Ce rochie de MIREASĂ ți se potrivește în funcție de ZODIE. Cea de la Fecioară e SUPERBĂ


Anumiți designer, precum Reem Acra, s-ar putea să-și întrebe miresele cine sun tele ș ice vor să spună lumii. Desigur, au dreptate să pună astfel de întrebări, deoarece, fie că îți place sau nu, rochia de mireasă spune multe despre tine. Tu ce mesaj ai vrea să transmiți lumii? Dacă nu ești încă foarte sigură, iată niște posibile răspunsuri în funcție de zodia în care te-ai născut. Desigur, ai tot dreptul să fii sceptică, să te încrezi în instinctele tale și să alegi ce vrei, chiar dacă nu e exact ce se spune mai jos:

Berbec

 

Ești obișnuită să fii prima la orice, așa că probabil te-ai gândit dintotdeauna să porți ceva original la nunta ta, precum niște pantalonii – înainte ca acest lucru să fie extreme de la modă datorită lui Solange Knowels. Personalitatea ta agresivă, îndrăzneață, e perfectă pentru pantaloni. Cine are timp pentru tot materialul presupus de o rochie?

Taur


2-24-401x600-4709732

Pentru cineva atât de sensual ca tine, moda rochiilor cu un umăr gol ar trebui să fie perfectă. Nu numai că acestea sunt extraordinar de romantic, dar sunt și foarte frumoase, potrivite pentru cineva care estetica.

Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3-25-400x600-5698869

S-ar putea să ai uneori purtări diferite, iar asta nu e deloc un lucru rău. Asta înseamnă că în ziua nunții îți permiți să încerci mai multe lucruri. Încearcă o rochie cu formă schimbătoare, lungă în spate și scurtă în față sau cu elemente care pot fi înlăturate.

Rac

4-23-429x600-5322176

Ai și o parte tradițională și ce poate fi mai specific unei mirese decât un frumos decolteu în formă de inimă. Când părinții și viitorul soț te vor vedea pentru prima data în rochie de mireasă în ziua nunții, să te pregătești pentru lacrimi. Multe lacrimi.

Leu

5-22-401x600-1436733

Bine, doamna Leu. Tu trebuie să ai cea mai dramatică intrare în momentul în care muzica va porni. De ce ar trebui să-ți înnăbuși puterea înnăscută doar pentru că te căsătorești? Scoate-o în evidență. Alege o rochie cu o trenă sau una cu o fundă imensă.

Fecioară

6-23-400x600-4963031

Ești foarte atentă la detalii, iar acest lucru se va vedea și atunci când îți vei alege rochia de mireasă. Nimic nu te va face mai fericită decât o rochie cu broderii sau dantelă – acest tip de rochie îți va bucura inima.

Balanță

7-21-400x600-2541002

Tu ești probabil născută ca să fii mireasă. Adori tot ceea ce e foarte frumos și feminine, așa că ai o mulțime de opțiuni. Vei gravita probabil spre rochiile cu flori delicate și dantelă.

Scorpion

8-20-522x600-4298749

Dacă te căsătorești, înseamnă că îți dorești foarte tare să trăiești alături de partenerul ales. Îți dorești foarte multe lucruri – inclusive o rochie de mireasă super sexy, recunoasște. Din fericire, există multe astfel de modele pe piață, astfel că ai de unde să alegi.

Săgetător

9-17-400x600-9359905

Tu vezi viața ca pe o călătorie incredibilă. Atunci când îi vei strânge pe cei dragi în jurul tău pentru a fi martorii celui mai profund eveniment din viața ta, vei vrea ca asta să se întâmple într-un loc special. Lasă-te în voia vântului și alege o rochie vaporoasă.

Capricorn

10-15-400x600-7970979

Ești o persoană cu picioarele pe pământ, care nu are nevoie de accesorii inutile în ziua nunții, nu-I așa? Amintește-ți că și Kate Middleton e Capricorn – dedicată până la final, la fel ca tine. Așadar, poartă o rochie cu model contemporan, cu linii fine, curate.

Vărsător

11-6-400x600-2489196

Tu ții la bunăstarea planetei, așa că îți dorești probabil o rochie prietenoasă cu mediul. Nunțile sunt, într-un fel, o risipă – de la flori, decorații și toate lucrurile pe care le plătești și de care te bucuri doar o dată. Nu vrei să exagerezi. Apelează la un designer care folosește material prietenoase cu mediul sau reciclează – poate că rochia mamei nu e atât de urătă, până la urmă, și chiar îți vine bine.

Pești

12-5-472x600-1454427

Deosebită, deosebită, deosebită – cam așa ai putea fi descrisă. Ești o persoană visătoare, impredictibilă și romantică, desigur. Oceanul care îți străbate interiorul va găsi o formă să se reflecte și în rochia ta de mireasă, nu există îndoială. Ce ar putea fi mai potrivit pentru tine decât o rochie vaporoasă, asemănătoare unei cascade?

 

 


0 comentarii pe “Ce rochie de MIREASĂ ți se potrivește în funcție de ZODIE. Cea de la Fecioară e SUPERBĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.