Ce să faci dacă mașina ta de spălat trepidează FOARTE tare

Ce să faci dacă mașina ta de spălat trepidează FOARTE tare

Ce să faci dacă mașina ta de spălat trepidează FOARTE tare. De obicei, trepidatul mașinii de spălat indică faptul că ar putea avea o defecțiune. Dacă nu băgați în seamă acest lucru, cu timpul nu o să mai funcționeze.

Cauze care determină trepidații anormale ale mașinii de spălat

– pardoseala nu este dreaptă

– mașina e prea ușoară și ar trebui fixată

– piciorușele mașinii s-au deșurubat și trebuie întărite din nou

– amortizoarele cuvei sunt defectate

– piesele de contragreutate s-au defectat sau trebuie întărite

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

– rulmenții sunt uzați

– pe cuvă au rămas șuruburile care o fixează în timpul transportării

Ce să faci dacă mașina ta de spălat trepidează FOARTE tare

Uzarea rulmenților se poate produce în urma unei umidități crescute în încăpere. Este bine să aveți grijă la acest aspect deoarece rulmenții uzați pot afecta și alte piese din interiorul mașinii de spălat.

Cum ne dăm seama că este vorba despre rulmenți uzați: inițial mașina de spălat va scoate un sunet neplăcut. După un timp va începe să vibreze puternic în timpul stoarcerii. Dacă mașina prezintă aceste simtome ar trebui să nu o mai utilizați ci să apelați la un specialist pentru a o repara.

Există și posibilitatea ca mașina de spălat să sară în timpul stoarcerii imediat după ce a fost cumpărată. Dacă se întâmplă acest lucru poate fi vorba despre denivelări ale pardoselei. Dacă nici acest lucru nu este plauzibil rămâne în picioare doar varianta în care există prezente șuruburi de fixare temporară a cuvei. Dacă există însă niște denivelări micuțe ale pardoselei, le puteți compensa reglând piciorușele mașinii de spălat.

Până să puneți un diagnostic, trebuie să fiți foarte atent la simptomele mașinii de spălat. De altfel, trebuie să verificați prima dată piesele care se defectează cel mai des. Astfel, dacă mașina ta de spălat începe să ”fugă prin casă” nu ar trebui să iei în considerare că vrea să se plimbe, ci că ar putea fi defecte amortizoarele cuvei. Acestea pot fi înlocuite.

Dacă problema tot nu dispare, piiersele de contragreutate ar trebui să fie răspunsul corect. De cele mai multe ori este suficient doar să le fixați un pic mai bine. Sperăm să nu fie cazul în care trebuie să le înlocuiți.

Un comentariu pe “Ce să faci dacă mașina ta de spălat trepidează FOARTE tare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.