Ce spune semnul zodiacal al copilului tău despre personalitatea lui

Ce spune semnul zodiacal al copilului tău despre personalitatea lui

Te întrebi ce fel de personalitate ar putea avea copilul tău? Va fi timid, încăpățânat sau poate creativ și extravagant? Semnul lor astrologic vă poate oferi câteva informații amuzante despre ceea ce vă puteți aștepta pe măsură ce copilul dumneavoastră crește.

Recunoașteți trăsăturile de caracter ale micuțului dvs. în semnul său zodiacal? Haideți să aruncăm o privire …

♈ BERBEC

Copiii Berbec sunt creativi, pasionați, impulsivi și ambițioși – și pot fi și destul de nerăbdători. Băiețelul tău zburdalnic din Berbec este un interpret înnăscut, se plictisește ușor și este mereu în căutare de noi aventuri, așa că este esențial să îl ții stimulat cu o mulțime de activități și împrejurimi diferite (sau poate că va fugi direct pe ușă – Berbecii sunt „alergătorii” zodiacului!). Deoarece Berbecii sunt, de asemenea, lideri înnăscuți, copilul dumneavoastră va fi independent de la o vârstă fragedă, preferând să se îmbrace și să se hrănească singur. Acest lucru poate duce și la pretenții în ceea ce privește mâncarea lor.

♉ TAUR

Copiii Taur sunt afectuoși, practici, loiali și mai mult decât puțin încăpățânați. Fiind unul dintre cele mai calme semne zodiacale, puiului tău îi va plăcea ca lucrurile să fie mai degrabă liniștite decât zgomotoase și are nevoie de multă odihnă (pentru a evita să devină prea „cap de taur”!) Copiii Taur își aleg propriul ritm – fie total relaxat (când pur și simplu nu există nici o grabă), fie în mare viteză (atunci nu există nici o posibilitate de a-i opri!). Este posibil ca puiul tău de Taur să aibă nevoie de un plus de convingere pentru a încerca lucruri noi – ei iubesc cu adevărat zona lor de confort și probabil că vor avea o jucărie sau o pătură specială de confort, sau o persoană specială pe care o adoră.

♊ GEMENI

Copiii Gemeni sunt sociabili, fermecători și sunt cei mai curioși și curioși dintre toate semnele, mereu în căutare de o nouă aventură – bebelușii Gemeni vor avea nevoie de o atenție sporită când vine vorba de asigurarea securității casei! Va trebui să le oferiți multă stimulare și activități care să le satisfacă nivelul de energie și natura artistică, deoarece le este greu să se țină mult timp de un singur lucru – iubesc în mod deosebit cărțile și muzica, care le stârnesc imaginația și mintea rapidă. Bebelușul tău Gemeni vor avea întotdeauna o poveste de spus – darul vorbirii este puternic! Atenție însă la faimoasele stări de spirit ale Gemenilor – fiind semnul gemenilor, atitudinea și interesele micului tău Gemeni se pot schimba mai repede decât poți clipi. S-ar putea să constați că își schimbă frecvent prietenii și că se mută între grupurile de băieți și fete, în funcție de interesul lor din ziua respectivă.

♋ RAC

Bebelușii Rac sunt super-sensibili, deoarece sunt guvernați de Lună – trecând prin multe faze în starea lor de spirit. La fel ca și crabul, pot fi lipicioși (sau chiar ciupiți!) atunci când se simt nesiguri sau supărați și le va plăcea să fie înfășurați sau îmbrățișați pentru confort. Copilul tău Rac este super-loial și va fi un frate sau o soră mai mare grijuliu, precum și un partener și un părinte devotat într-o zi – s-ar putea chiar să te „mameze” uneori. Legătura mamă-copil este, de obicei, destul de puternică la puii de Rac. De asemenea, sunt niște stăpâni grozavi de animale de companie și le place să ajute în casă.

FOLLOW ME

♌ LEU

Copiii Leu sunt cei mai dramatici dintre toate semnele, dar sunt și cei mai generoși. Veseli, neînfricați și încrezători, au inimi uriașe cât un leu și sunt lideri înnăscuți. Copiii Leu au multă energie de consumat, așa că ține-i ocupați toată ziua dacă vrei să doarmă noaptea! Este posibil ca micului tău Leu să îi placă să fie mereu șeful și centrul atenției, dar vor face tot ce le stă în putință pentru a-și ajuta prietenii și pe cei dragi (și cu siguranță îi vei auzi răcnind dacă cineva îi face rău prietenului lor!). Micul tău Leu adoră lumina reflectoarelor și ar putea avea nevoie de ajutor pentru a-i lăsa pe ceilalți să o împartă.

♍ FECIOARĂ

Copiii Fecioară sunt atenți, analitici și iubitori de rutină, ceea ce este minunat când sunt mici, dar ar putea avea nevoie de încurajare pentru a încerca lucruri noi pe măsură ce cresc. S-ar putea să constați că puiul tău Fecioară este rapid la toaletă și destul de ordonat în general – nu le place să fie murdari pentru mult timp, iar mizeria îi poate face anxioși. Guvernate de Mercur, planeta comunicării, multe Fecioare citesc sau vorbesc de timpuriu. Fecioarele pot fi pretențioase la mâncare, așa că s-ar putea să aveți câteva bătălii gastronomice pe cap – fiind creaturi ale obișnuinței, găsirea câtorva mese care să le placă va fi cheia.

♎ BALANȚĂ

Micuții Balanță sunt plini de compasiune, corecți, artistici și foarte loiali. Simțul lor de dreptate este puternic (fiind guvernate de Balanță) și vor lua întotdeauna apărarea celor dragi, având și un simț acut al binelui și al răului – așa că bătăușii să fie atenți! De fapt, nimic nu îi face mai fericiți decât să fie înconjurați de prietenii și familia lor. Balanțele adoră atenția și au nevoie să li se reamintească faptul că sunt iubiți cât mai mult posibil. Ei pot chiar să îi enerveze pe frați și pe părinți cu cererile lor constante de atenție, dar amintiți-vă întotdeauna că aceasta vine dintr-un loc de iubire și siguranță (da, vă enervează pentru că vă iubesc!). Balanțele sunt foarte creative și au un simț ascuțit al echilibrului și al armoniei, ceea ce le face să fie muzicieni, artiști și profesori geniali.

♏ SCORPION

Scorpionii sunt un amestec uimitor de introvertit și extrovertit, bucurându-se de timpul petrecut singuri la fel de mult ca și de compania prietenilor. Pot părea destul de secretoși și prea sensibili, așa că pot avea nevoie de ajutor pentru a vorbi despre sentimentele lor, astfel încât să nu devină internalizate. Iubita ta Scorpion va adora să facă pe plac și poate fi destul de meditativă și intensă, mai ales atunci când își dezbat punctul de vedere. Pregătește-te pentru unele supărări atunci când se simt neînțeleși! Micul tău Scorpion va avea probabil o mulțime de „favorite” – alimente, prieteni, membri ai familiei – așa că ar putea avea nevoie de ajutor pentru a se ramifica cu noi activități sau prietenii.

♐ SĂGETĂTOR

Bebelușul Săgetător este călătorul zodiacului, așa că fii pregătită să faci multe plimbări, să conduci și să te aventurezi pentru a-i face fericiți. Copiii Săgetător sunt spirite libere și nu pot fi ținuți în frâu prea mult timp (așa că asigurați-vă că încuietorile, centurile de siguranță și scutecele sunt sigure!) Bebelușul tău Săgetător va fi, de asemenea, generos, onest și, uneori, cu opinii – nu le place să fie întrerupți sau să simtă că nu și-au spus părerea. Copiilor Săgetător le place să fie în preajma persoanelor de vârsta lor și se pot simți timizi în preajma generației mai în vârstă.

♑ CAPRICORN

Copiii Capricorn sunt răbdători, tenace și dedicați – muncitori care nu vor fi distrași de la atingerea obiectivelor lor. Dar aveți grijă la perfecționismul Capricornului – ar putea avea nevoie de ajutor pentru a renunța la el atunci când lucrurile nu merg chiar conform planului. Le place să facă pe plac și pot da dovadă de o mare responsabilitate de la o vârstă fragedă – urăsc să încalce regulile (asta îi face niște dădace minunate!). Loialitatea înseamnă foarte mult pentru micuța ta capră și se țin întotdeauna de cuvânt. Capricornii sunt „suflete bătrâne” care formează rapid prietenii puternice – de multe ori se vor agăța de prietenii pe viață și se pot chiar căsători cu prima lor dragoste.

♒ VĂRSĂTOR

Vărsătorul este cel mai original și experimental dintre toate semnele – mărșăluiesc în ritmul propriei tobe! Micul tău excentric și vibrant de sociabil Vărsător va adora să discute despre subiecte care îndeamnă la reflecție și să spună glume pentru a-i face pe oameni să râdă. Își va găsi un nou „cel mai bun prieten” oriunde se va duce – rareori trebuie să vă faceți griji că se simte singur. Le va plăcea să se îmbrace extravagant (și atenția pe care o aduce), așa că îmbrăcămintea, teatrul și joaca imaginativă vor fi favoritele ferme ale copilului tău Vărsător. De asemenea, au o fire temerară, iar încercarea de a-i îmblânzi sau de a le impune prea multe reguli îi va face să se revolte instantaneu, așa că faceți provizii de Bandaids (și poate de vin)!

♓ PEȘTI

Copiii Pești sunt suflete vechi – intuitivi, creativi și sensibili. Pot părea că sunt plecați în lumea viselor, dar ei chiar observă tot ce se întâmplă în jurul lor – este greu să treci ceva pe furiș pe lângă un Pești! Sunt îngrijitori înnăscuți, cu compasiune din belșug – sunt niște lucrători de urgență și asistenți medicali extraordinari. Imaginația lor sălbatică îi conduce, de asemenea, pe mulți Pești spre artă sau inginerie. Le va plăcea să inventeze jocuri pentru prietenii lor t

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.