Ești o super mamă! Află care îți sunt super puterile!

 

VREAU SA PARTICIP ! 

[contact-form to=’team@elacraciun.ro’ subject=’INSCRIERE SUPER MAME’] [contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/] [contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/] [contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/] [/contact-form]

 


Dragile mele, am început anul cu un proiect de care eu sunt tare mândră. Cred cu adevărat că noi, femeile, avem niște super puteri care ne ajută să facem lucruri minunate pentru noi și pentru familiile noastre. Sunt aici pentru a vă spune, fiecăreia dintre voi, „Ești o super mamă!”. O voi spune de 5 ori, în cinci evenimente diferite, pe care le-am pregătit pentru voi începând din luna martie a acestui an.

Campania pe care o voi începe se numește „Super mame cu super puteri” și este dedicată vouă, mamelor care se recunosc în rolul de Super mamă, în ciuda rutinei și obișnuinței. Campania va începe în luna martie cu un prim eveniment dedicat mamelor care vor să învețe să folosească tehnologia pentru a-i proteja pe cei mici sau pe adolescenți.

Mă bucur că am susținerea voastră, dar și a partenerilor mei, Revista Femeia, www.mami.ro și www.parinti.com.

Ce îmi doresc de la această campanie?

  • Să ne dezlipim de etichete și standarde care promit a ne aduce fericirea. A fi o super femeie nu înseamnă (neapărat) să fii perfectă în toate privințele, ci să inspiri alți oameni prin ceea ce faci.
  • Vreau să găsesc, împreună cu voi, acea super putere care ni se potrivește și care ne va da libertatea de a fi fericite,  fix așa cum suntem.

Vă provoc să nu ne mai raportăm, pentru câteva momente, la ceea ce pare imaginea perfectă a femeii moderne, în standardele impuse de rețele de socializare sau de VIP-uri. Nu cred că atingerea acestor standarde ne va face mame sau femei perfecte, ci din contră. Presiunea pe care ne-o asumam noi și o transmitem celor mici ne adâncește mai mult într-o zonă de disconfort și stres.

Super puterile pe care eu le voi propune în evenimentele la care vă invit sunt acestea:

#Super puterea nr 1: Ia o pauză fără să te simți vinovată! Evenimentul va avea loc pe data de 18 martie 2017 ora 11.00. Toate femeile au nevoie de un timp personal în care să își redescopere pasiunile și hobby-urile. Experții spun că „revendicarea” acestui timp este, de fapt, o formă de echilibrare emoțională care va avea efecte benefice asupra întregii familii. Cum ajung femeile să facă loc momentelor de răsfăț? Cum se eliberează de sentimentul de vinovăție atunci când aleg să își dedice timpul unor proiecte personale? Rapunsul la aceste întrebări îl vor afla de la un tată, soț și life coach. Andi Beldianu va da tonul discuțiilor despre cum trebuie să arate timpul liber al unei mame.

#Super puterea nr 2: Mama pune sarea în bucate! Evenimentul va avea loc pe data de 8 aprilie 2017 ora 11.00. Mamele nu mai stau acasă toată ziua pentru a se ocupa de bucătărie. Timpul de gătit se reduce considerabil atunci când ai un serviciu sau o profesie solicitantă. Cum se pot adapta mamele acestei situații cu ajutorul tehnologiei sau al aparatelor moderne de gătit pentru a face mâncare sănătoasă în maxim 20 de minute?

#Super puterea nr 3: Asul din mânecă-tatăl! Evenimentul va avea loc pe data de 13 mai 2017 ora 11.00. Experți și psihologi vor vorbi despre rolul taților în creșterea copiilor și ce sarcini ar trebui să își asume ei pentru o familie. Cum arata familia daca cei doi parteneri nu se mai inteleg si care le sunt rolurile post separare. Subiectele sensibile vor fi dezbatute impreuna cu psihologul Dana Dumitrache.

#Super puterea nr 4: Mama știe tot! Evenimentul va avea loc pe data de 3 iunie 2017 ora 11.00. Mamele nu reușesc mereu să rămână conectate la viața copilului. De aceea vom învăța să o facem cu ajutorul tehnologiei! Vor fi prezentate gadget-uri care ajută să îți amintești, supraveghezi, monitorizezi și să eficientizezi activitățile casei, iar experții în domeniu vor vorbi despre modul în care îți poți proteja copiii de pericolele internetului.

#Super puterea nr 5: Cum definim succesul profesional și de ce este obligatoriu să îl obținem? Soluția work at home moms. Evenimentul va avea loc pe data de 17 iunie 2017 ora 11.00. Vorbim despre cum putem contribui la veniturile familiei și atunci când stăm acasă. Vom arata că unele telente pot fi exploatate acasă, iar hobby-urile pot fi oricând transformate în surse de venit.

Participarea la toate evenimentele din campanie este GRATUITĂ pentru toate femeile care doresc să afle sfaturi utile de la experți, dar și să se inspire din experiența altora. Locațiile alese pentru evenimente vor permite ca toate participantele să poată veni cu cei mici.

Aș vrea să știu care este super puterea ta! Scrie-mi la adresa  team@elacraciun.ro și își voi răspunde cu bucurie!

Dacă vă place ideea mea, vă invit să vă înscrieți prin formularul de mai jos

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.