Ce spune POZIȚIA somnului despre tine

Cu toții iubim testele de personalitate. Ne place să știm cât mai multe despre noi altfel decât ne-am vedea în oglindă. Dacă de obicei trebuie să alegi între mai multe variante și să vezi unde ai o majoritate, acesta este cel mai simplu test de personalitate pe care îl poți face.

Poți afla mai multe despre tine cu un simplu test direct. Uită-te la imaginea de mai jos și alege poziția în care crezi că dormi cel mai adesea.

  • Dacă nu poți dormi fără să îți ții genunchii în afară în timp de stai pe o parte, ești o persoană calmă și de încredere. Nu te superi ușor și nu ți-e frică de viitor. Zâmbești chiar și în cele mai urâte dimineți de iarnă și te poți adapta fără probleme la orice schimbări care îți apar în viață.

 

  • Dacă dormi îndeosebi în poziția fetusului, simți adesea nevoia să fii protejat și înțeles. Ghemuindu-te așa încerci să te detașezi de problemele din jurul tău. Ai putea avea talent la pictat, dans și la scris.

 

  • Dacă dormi pe burtă cu mâinile și picioarele în afară, ești un lider. Ești impulsiv și iei inițiativa, asigurându-te că ai ordine și în viața personală și în cea profesională. Cel mai probabil plănuiești totul în avans și nu ești un fan al surprizelor.

 

  • Dacă dormi pe spate ai probabil o personalitate foarte puternică și ești o persoană optimistă care iubește viața și e obișnuită să fie în centrul atenției. Muncești cu încăpățânare și perseverență, dar într-un mod rațional.

 

  • Dacă dormi ca un soldat la apel, pe spate și cu mâinile pe lângă tine, ești probabil o persoană echilibrată, care știe ce scopuri are și se străduiește să le obțină. Poți fi strict, dar cel mai mult ceri de la tine.

 

  • Dacă dormi ca un bâtlan, cu un picior ridicat, sunt șanse să ai o personalitate imprevizibilă, atrasă de tot felul de aventuri. Dispoziția ți se schimbă foarte repede și asta îi face confuzi pe cei din jur. Cel mai adesea, îți e grei să iei o decizie, dar preferi stabilitatea, pacea și liniștea.

Dacă dormi în mai multe poziții, nu într-una singură, e un semn că ai personalite multilaterală, care are profunzimi ascunse pe care nici tu nu le înțelegi încă pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.