Ce trebuie să învețe orice băiețel de la mama lui 

Educația pleacă de acasă, iar generozitatea și respectul se dobândesc cel mai bine prin puterea exemplului. 

 

Sunt norocoasă că soțul meu a fost întotdeauna implicat în creșterea și educația copiilor. Dar sunt și mai norocoasă că dincolo de asta e și un exemplu foarte bun de urmat. Atat Bibi, cât și Nicholas sunt foarte atașați de el și adoră să petreacă timp împreună. 

 

Sunt de părere însă că și mămicile au un rol foarte important în consolidarea personalității unui băiețel și că cei 7 ani de acasă vor conta foarte mult în sedimentare personalității unui viitor adult responsabil, respectuos, atent și manierat. 

 

Cred că orice mămică ar trebui să își învețe băiatul cum să se comporte atât în societate, cât și cu o fata, iar aceste obiceiuri se clădesc încă de la vârste fragede. 

 

Avand-o alături și pe Alesia, mi se pare cu atât mai important ca cei doi băieți ai mei să înțeleagă cum trebuie să te comporți cu o fata, cum îți arăți afecțiunea față de ea, dar și cum o impresionezi cu mici gesturi. 

 

FOLLOW ME

Ce trebuie să învețe orice băiețel de la mama lui 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun)

Vă invit și pe voi să continuați lista mea cu lucrurile pe care credeți că ar trebui să le învețe un băiețel de la mama lui.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.