Ce spun degetele de la mână despre tine?

Fiecare deget spune cate ceva despre personalitatea, comportamentul și relațiile tale cu cei din jur. Tot ce trebuie să faci este compari lungimea degetului arătator cu cel inelar și să vezi ce caracteristici ți se potrivesc.

START!

mana-1-2959242

A) Oamenii care au degetul inelar mai lung decât aratatorul sunt foarte frumoși, sunt irezistibili, dar sunt mai agresivi decât restul.

B) Persoanele cu degetul inelar mai scurt decât arătătorul au încredere în sine, sunt arogante, le place singuratatea și nu suportă să fie deranjați în timpul liber. Sunt genul de oameni care apreciaza atenția de la cei din jur.

C) Cei care au degetul inelar egal cu aratatorul iubesc pacea și nu se simt deloc bine atunci când sunt implicați într-un conflict. Sunt extrem de oragnizați și se înțeleg bine cu toată lumea. Aceste persoane sunt fidele partenerului de cuplu și știu să dăruiască tandrețe și iubire celor din jur.

Sursa: Socialnews.net

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.