Ce TEAMĂ ASCUNSĂ ai în funcție de ZODIE

Temerile noastre și felul cum reacționăm spune multe despre noi ca oameni. Frica este o emoție importantă care îți spune să ai grijă cu anumite lucruri și care poate arăta de ce îți pasă cel mai mult. La fel e și cu slăbiciunile, care, în timp și cu efort, pot deveni puncte forte.

Iată o listă a temerilor și slăbiciunilor fiecărei zodii în parte:

Berbec

Fiind luptători și protectivi din fire, Berbecii pot exagera cu asta și se pot simți repede jigniți. Trebuie să aibă grijă, fiindcă sunt iuți la mânie.

Taur

Fiind una dintre cele mai stabile zodii, Taurii trebuie să învețe să renunțe. Pot deveni ușor obsedați de ceva sau cineva, încercând să păstreze totul așa cum este, nerecunoscând schimbările.

FOLLOW ME

Gemeni

Gemenilor le plac dezbaterile, dar nu le place să li se spună că greșesc. Ei iau opiniile diferite ca pe un afront personal.

Rac

Campioni ai procrastinării, Racii pot lăsa emoțiile și problemele să îi facă leneși și neproductivi. Racilor le place să găsească scuze.

Leu

Leii au probleme de încredere – când au prea multă, când prea puțină. Pot fi foarte deprimați când simt că nu pot avea încredere în nimeni și că nimeni nu are încredere în ei.

Fecioară

Fecioarelor le e frică de respingere – când încep să țină la cineva îl vor abandona. Acest obicei de a părăsi oamenii înainte să fie părăsiți e fatalist și rareori necesar.

Balanță

Încăpățânate din fire, Balanțele se luptă cu conformismul. Nu pot înțelege alte moduri de viață.

Scorpion

Scorpionii au o relație complicată cu însăși frica. Nu o pot recunoaște ușor.

Săgetător

Săgetătorilor le e frică de necunoscut. Se străduiesc să trăiască elegant, dar uneori cad și le e rușine de asta.

Capricorn

Tema de abandon e călcâiul lui Ahile al Capricornilor. Se tem de opiniile celorlalți, iar asta îi face să fie neliniștiți și să se poarte straniu. Aceasta plus frica de a fi abandonați îi transformă în niște persoane ezitante, cărora le e frică să se apropie de alții.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte încrezători în sine și extrem de emotivi. Au un caracter puternic, ceea ce îi face pe ceilalți să se apropie u greu de ei. Uneori sunt prea mândri.

Pești

Peștii sunt extrem de influențați de vorbele bune sau rele venite din partea celor dragi. Uneori depind prea mult de ceilalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.