Ce trebuie să faci ca să te țină bateria telefonului tău mai mult timp. Nu ai încercat chiar orice!

Ce trebuie să faci ca să te țină bateria telefonului tău mai mult timp. Nu ai încercat chiar orice!

Ce trebuie să faci ca să te țină bateria telefonului tău mai mult timp. Nu ai încercat chiar orice! Pe lângă faptul că puteți seta luminozitatea la o capacitate mai mică, să închideți toate aplicațiile care rulează în background atunci când nu le folosiți, mai există câteva trucuri care pot ajuta bateria telefonului tău să reziste mai mult timp sau să se încarce mai repede.

 

1. Comutați telefonul în „Mod avion” pentru a-l încărca mai repede.

Trecerea telefonului pe „Mod avion” împiedică căutarea semnalului, ceea ce îl face să se încarce mult mai repede. Chiar dacă smartphone-urile au încărcări super-rapide, este totuși un hack extraordinar dacă căutați o modalitate și mai rapidă de a vă încarca.

2. Evitați să folosiți telefonul în timp ce se încarcă.

Aceste cabluri de încărcare scurtă nu sunt acolo pentru a vă enerva. Nu, trebuie să te descurajeze să folosești telefonul în timp ce se încarcă, deoarece nu este bun pentru viața bateriei.

3. Dezactivați opțiunea „rotire automată”

Ar trebui să mențineți funcția de rotire a ecranului dezactivată și să o utilizați numai atunci când este necesar. Dacă lăsați-l pornit, utilizați un senzor special numit accelerometru care vă scurge mult din încărcarea bateriei.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Un tapet negru vă salvează bateria.

Luminozitatea telefonului este una dintre numeroasele modalități de a scurge mai repede bateria smartphone-ului. Pentru a reduce acest lucru, pur și simplu descărcați un tapet întunecat.

5. Reporniți telefonul de cel puțin 3 ori pe săptămână

Telefonul dvs. nu ar trebui să funcționeze tot timpul cu o capacitate maximă. Pentru ca acesta să funcționeze fără probleme, reporniți-l de cel puțin 3 ori pe săptămână. În acest fel, aplicațiile dvs. se vor reseta și smartphone-ul dvs. va primi o pauză.

6. Folosiți o aplicație care vă ajută să economisiți bateria

Există zeci de apșicați care vă ajută să vă salvați bateria telefonului. Caută cel mai bun review al aplicației pentru marca ta de telefon și încearcă-l! Nu ai nimic de pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.