Ce probleme de SĂNĂTATE indică fiecare durere în parte. 9 dureri pe care nu trebuie să le ignori

Află ce probleme de sănătate poți avea în funcție de ce dureri ai

Durerea referită nu se abate asupra adevăratei surse a problmei de sănătate, ci vizează alte părți ale corpului. Este foarte important să înțelegi cele mai frecvente exemple de acest tip de durere. Acest articol îți arată 9 tipuri de durere referită despre care ar trebui să știi și să nu o ignori niciodată.

De cele mai multe ori, prevenția este singura cale de vindecare a unei boli. Așa că nu pierde timpul. Diagnosticul precoce este extrem de important, mai ales în cazul problemelor care pun viața în pericol. Astfel, vrem să împărtășim câteva informații despre cum să identifici aceste posibile probleme de sănătate.

1.Inimă

Durerea din inimă ar putea fi localizată pe partea stângă a toracelui, așa cum era de așteptat. Cu toate acestea, s-ar putea simți și o durere pe partea interioară a mâinii stângi sau în partea superioară a spatelui.

2. Plămâni și diafragmă

FOLLOW ME

Dacă ai dureri constante la gât și umăr, este timpul să-i faci o vizită medicului pentru a-ți verifica plămânii și diafragma. Această durere ar putea fi rezultatul unor probleme de respirație sau al nervului frenic care trece de la coloană vertebrală la diafragmă, prin plămâni.

3. Ficatul sau vezica biliară

Această durere nu este ușor de identificat deoarece problemele cu ficatul sau cu vezica biliară pot provoca dureri la nivelul umerilor sau gâtului, iar dacă ți se întâmplă, e foarte probabil să dai vina pe lipsa exercițiilor fizice sau statul în fața calculatorului pentru prea mult tim. Ascultă-ți corpul și dacă durerea nu dispare, verific-o. Este întotdeauna mai bine să fii precaut decât să îți pară rău.

4. Stomac și pancreas

În mod normal, această durere este relativ ușor de identificat, dar aproximativ 50% dintre persoanele cu pancreatită acută au de asemenea dureri intense de spate.

5. Intestinul subțire

Durerea bruscă în zona abdominală în apropierea buricului poate fi cauzată de probleme cu intestinul subțire.

6. Apendicita și colonul

Apendicita si probleme cu colonul sunt in mod normal relativ usor de identificat deoarece durerea este localizată pe partea dreaptă a abdomenului inferior. Apendicita este o problemă care îți poate pune viața în pericol și dacă simți o durere acolo, solicită o examinarea medicală cât mai curând posibil.

7. Rinichi

Problemele cu rinichii pot fi un pic dificil de descoperit, deoarece durerea practic acoperă întreaga parte inferioară a copului, abdomen, șolduri și pelvis. Dacă durerea nu dispare, soluția este simplă: fă-i o vizită medicului.

8. Vezică

Durerea cauzată de o infecție în vezică este adesea localizată în bazinul inferior, pe partea din față sau din spate.

9. Ovare

Aceasta se aplică numai femeilor din motive evidente. Durerea înțepenită dureroasă pe părțile laterale ale abdomenului inferior poate fi un semn al unei probleme și ar trebui să vezi un doctor.

0 comentarii pe “Ce probleme de SĂNĂTATE indică fiecare durere în parte. 9 dureri pe care nu trebuie să le ignori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.