Ce trebuie să schimbi la tine în funcție de ZODIE pentru a atinge fericirea

Ce trebuie să schimbi la tine în funcție de ZODIE pentru a atinge fericirea

Ce trebuie să schimbi la tine în funcție de ZODIE pentru a atinge fericirea.

Berbec

Dacă nu te simți fericită și împlinită, motivul ar putea fi chiar locul tău de muncă. Deși poate pare un moment cam nepotrivit de a te reprofila, astrele îți recomandă să îți iei curajul de care ai nevoie și să faci o schimbare în viața ta. Nu numai că starea ta nu este benefică pentru tine, ci poate să-ți strice relațiile cu cei jur. Alege să faci ceea ce îți place pentru a da randament și pentru a fi fericită.

Taur

Frica este aliatul tău în această perioadă. Dacă privețti un pic în trecut, vei observa că cele mai bune decizii pe care le-ai luat până acum se datorează fricilor tale. Lasă-te condus mai mult de această parte a personalității tale.

Gemeni

Anturajul tău este cea mai mare problemă pentru tine. Dacă există persoane toxice în viața ta, trebuie imediat să te îndepărtezi de ele. Fericirea ta depinde de oamenii cu care te înconjori. Multă baftă!


Rac

Renunță la aparițiile ușor false. Nu mai lăsa să se înțeleagă că viața ta e roz, când de fapt și tu ai nuanțe de gri. Asumă-ți mai multe riscuri și nu te mai gândi la cine o să te placă sau nu. Oricum nu poți mulțumi pe toaă lumea.

Leu

Lasă garda jos mai des. Este important să nu te mai chinui atât să-ți protejezi sufletul, căci tot la suferință vei ajunge. Vulnerabilitatea crează relațiile interumane, așa că nu ai nimic de pierdut dacă o să încerci să fii mai deschis.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Fecioară

Schimbă-ți standardele. Este în regulă să-ți setezi obiective înalte, dar nu mai crea așteptări nerealiste. Continuând în stilul ăsta îți vei pava singură drumul spre eșec.

Balanță

Fii puțin mai egoist. Oferi ajutor neinteresat și nu aștepti nimic în schimb de la nimeni. Ar fi bine să te gândești și la tine puțin. Nu e nimic rău în a fi răsplătit pentru munca depusă.

Scorpion

Schimbă-ți percepția asupra vieții. Încearcă să nu mai gândești atât de mult, să nu mai despici firul în patru și să te regăsești adesea într-o stare de negativism. Observă partea plină a paharului și vezi ce impact are asta asupra ta.

Săgetător

Dacă nu tu, atunci cine? Crede mai mult în tine! Fii mândru de cine ești și asumă-ți alegerile pe care le faci. Asta nu te face o persoană mai puțin bună, narcisistă sau arongantă.

Capricorn

Riști să te pierzi pe tine. Asigură-te că nu le oferi celor din jur mai multă atenție la nevoie lor decât îți oferi ție pentru nevoile tale.

Vărsător

Trecutul e trecut, viitorul contează acum! Lasă gândurile trecutului de-o parte. Nu te ami gândi atât la ce a fost. Important este că s-a întâmplat și tu trebuie să înveți ceva din acele experiențe. Nu ai cum să schimbi lucrurile.

Pești

Te simți neîmplinit și crezi că totul merge din ce în ce mai rău? Este posibil ca mediul în care locuiești să te aducă în această stare. Schimbă locul și norocul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.