Ce trebuie să schimbi la tine în funcție de ZODIE pentru a atinge fericirea

Ce trebuie să schimbi la tine în funcție de ZODIE pentru a atinge fericirea

Ce trebuie să schimbi la tine în funcție de ZODIE pentru a atinge fericirea.

Berbec

Dacă nu te simți fericită și împlinită, motivul ar putea fi chiar locul tău de muncă. Deși poate pare un moment cam nepotrivit de a te reprofila, astrele îți recomandă să îți iei curajul de care ai nevoie și să faci o schimbare în viața ta. Nu numai că starea ta nu este benefică pentru tine, ci poate să-ți strice relațiile cu cei jur. Alege să faci ceea ce îți place pentru a da randament și pentru a fi fericită.

Taur

Frica este aliatul tău în această perioadă. Dacă privețti un pic în trecut, vei observa că cele mai bune decizii pe care le-ai luat până acum se datorează fricilor tale. Lasă-te condus mai mult de această parte a personalității tale.

Gemeni

Anturajul tău este cea mai mare problemă pentru tine. Dacă există persoane toxice în viața ta, trebuie imediat să te îndepărtezi de ele. Fericirea ta depinde de oamenii cu care te înconjori. Multă baftă!

Rac

Renunță la aparițiile ușor false. Nu mai lăsa să se înțeleagă că viața ta e roz, când de fapt și tu ai nuanțe de gri. Asumă-ți mai multe riscuri și nu te mai gândi la cine o să te placă sau nu. Oricum nu poți mulțumi pe toaă lumea.

Leu

Lasă garda jos mai des. Este important să nu te mai chinui atât să-ți protejezi sufletul, căci tot la suferință vei ajunge. Vulnerabilitatea crează relațiile interumane, așa că nu ai nimic de pierdut dacă o să încerci să fii mai deschis.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Fecioară

Schimbă-ți standardele. Este în regulă să-ți setezi obiective înalte, dar nu mai crea așteptări nerealiste. Continuând în stilul ăsta îți vei pava singură drumul spre eșec.

Balanță

Fii puțin mai egoist. Oferi ajutor neinteresat și nu aștepti nimic în schimb de la nimeni. Ar fi bine să te gândești și la tine puțin. Nu e nimic rău în a fi răsplătit pentru munca depusă.

Scorpion

Schimbă-ți percepția asupra vieții. Încearcă să nu mai gândești atât de mult, să nu mai despici firul în patru și să te regăsești adesea într-o stare de negativism. Observă partea plină a paharului și vezi ce impact are asta asupra ta.

Săgetător

Dacă nu tu, atunci cine? Crede mai mult în tine! Fii mândru de cine ești și asumă-ți alegerile pe care le faci. Asta nu te face o persoană mai puțin bună, narcisistă sau arongantă.

Capricorn

Riști să te pierzi pe tine. Asigură-te că nu le oferi celor din jur mai multă atenție la nevoie lor decât îți oferi ție pentru nevoile tale.

Vărsător

Trecutul e trecut, viitorul contează acum! Lasă gândurile trecutului de-o parte. Nu te ami gândi atât la ce a fost. Important este că s-a întâmplat și tu trebuie să înveți ceva din acele experiențe. Nu ai cum să schimbi lucrurile.

Pești

Te simți neîmplinit și crezi că totul merge din ce în ce mai rău? Este posibil ca mediul în care locuiești să te aducă în această stare. Schimbă locul și norocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.