Ce SUPEREROU ești în funcție de ZODIE

Deși toți super-eroii sunt ființe puternice și capabile să apere lumea de orice rău, adevărul este că în profunzime au aceleași probleme ca orice ființă umană: probleme de personalitate, probleme fizice sau emoționale. De aceea astăzi am pregătit o listă de super-eroi care se potrivesc personalității tale și semnului tău Zodiacal.

1. Berbec – Hulk

„Nu mă supăra, pentru că nu vrei să mă vezi supărat”. Cu această expresie putem caracteriza orice Berbec, nu? Bruce Banner devine un monstru puternic gigantic atunci când furia lui este în afara controlului, așa că face același lucru ca și tine. Hulk este capabil să sară pe o bombă, să sară peste o altă persoană sau să primească o serie de raze gamma. Aceasta arată că, în ciuda inteligenței, stresul poate domina oamenii și îi poate transforma într-un mod radical.

2. Taurul – Spiderman

Povestea lui Peter Parker este aceea a unui adolescent orfan, mușcat de un păianjen radioactiv în timpul unei expoziții științifice. Ca urmare, el obține abilități demne de un arahnid, o calitate pe care o folosește pentru a salva lumea. El este un tânăr altruist, pacifist și oarecum seducător. El știe să-și vândă imaginea în cel mai bun mod și are mereu un monolog intern intens, la fel ca și tine.

3. Gemeni – Flash

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

A fi în viață este sinonim cu alergarea spre ceva sau cineva, doar să te afli în mișcare. Cazul lui Jay Garrick este acela al unui student universitar care a inhalat accidental o substanță chimică și a leșinat. După recuperare, se dovedește că el poate alerga la viteza luminii, are reflexe supraomenești, este foarte simpatic și îi place să coopereze, la fel ca și tine. Lucrul amuzant este că rădăcinile acestui super-erou ajung la mitologie, deoarece are o cască cu aripi, simbolul folosit de zeul Mercur. Flash nu are nevoie de măști deoarece este atât de rapid încât nimeni să nu-l poată vedea. Mintea lui este la fel de rapidă și de aceea este uneori greu de înțeles.

4. Rac- Wonder Woman

„Această lume nu va fi niciodată lipsită de durere și suferință până când omul nu va învăța să iubească și să respecte drepturile omului”. Numele său este Diana și aceasta știe cum să lupte împotriva răului într-o lume masculin evidentă, dar fără a-și pierde atributele feminine. Ea este puternică, nemuritoare și foarte atrăgătoare. Ea știe să lupte și o face când este necesar, dar în același timp sprijină mesajul „pacea și iubirea lumii în inima umanității”, adică, așa cum faci și tu dacă ești Rac.

5. Leu – Superman

Superman este un super-erou de pe altă planetă. Cu toate acestea, el prezintă o dualitate demnă de o ființă umană. Pe de o parte, el nu știe cine este și, pe de altă parte, are puterea de a-și depăși cele mai mari slăbiciuni. În viața de zi cu zi, Superman este Clark Kent, un om de afaceri dispus să ajute pe oricine are nevoie de el. El are de asemenea câteva caracteristici identice cu ale unui Leu : el este un lider cu putere mare și absoarbe energia din Soare pentru a deveni o ființă și mai puternică.

6. Fecioară – Iron Man

„Eu sunt Tony Stark, construiesc lucruri grozave și am o prietenă frumoasă”. Iron Man este un miliardar arogant de succes. Cu invențiile sale tehnologice, a colectat o mare avere cu care trăiește o viață luxoasa. Este o persoană elegantă, narcisistă și extrem de perfecționistă, la fel ca orice Fecioară. Tony Stark trece prin antrenamente fizice foarte grele pentru a face față răului. Datorită unui gândiri analitice, se pregătește mereu pentru orice situație posibilă.

7. Balanță – Green Lantern

„În lumina zilei sau în întuneric, nici o crimă pe care o văd nu va scăpa de toți cei care se închină răului, voi distruge totul cu lumina lanternei mele!” Hal Jordan arată ca o Balanță datorită inimii sale bune , care dorește să aducă pacea și dreptatea în lume. Deși, la prima vedere, Hal este un băiat normal, și chiar fricos, are un inel puternic care îi permite să manifeste ce crede mintea lui. În acest fel, el poate lupta pentru a restabili echilibrul, pacea și justiția. Chiar și uitându-te la logo-ul lui, nu poți să nu te gândești că seamănă cu simbolul Balanței.

8. Scorpion – Batman

„Vrăjmașii mei vor împărtăși frica mea”. Așa cum face fiecare Scorpion, Batman intră în temerile sale profunde și traumatice pentru a le înfrânge și pentru a face din ele cea mai mare virtute. Deși el este un erou impresionant, adevărul este că Batman nu are superputeri. El este capabil să salveze lumea datorită capacității fizice și tenacității sale. Începutul traumei sale este moartea părinților săi și un accident pe care l-a avut ca mic copil (a căzut într-o groapă plină de lilieci). Din acest motiv, istoria lui Batman începe cu răzbunarea, dar mai târziu ajunge să fie un protector al orașului Gotham.

9. Săgetător – Wolverine

„Eu sunt Wolverine și eu sunt cel mai bun la ceea ce fac … deși ceea ce fac nu este foarte frumos”. Unul dintre cei mai puternici X-men este cunoscut de aproape toată lumea și, cu siguranță, de toți cei care au stat în calea lui. Are o putere superioară, o capacitate de regenerare instantanee și cel mai puternic schelet metalic din lume: adamantium. Cu toate acestea, abilitatea de a se regenera funcționează, de asemenea, și pentru mintea sa și, prin urmare, blochează orice eveniment traumatic care se poate întâmpla în viața sa, astfel încât s nu stochează niciodată amintiri rele. Poate părea un avantaj, dar, în realitate, generează negare și conflicte interne, ceva foarte tipic și pentru un Săgetător.

10. Capricornul – Captain America

„Aceasta nu este libertate, aceasta este teama”. Căpitanul America era un soldat în cel de-al doilea război mondial, care era tratat cu un ser experimental care urma să îl transforme într-un soldat invincibil. Steve Rogers, ca orice Capricorn, iese în evidență pentru capacitatea de a organiza o echipă și a vedea scopul final chiar și atunci când toată speranța dispare. Are un spirit nobil și onest și nu tolerează nedreptatea și abuzul de putere.

11. Vărsător – Thor

Thor este un personaj fictiv (super-erou) care apare în publicațiile de benzi desenate ale editurii Marvel Comics. Eroul a fost creat de Stan Lee, Jack Kirby și Larry Lieber. „Mai degrabă aș fi un om bun decât un mare rege”. Thor este un zeu norvegian, fiul lui Odin și protector al Pământului. Are un ciocan cu care aruncă tunete și numai el este capabil să-l folosească. Ca și tine dacă ești Vărsător, Thor nu simte nicio oboseală în timpul bătăliei, și obține mereu ce vrea.

12. Pești – Aquaman

„Toată lumea contribuie cu ceva într-o echipă”. Aquaman este inspirat de zeul mitologic Poseidon, care controlează apele și poartă un trident. Ca orice Pesti, Aquaman are capacitatea telepatica de a se conecta cu altii. La fel ca toți ceilalți super-eroi, el are o incredibilă putere super-umană și, dacă este supărat, poate provoca tot felul de catastrofe naturale, cum ar fi cutremure, tsunami sau furtuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.