

Dacă ești fan al animaților Disney, cu siguranță te va distra să afli ce prințesă ți se aseamănă conform asterlor:

1. Berbec

Berbecii preiau mereu coonducerea, mai ales în situațiile dificile – chiar dacă asta presupune deghizarea în băiat și fuga din casa părinților noaptea. Ca și Mulan, ești uneori prea impulsive, așa că asigură-te că ai un prieten sau o prietenă care să te calmeze la nevoie.

2. Taur

Taurii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea lor, dar dacă o vrăjitoare rea te închide într-un turn și nu poți evada decât cu ajutorul părului tău, poți să numești acest lucru perseverență. Ca și Rapunzel, ești răbdătoare și cu picioarele pe pământ – bine… după ce cobori din turnul ăla nenorocit.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Ești cunoscută pentru versatilitatea ta și pentru capacitatea de a te lăsa în voia împrejurărilor, după cum a făcut și Jasmine când a fugit din palatul sultanului. Gemenii se plictisesc ușor, de aceea e important să-ți găsești un iubit cu un „covor zburător” care să te ducă peste tot.

4. Rac

Racii sunt foarte emotivi, ceea ce însseamnă că pot ține ranchiună ca nimeni alții. De exemplu, dacă iubitul tău semizeu Hercule s-ar muta pe Muntele Olimp fără tine, ai fi supărată pe el pentru tot restul zilelor tale de muritoare. El te înțelege însă, așa că prefă-te puțin surprinsă când renunță la imortalitatea sa ca să-și petreacă următorii 60 de ani cu tine.

5. Leu

Dacă ești Leu, îți place să fii în centrul atenției. Dacă ai și o coamă de păr roșu ca Merida, acest lucru e garantat. Dacă nu, sigur îți vei folosi creativitatea și vei găsi ceva care să-i facă pe toți să te privească.

6. Fecioară

La interviurile pentru slujbă, prima calitate pe care o evidențiezi e faptul că ești atentă la detalii. Alții te-ar putea numi perfecționistă, dar nu-i băga în seamă și fă ce trebuie să faci.

7. Balanță

Se știe că Balanțele îi pun mereu pe alții înaintea lor – fie că sunt ratoni, păsări colibrii sau sălcii vorbitoare. Totuși, Balanțele apreciază foarte tare corectitudinea și știu că fiecare piatră, fiecare copac și fiecare ființă are o viață, un spirit, un nume.

8. Scorpion

Nativii acestei zodii sunt intenși, foarte ambițioși și dornici să dețină controlul. Ei sunt semn de apă, iar aceasta se poate transforma în gheață – amintește-ți că Elsa te învață să nu te mai temi de propriile tale puteri.

9. Săgetător

Săgetătorii își iubesc libertatatea, așa că nu le-ar plăcea să se vadă închise într-un castel. Ca și lui Belle, le place să învețe, dar curiozitatea aceastate poate conduce uneori pe drumuri întunecate.

10. Capricorn

Ești o reprezentantă a celei mai disciplinate zodii, de aceea poți rezone cu visul Tianei de a-și deschide propriul restaurant. Viața de prințesă nu e pentru tine.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt foarte prietenoși și ar intra în vorbă cu oricine. Excentricitatea te face să fii simpatico, dar poate și să îți stea în drum uneori.

12. Pești

Peștilor le place să viseze cu ochii deschiși, așa că ești mult mai introspectivă decât alte semne. Ai grijă ca reveriile să nu-ți ocupe prea mult timp, dacă nu vrei să ratezi ce se întâmplă în realitate.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.